Кортни Кокс, преди и след

Тази история има щастлив край. 

То'също е предупредителен разказ за прекомерната употреба на инжекционни препарати, поради което аз'получихте няколко искания да направите преди & след на Courteney Cox. 

Въпреки, че 51-годишният 'Приятели' звезден и бивш модел е бил в общественото око вече повече от 30 години, Daily Mail забеляза нещо, което се е случило с лицето й наскоро. Нещо, което я превърна в "неразпознаваемо". 

Кога нещата се объркаха? Позволявам'С поглед към нейната красота еволюция през годините:

Куртни през 1983 година

Избягването на нещата е това '80-тастично моделиране на Кортни на 19 години'трябва да обичаш пудел пудел, рязко руж, хладно оцветен грим и храстови вежди. О чакам Всъщност обичам веждите. Съдейки по нейните черти тук, мисля, че тя'е един от малкото знаменитости, които нямат'не докосна носа си. Устните са друга история!

Кортни през 1984 г.

Забавен факт: Кортни'първата голяма почивка се появи в този видеоклип на Брус Спрингстийн. (Не, не беше'то просто случайно "възхваляващ се фен", изтръгнат от аудиторията.)

Кортни през 1985 година

Кортни държала една и съща момчешка слонова коса през 1985 г. Мисля, че'е доста очарователно. Тя обменя розовия грим за по-естествени изглеждащи оттенъци, въпреки че откривам малък случай на "Орел". 

Куртни през 1990 година

До 1990 г. Кортни е на 26 години, а ерата на подложките за рамо и бизнес костюми като вечерно облекло (МОЛЯ, нека тази модна тенденция не се завръща!). Фризъровата коса беше красивият вид, заедно с марсалските устни и без руж. 

Куртни през 1992 г.

Най- '90-те години слаба травма на веждите само претендираха за една от първите си жертви. Кортни отиде от пълни, дебели арки през 1983 г. до тези тънки и ъглови и когато стигнем до по-новите снимки, вие'Ще видим, че тя никога не се е възстановила напълно. Също така имайте предвид флип косата, тенденция, която'в момента стил в стил. Мисля, че Курти трябва да боядисва косата си черна, защото изглежда, че нейните корени са по-меки кафяви.

Куртни през 1994 година

Кога 'Приятели' дебютира през 1994 г., Куртни внезапно става супер-известен. Тя беше на 30 години и спортна версия на прическата, която носеше през средата-'90-те години. аз мога'Не вярвам, че очевидното нещо, което се случва в долната част на устните, се случва още тогава!

Куртни през 1997 г.

Можете ясно да видите влиянието на Spice Girls върху Courteney'стила си тук: тези буки от бургундски акценти я карат да прилича на брюнетка Джинджър Спайс. Харесва ми естествената текстура на кожата, но прецизните вежди, бялата сянка на очите и червеното червило са все още датирани! О, и изглежда, че дори Моника имаше прическата на Рейчъл...

Кортни през 2002 г.

И сега, за пълна палитра чисти! Кортни беше на 38 години и този външен вид е толкова класически, че го прави'все още е перфектен 14 години по-късно. Обичам по-меката кафява коса на нея; то'е по-малко сурово от черно-бялото. Нейната "зимна" оцветяване също е красива срещу малина червило. Тя наистина има най-невероятните ясни сини очи, нали'тя тя?

Кортни през 2005 година

аз'не съм сигурен какво се случва тук; аз мога'Не сложих пръста си върху него, но вероятно не бих искал'Не съм разпознала тази жена като Кортни. Може би защото това беше преди Botox и pre Restylane? Веждите й изглеждаха страхотно през 2002 г., но тук те'отново обратно до тънка и ъглова форма.

Кортни през 2009 година

Eeks! Ужасно ли съм, ако призная, че първият човек, на който тази снимка ми напомни, е Майкъл Джексън? Куртни беше 45 по това време и аз мисля'е безопасно да каже, че вече е започнала с Botox и пълнителя. Но'не само прекалено напомпаните бузи и замръзналото чело, които са шок. То'също е връщането към твърда черна коса, която може да изглежда малко като перука срещу бледа кожа, особено когато къдриците не са'изчезнал. 

Куртни през 2010 година

Аххх ... това'е по-добре! През 2010 г., на 46 години, тя обърна нещата наоколо. Обичам сериозно стила си тук, от съвременните розови гримови тонове до глупавите обеци и косата на лицето. Да, бузите й все още изглеждат "направени", но общото виене е много по-свежо. 

Кортни през 2011 година

Също така мисля, че каквато и да е намесата на Куртни'че тук изглежда доста добре, въпреки че фактът, че косата й частично покрива бузите й от двете страни, може да й помогне. По това време е била на 47 години и всички ние можем да се съгласим, че е S-T-U-N-N-I-N-G. Косата й е невероятно блестяща и тя носи тези студени тонове на грима по-добре от всеки друг.

Кортни през 2012 година

На следващата година тя излезе с едва там грим и тази невероятна въздушно изсушена текстура на косата само тези неща й дават толкова спокоен, младежки вид. Но бузите й изглеждат неестествени и почти мъжественото й лице. аз'm също така объркана от това, как веждите й са по-точни от всякога, когато 2012 г. беше височината на смелата тенденция на веждите.

Кортни през 2013 г.

Кортни'малко от 2013 г., или може би ние'просто погледнете естествения прилив и потока от инжекционни препарати (които траят само няколко месеца, преди да започнат да се изпаряват). От едната страна на носа й има бръчка, която може да е от ботокс, който уврежда естественото мускулно движение; това беше очевидно и през 2009 г. аз'аз все още се учудвам колко ясни и ярки са очите й! 

Кортни през 2014 г.

И сега тя започна да се забива в ... устни инжекции! Мисля, че вероятно ги е имала преди 2014 г., но това'което е най-очевидно в тази картина. Устните (и бузите) просто не попадат в лицето й. Това каза, че обичам розовото червило и руж.

Кортни през 2015 година

Тук е ... Страшната снимка. Внезапно Кортни отиде с нас на Джоселин Уайлсенщайн! То'като прекалено много пълнеж в бузите и устните й, а може би и ботокс устните около устата, защото тя не'не изглеждат способни да се усмихват правилно. Вместо да я накара да изглежда по-млада, тя изглежда по-голяма и котка. Кога лекарите ще научат да не правят това на хората?!

Кортни през 2016 година

Това е нашият щастлив край. аз'Предполагам, че Кортни е ужасена от предишния си вид червен килим, така че направи голяма крачка назад към пълнителите. Тук бузите й изглеждат по-естествени от 2009 г. насам! Ако има и Botox и устните инжекции, те'мек, не прекалено. Кожата й изглежда малко червена и може би това'защото тя'като се възползва от процедурите за възстановяване на кожата, вместо от иглата, което изцяло подкрепям!

заключение

По мое мнение, Кортни е една от най-естествените красиви актриси в Холивуд. Неговите деликатни черти и тънки устни може да не са "на тенденция" през 2016 г., но те'все още е великолепна на всяка възраст (поне когато ги остави сама!). 

Мисля, че урокът тук е, че инжектируемите, правилно, определено могат да попречат на процеса на стареене "Courteney's 2016 снимка на възраст 51 години е невероятно доказателство за това. Но слагайте твърде много и пълнителят става стареенето, а не възрастта. Когато използвате инжекции, за да добавите повече обем към функциите, отколкото някога е имало да започнете с него, то'е рецепта за бедствие. Кортни е далеч от единствения, който може да докаже това изпъстрено котешко лице ... но ти'мисля, че един прабъл ще знае по-добре!

Сега знам, че някои хора (дори лекари) ще кажат, че тези грешки на пълнителя се появяват само по този начин, защото инжекциите са твърде свежи'няма достатъчно време, за да "уреди" още. Давам това голямо NOPE. За мен няма смисъл да живеете с пухкаво лице в продължение на месец или две, преди да започнете да изглеждате нормално. По-добре е просто да получите по-малко пълнител пуснати и да се върнете за поддръжка по-често. Съгласен ли си? Кажи ми какво мислиш:

Как се чувствате за Кортни?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

+ 80 = 90