Майли Сайръс, преди и след

Майли Сайръс е само на 24 години, но тя'която вече я завръща. 

След постигането на ранна слава като тийнейджър на шоуто на "Дисни", Хана Монтана, тя пуска няколко албума, пуска модна линия и звезда в шепа филми.

Но днес тя е най-добре запомнена за по-спорната личност - една бръщолепна, пикселна носеща кожа, която носи Майли, която се появи през 2013 г. (често с езика й). 

Тези онези, които се занимават с внимание, очевидно са зад нея. След като се понижи през 2016 г., тя'се върна с нов сингъл и ново изображение. 

Какъв по-добър начин да приветстваме Майли в светлината на прожекторите, отколкото да погледнем назад към нейната красота...

Майли през 2006 г.

Първият ни изстрел е връщане към 2006 г., когато Майли беше само на 13 години. Там'естествения си кафяв цвят на косата ... и естествените й зъби и нос. Дори и в толкова млада възраст тя вече бе оформяла веждите си.

По-късно през същата година, тя спортна по-лека (и много по-голяма!) Коса, заедно с възрастен грим. Отново забележите как носа й е по-широк тук. Усмивката й е малко неравна и излага повече от венците си.

Още от 2006 г., с косата си вече боядисана по-тъмна от естествения си нюанс. Че'това е единствената голяма естетическа промяна, която мога да открия ... досега. Тя беше сладко дете!

Майли през 2007 година

През 2007 г. Майли се върна към средно кафявото си, но добави фини блондинки. Тя имаше само 14, но вече има такова звезда, нали? Това показва носа й под друг ъгъл; там'няма съмнение в съзнанието ми, че тя я е променила по-късно.

Докато събитието се завъртя, мисля, че Майли свърши работа. Най-очевидната разлика е нейната усмивка. Предполагам, че има фурнир и венци, които преструктурират, за да създадат по-равномерна и по-малко смотана усмивка. Също така смятам, че е претърпяла процедура на ринопластика по едно и също време.

Майли през 2008 година

Кой знаеше, че Майли има кратка фаза на готите? Тя беше на 15 години тук, с къдрава, почти черна коса, кремообразна очна линия, бледа кожа и супер кльощави вежди.

Майли през 2009 година

След това тя направи пълна 180 и се върна в country chic певица. Подробностите за стила включват червеникавокафяви вълни, дълбок спрей и много и много бижута (включително нов носов пръстен). Майли изглежда много по-усъвършенствана от средната ви 16-годишна. Ако се върнем на носа й, то'много по-бутонно като сега. Зъбите й изглеждат ярки, прави и бели.

Майли през 2010 г.

Червената коса стана по-смела през 2010 г., с по-тежък грим. Мисля, че имаме Майли да благодари за популяризирането на тези русалки вълни, които все още печелят'не отивай. аз'Сигурен съм, че тя също имаше разширения за коса по онова време. 

Този изстрел от 2010 г. все още е един от любимите ми, въпреки крайните фалшиви мигли. Мисля, че трябва'след като разширенията й бяха изтеглени, оттук и по-късата дължина и разкъсани вълни. Акцентите са и супер хубави.

Майли през 2011 г.

Майли'Дългата коса бе видяна за последен път тук през 2011 г., когато тя беше на 18. "Бронд" оттенък и гладка издухване са толкова хубави и гримът й наистина се подобрява. (Е, веждите са все още в слабата страна.) Но в същото време мога да разбера защо иска да се дистанцира от това да изглежда толкова "направено".

Майли през 2012 г.

Промените започнаха с тази дължина на лоб и цвят на Ombré. Веждите й са много по-смели. Спомням си, че обичах този поглед по онова време! 

Тук тя държеше същата дължина, но я озарила. То'Много меки, но мисля, че все още изглежда добре. Тя също размени носа в носа си за обръч.

И веднага след това всичко се промени! Майли дебютира новия си пънк поглед върху този червен килим: къса, платино-руса коса с бръснещи се страни и издути обеци. (Тя очевидно е получила ухото татуировка преди, през 2010 г.)

Майли през 2013 г.

Няколко месеца по-късно тя разтърси естествените си кафяви корени с още по-леки, по-бели съвети и мек изкуствен ястреб. Честно казано, тя'е очарователен. Обърнете внимание на подобренията на грима - по-малко покритие на кожата, дефинирани мигли, прасковен червило и прави, тъмни вежди. Носът й изглежда още по-дребна, така че'възможно е да има втора операция там.

Малко хора биха се надявали да изглеждат добре в червено червило, черна подложка и избелена руса коса с тъмни корени! Майли го дърпа красиво.

Майли през 2014 г.

До този момент Майли навършила 21 години и тя започнала да оставя косата й да расте (въпреки че държеше блондинката). Веждите й са по-меки, но тя става още по-експериментална с грима за очи, разтърсващи графични крила.

Майли през 2015 година

Следващата година се върна към белина. Тя се занимаваше със странната фаза на израстване, като отметна косата си назад и от лицето си. Всичко останало е по-естествено, включително кожата, веждите и миглите й.

Кой може да забрави този вид ?! Това беше разтревожената Майли'на последния удар на "русалките" в една висока конска опашка au naturel корените и цветно блокирания грим. Наистина ми харесва яркият грим, който е толкова отклонение от нейната картина на детска звезда. аз мога'Тръгвай над малкия й нос!

Преди да се оттегли от светлината на прожекторите за известно време, 23-годишната Майли направи една последна поява през 2015 г. Освен блясъка, тя изглежда много ... нормална! Нейната къса коса се е превърнала в пластове с боб, а гримът е мек (макар и с чист оранжев сенки за очи).

Майли през 2017 година

И това ни води до 2017 г.! Това е далеч от Майли само преди няколко години. И накрая, косата й е израснала, включително и цвета. (Има някои сериозни тъмни корени под тази шапка, но тя обясни: "Харесвам руса и кафяво'не трябва да избираш "). Шапката, бандана и погледът с голи лица означават връщане към бившата си поп-идентичност ... Харесва ми!

И още една от 2017 г. Сега Майли е на 24 години и наистина изглежда, че я удря крачка, красиво-мъдър. Този външен вид удря само правилния баланс между странни и красиви. За разлика от много от своите връстници, тя избягва тежки контури, фалшиви мигли и т.н. Добре!

заключение

Повечето звезди' красовите еволюции включват серия от усъвършенствания, предназначени да създадат ултра-перфектен външен вид. Като себе си, само по-добре.

Майли'трансформацията на'не е така. Тя'имаше МНОГО преобразувания през годините и в много по-млада възраст, отколкото повечето от нашите преди и след теми. Вече, тя'носещи почти всеки цвят на косата, и експериментира с всякакви прически, стилове, грим и бижута.

Това са временни промени, но мисля, че тя имаше няколко постоянни процедури много рано в кариерата си: фурнири, преформатиране на лазерната гума, избелване на зъби ... и работа с нос. "От моя опит мисля, че Майли'но се е променила носът - казва козметичният хирург д-р Амер Хан'са били пречистени, тъй като преди това е било малко блестящо. И ноздрите й изглежда са стеснени.

В този момент изглежда, че ринопластиката е просто обред за преминаване на знаменитости и има вероятно по-малко хора, които убежище'T направи го от тези, които имат! Какво мислиш за Майли?'(и стар) външен вид?

Как се чувстваш за Майли?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

5 + 5 =