Кристина Апългейт, преди и след

Колко актриси са работили постоянно, с A-списък име признаване, тъй като 1980?

Кристина Апългейт е една от малкото! Най-известен с ролята си 'Женен ... с деца,' който продължи от 1987 до 1997 г., тя'е бил домакинство от 16-годишна възраст. Тя'сега е 42, така че тя'е известна с почти три десетилетия - по-голямата част от живота си!

Тя не беше'през последните години, през Критиците през 2014 г.' Choice TV Awards, където забелязах, че тя изглежда... различен.

Позволявам'да разгледате нейната еволюция на красотата и да видите:

Кристина през 80-те години на миналия век

Първо, тук'нейната претенция за слава, Кели Бънди, около някъде в края '80-те години. То'това е оживено как това е в стил сега! Височината на върха на частта е подобна на тенденцията на косата, а веждите й са невероятни. Също така имайте предвид матовото червило и дългите бадемови нокти! 

Кристина през 1988 г.

Че Брад Пит, той се приближава! Що се отнася до Кристина, тя изглежда толкова сладка, макар и вие'ще забележите с '80s коса и грим, то'толкова по-малко изгладени от това, което виждаме днес. Отново имаме хрупкава структура на косата.

Кристина през 1990 г.

Обичам този следващ поглед, все пак. Чудех се дали Кристина е имала добри вежди ... и тя! Аз също намирам, че ръждясната сенки за очи е интересна, тъй като и тя се завръща. Всичко старо е ново! Обърнете внимание на формата й, защото ние'Ще се справя скоро.

Кристина през 1992 г.

Кристина беше на 21 години тук и спортуваше прическа с "пудел". Цветът е малко по-тъмен; Нямах представа, че никога не е била блондинка. 

Кристина през 2000 година

За щастие до 2000 г. палитрата се осветяваше. Кристина изглежда толкова красива с разрошената коса, свежата кожа и матовото червило. Чувствам се така, сякаш може'но и извън линиите на устните, което е друга тенденция. То'е първата поява на кльощавото вежди. Тя наистина отиде в града по тях!

Кристина през 2004 година

Бронз, блестяща великолепие. Кристина беше на 32 години тук. Обичам нейния външен вид и нейните естествени тънки устни са добре с мен!

Кристина през 2007 година

До 2007 г. все още не съм'мисля, че нещо се е променило. Може би имаше няколко инжекции тук и там, но нищо лудо. (По това време беше на 36 години)!

Кристина през 2009 година

Така че това беше точно след битката при рака на гърдата и аз'Изумен от това, колко добре изглежда, като се замисли какво е тя'които току-що мина през шестте месеца преди това. Голяма коса и доста грим!

Кристина през 2010 г.

Добре, мисля, че там'сега има някои Restylane в бузите и устните си (въпреки че'е трудно да се каже, защото тя'които ги поглъщат), както и някакъв ботокс в челото си. Аз го мисля'е глоба.

Кристина през 2012 година

До 2012 г. нещата започват да вървят по-незначително (I'говоря за устните й). Що се отнася до грима. тя наистина трябва да обича комбинацията от лилава блестяща сянка във вътрешните ъгли с червеникава устна, защото тя има подобен вид в заснемането през 2009 г..

Кристина през 2013 г.

О Боже мой. Устните й! Не само те са прекомерно инжектирани, но те'повторно изчерпано. нямаше'то е по-добре просто да прегърнете естествените си тънки устни? Аз не'не го получи! Освен това, това можеше'бях супер красив външен вид, тъй като обичам идеята за възход с черно и матово розово червило. Добре...

Кристина през 2014 г.

Това е снимката, която вдъхнови това Преди & След. Няма да лъжа, бях малко шокиран! Инжекциите предизвикват изражение на патица и като цяло създават противоположния ефект от това, което е предназначено. аз'm също не е фен на блестящата основа и спрей тен, което е подчертаване на текстура въпроси.

Актуализация: Кристина през 2015 г.

аз'аз съм толкова щастлив да видя този по-мек вид. Разкъсаните вълни наистина й отговарят и лицето й изглежда по-малко "стегнато" (въпреки че все още мисля нещо в областта на устните).

Актуализация: Кристина през 2016 година

До този момент Кристина беше на 45 години. Обичам косата, но не и лудост за грима тук.

Актуализация: Кристина през 2017 година

Ах, това е хубаво! Кристина'косата изглежда по - добре от всякога'm влюбен в по-солиден цвят и изгладени вълни. Гримът, особено оранжевото червило, е далеч по-модерен от това, което ние'Виждал съм я в (макар че не съм'че тя се нуждае от фалшиви мигли). Възможно е ботокс да предизвика стягане около устата все още съществува.

заключение

Така че, Кристина изглежда различно тези дни, но всеки би искал, ако вие'сравнявайки тийнейджър с четиридесетгодишно нещо! Мисля, че тя'е един от малкото знаменитости, които действително са HASN'Правим всичко хирургично, като например носовите работни места, които виждаме отново и отново в "Преди & след".

Що се отнася до инжектируемите, според мен тя ги прекалява. Няколко ощипвания тук и там са страхотни, но когато започне да се променя начина, по който се усмихваш? Време е да го наберем обратно!

Как се чувствате за Кристина?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

33 + = 41