Мелания Тръмп, преди и след

Въпреки че аз'м канадски и може'не гласувайте на изборите в САЩ, то'че е трудно да не забележи жената, която стои пред един кандидат'от друга страна. 

аз'говорим за Мелания Тръмп, разбира се - 46-годишният бивш модел на Словения и Америка, който е бил женен за Доналд Тръмп от 2005 г.. 

За мен, носът й, челото без бръчки и изпъкналите бузи изглеждат забележително подобни на много от предходните ни преди и след теми и очевидно аз'аз не съм единственият, който има тези мисли. В априлско интервю тя каза на GQ: "Не'не правете никакви промени. Много хора казват, че използвам всички процедури за лицето си. Аз не'не правете нищо. Аз живея здравословен живот, се грижа за кожата и тялото си. аз'm срещу Botox, I'm срещу инжекции; Аз го мисля'което уврежда лицето ви, увреждайки нервите ви. То'аз съм всичко. Ще стана грациозно, както майка ми прави.

Както винаги, аз'Ще ви представим снимков материал и ще ви позволи да решите:

Мелания през 1987 г.

На връщане през 1987 г. Мелания (родена Melanija) беше 17-годишна млада жена, надявайки се да започне кариера за моделиране. Очите й бяха много по-широко отворени тук и носът й бе по-виден. обичам я au naturel вежди!

Мелания през 1999 г.

Бързо напред до 1999 г., а Мелания имаше по-лек цвят на косата и по-крехко вежди. Тя беше на 29 години и мисля, че това все още е нейният оригинален нос. Устните, аз'Не съм сигурен, че горната изглежда особено пълна, но инжекциите на Restylane далеч не бяха в основната си част. Още веднъж, очите й са по-големи тук, отколкото изглеждат сега. 

Мелания през 2001 г.

През 2001 г. се върна на кафява коса, но Мелания запази ултра-тънките вежди. Начинът, по който бузите й изпъкват, прилича толкова на Restylane, колкото и накуцващите й, лъскави устни, но преди 15 години тя имаше едва 31 години. Може би тя беше ранна осиновителка?

Мелания през 2004 г.

Това е снимката, в която мисля, че Мелания изглежда най-красивата. Топлият цвят на косата карамел наистина приляга на нейния тен, а светлият, бронзов грим е супер ласкателен. (Забелязвай лекото докосване на очите, в сравнение с това, как сега носи грима й.) Подозирам, че по това време вероятно е променила носа си.

Мелания през 2005 г.

Цветът на косата и бронзът се задържат през 2005 г. с добавяне на дълбок спрей. Това е първата снимка, в която можем да видим Мелания'зъби, за които се съмнявам, че са ярки бели и равномерно оразмерени без помощта на зъболекар. Но там'движението й около очите й, както и естествена кухина под тях, така че аз не'че тя досега е докоснала тази област (тя е била тук 35).

Мелания през 2008 година

През 2008 г. Мелания започна да приема същата омаяност като съпруга си. Един фотограф ми каза веднъж, че примижаването е добър начин да позирате, когато вземете снимката си, ако вие сте'склонни към луд очи, "елени в фаровете" изглеждат. Така че може да е това'(не забравяйте, че нейните бузи са по-плоски). Това също е, когато Мелания започна да носи тежки гримчета за очи и лайнер в нейните водни линии, които без съмнение затварят вече малките си очи. Тук можете да видите разликата в носа й в сравнение с 1999 г..

Мелания през 2009 година

Сега ние'през 2009 г. и мога'Не си представете, че Мелания на 39 години няма'Не се опитвайте да инжектирате. Бузите й изглеждат по-плитки и площта й под око е по-пълна от снимката отпреди четири години. Това просто не'не се случва, докато сте на възраст. Изглежда също така и Botox'сте инжектирани в челото и около устните (и предотвратявате естествената й усмивка). Казано, мисля, че изглежда доста добре тук, с по-пълни вежди, опушени очи и меки изблици.

Мелания през 2010 г.

Това, което най-много изскача в тази снимка през 2010 г., са Мелания'с невероятно изваяните бузи. Странно как те'дори по-видни тук, отколкото през 2001 г.! Дерматолозите обикновено инжектират пълнител там, за да се опитат да "повдигнат" лицето, но мисля, че рядко изглежда естествено "'това, което допринася за котешкият поглед на очите й. Устните й изглеждат по-тънки, което показва, че вероятно е използвала и инжекции там.

Мелания през 2011 година

Въпросът за инжекциите е, че те могат да изглеждат милион пъти по-добри, след като се "уредят", а тази снимка за 2011 г. е чудесен пример за това. Мелания е 41 на тази снимка и лицето й не е'не изглеждат толкова стегнати тук. Забелязвайте как устните й отново се пълнят, разяснителен знак за използването на Restylane.

Мелания през 2012 година

През 2012 г. Мелания беше 42, а сега и ние'ще започнем да виждаме стил на трансформация от "секси модел" на "политик'че нейните бузи все още изглеждат инжектирани, макар и по-малко преувеличени, отколкото в изстрела от 2010 г. Въпреки че има'малкото й гънки, окото й все още изглежда стегнато, което предполага Botox.

Мелания през 2014 г.

Изглежда Мелания си почива от лекаря'за намесата в офиса за тази снимка през 2014 година. Тук беше на 44 години и ако бръчките около очите й, между веждите и бузите й са някакви показания, ботоксът беше изхабил (и вероятно някои от Restylane също). Отново, върхът на носа й определено изглежда като рафиниран. Срамота за видимата украса на устните на Дженифър Лопес!

Мелания през 2016 г.

Това ни води до настоящето и 46-годишна Мелания, която отново изглежда като тя'занимаващи се с козметични процедури. Челото й е напълно линейно, окото й изглежда "издърпано" и бузите й са напомпани (макар и да не е на нива от 2010 г., благодаря на доброто). Също така мисля, че тя'да получаваш устни, поне в горната устна. Неговият силно очертан нос преувеличава променената, тънка форма.

заключение

Мелания може да настоява, че е "изцяло естествена", но мисля, че тези снимки разказват друга история.

"Лицето й има каменна външност от препълване и ботокс", каза д-р Франклин Роуз, пластичен хирург, за Life & Style. "Мелания'челото на главата е гладко като бебе'за да може тя да има абсолютно свободни количества Botox. Бузите й, заедно с назолабиалните линии между носа и ъглите на устата, вероятно имат пълнители. [Ринопластиката й] е красива работа. Всеки, който я третира, сега е малко прекалено висок с инжектиращите. "

Ако е вярно, то'не е като тя'единственият известен човек, който отрича да получава козметични процедури (Оливия Мун, някой?). Но може'не е лесно да бъдеш Мелания Тръмп, съпругът й известно казал на Ескуаре през 1991 г. "Знаеш ли, наистина не е важно какво пише в медиите толкова дълго, колкото ти'имаш младо и красиво парче задника.

Как се чувствате за Мелания?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

81 + = 82