Кайли Дженър, преди и след

От всичко преди и след нас'че досега, една от най-драматичните трансформации на всеки един елемент на лицето трябва да бъде Кайли Дженър'устните му.

Досега всички знаем, че 'Поддържане на кардашианците' звездата е допуснала до получаване на устните инжекции. В клип от шоуто тя специално заявява: "Имах временни устни пълнители'това е просто нещо, което исках да направя.

Преди това Кайли настояваше, че по-пълният й вид е само от устните. Когато го питате от Е! Новини, тя каза: "Чувствам, че всеки месец говорим за това, така че аз'Аз съм болен от това. Моите картини, аз ги натрапвам много. Мисля, че големите устни са страхотни. Обичам устните си и обличам устните си. Но аз не'дори не се грижим повече. аз'като всичко, просто кажете каквото искате.

Сестра й Ким каза същото в интервю за сестрите Pixiwoo (гледай в 5:05):

"Тя притегля устните си ... и изглежда невероятно", казва Ким. "И аз отивам в нейната стая, а аз'харесвам "Какви ли номера носиш?" Тъй като тя носи само очила за устни и след това я запълва; тя не носи червило или блясък ... Но тя е толкова добра в грима. Всяко събитие, тя го прави сама.

Riiight. Кайли използва MAC Soar, но преодоляването не е сигурно'да ти дам устни като тези! 

Позволявам'да погледнем по-отблизо нейната трансформация:

Кайли през 2009 година

Първата снимка е от 2009 г., когато Кайли е само на 12 години. Такова сладко дете и тя имаше лунички! Аз не'Не знам дали те'Вече бяхте изцапани, или просто погребани под плътен слой грим на кардашиански стил. Така или иначе, срам да не ги покажеш! Чувствам се, че нейният тон на кожа изглежда съвсем различен сега.

Кайли през 2010 г.

През следващата година, 2010, Кели все още изглеждаше приятно природна. Обичайте този грим, подходящ за възрастта й. Повърхността на кожата все още е доста свежа, а устните й са добре изгладени с гланц. 

Кайли през 2011 г.

До 2011 г. започва да се появява подписът Kardashian style. Косата й изглежда потъмняла и основата й е тежка за всеки, но особено за 14-годишна. аз'Също така съм любопитна, ако в някакъв момент между тази снимка и следващата тя имаше усъвършенстване на носа си. 

Кайли през 2013 г.

Това е Кайли през 2013 г. Фондацията не е'не е страхотно, но мисля, че изглежда доста тук ... момичето има великолепна коса, очи и вежди. И какво, ако устните й са (бяха) от тънката страна? 

По-късно през същата година Кайли разтърси тенденцията на вампири. Добре, така че тъмен цвят може да направи устните да изглеждат още по-тънки, но имам нулеви проблеми с това "Мисля, че тя изглежда страхотно тук! (Добре,може биаз'd са пропуснали фалшивия тен.) Обичам как богатия тон на устните се вдига върху кафявия си цвят на очите, а този бледо жълт светлинен лъч във вътрешните ъгли е много хладен.

Един месец по-късно ... Чувствам се, че Кели открива устна линейка. Прав ли съм? За мен изглежда, че тя е издърпала линиите на долната си устна, но го е държала наистина мека и оцветена, за да не е очевидна. Мога да застана зад това. (Но не и контурните ... ейк.) Забележете как веждите й стават все по-дебели.

Кайли през 2014 г.

Следващата снимка е от февруари 2014 г. на 16-годишна възраст. Мисля, че устните й изглеждат малко по-пълни. Но нормално е пълно. Аз не'Не знам дали това все още е лигавицата или началото на устните инжекции ... но ако тя'Дръжте нещата на това ниво, не'мисля, че хората ще говорят.

До май обаче беше ясно, че нещо се е случило. Разбира се, тя'но пресичайки устните й, но там'е по-голяма повърхност и прожекция на устните й сега. И ако се вгледате внимателно, можете да видите няколко бучки и удари, които са разяснителен знак за пълнители. За мен веждите й изглеждат още по-извити.

Следващото изстрелване е от юни 2014 г. Устните ми изглеждат истински, а аз просто не съм'мисля, че това може да се направи само с грима. Обичам косата и грима като цяло, въпреки че това е такава добра подстригване за нея и тя носи кално кафявите тонове по-добре от всеки друг в момента.

В началото на август бяхме третирани с по-естествена версия на Кайли. Или поне толкова естествено, колкото членовете на семейство Kardashian получават! Това е хубаво, дори ако контурът на носа й е малко прекалено очевиден. Отново, повърхността на устните й е много напомпана спрямо нейните дванадесет години.

Този изстрел'от началото на август. Този път, Кели'носенето на блестящ и матов цвят на устните, така че ефектът не е'Тъй като преувеличени, както преди (и ще призная, тя изглежда страхотно). Но вижте? Все още можете да забележите индикаторните пломби. 

Но пълнежът трае само няколко месеца ... се улови, че Кайли имаше допълване в някакъв момент през август, тъй като това изглеждаше до края на месеца. OMG, устните й са още по-големи. Долният почти се е удвоил! Тя'все още е само на 17 години тук.

Друг изстрел от август. ° С'мога ли някой сериозно да твърди, че това е просто линейка? Аз не мисля. 

Тук'е особено шокиращо от ноември 2014 г. Ефектът е отвъд смешните "перманентни патешки устни"! 

Актуализация: Кайли през 2015 г.

Нещата бяха омекотени поне за устните за това събитие с червени килими, докато Кайли носеше драматична перука "Клеопатра" с подходящ грим за очи. Наистина ми харесва идеята, въпреки че общият ефект наподобява восъчна фигура.

Актуализация: Кайли през 2016 година

Кайли изглежда по-скоро като Ким от всякога. Най-малко този грим е по-свеж и ние можем да видим нормалния (по-зловещ) тонус на кожата без толкова много основа, контур и фалшив тен. Струва ми се, че тук изглежда, че тук има голям поглед?

Актуализация: Кайли през 2017 година

И това ни води до най-новата снимка на червения килим, като Кайли облича една блондинка с блуза и любимите й вежди на Instagram. Ако погледнете внимателно, можете да видите контур надолу по носа си. Разбира се, устните й все още изглеждат свръхестествени.

заключение

Устни за пълнене на устните'да стане по-очевидно от това! На въпроса дали смята, че Кайли е инжектирал, д-р Майкъл Салвауер, пластичен хирург, казал на Холивуд Живот: "Да. Категорично. Това не е просто червило. Устните й изглеждат три пъти по-широки, отколкото в устните 'преди' снимки & # x201D.

аз'нямам никакъв проблем с Кайли да засили естествено тънките си устни, ако това й помага да се чувства по-уверено, но имам проблем с умишлено преувеличения, изкуствено напомпан външен вид, който тя'се случва. Никога не съм мислил'г ден, когато устните пълнители ще се превърнат в истинска модна тенденция! Когато хората отиват твърде далеч с тях, тя започва да изглежда много изкуствена и лепкава. Кели определено прекоси тази линия сега.

"Изглежда, че устните й са се увеличили драматично, подозирам, че това може да се дължи на многобройни инжекции от пълнител като Juvederm", каза д-р Антъни Яун, пластичен хирург. "Ако погледнете отблизо някои снимки, можете да видите, че горната й устна е малко по-голяма от долната й устна в ъглите, с малка бучка от дясната страна, особено", добавя д-р Салжауер. "Това не е необичайно след инжектиране на устните и почти никога не се случва естествено". 

Но това може би не е единственото нещо, което се случва тук. "Носът й изглежда по-тънък и по-изискан, вероятно от фина ринопластика", казва д-р Юн. И "веждите й са по-извити и повдигнати, възможно последствие от инжекциите с Botox в челото й и около очите й." И тя'и все още само 19...

Как се чувствате за Кайли?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

50 − = 47