Иги Азалеа, преди и след

Веднага след като Иги Азалей удари червения килим за наградите за Билборд Музика през 2015 г., Twitter започна да се изненада за "новото си лице".

Някои хора смятат, че 24-годишният е станал неразпознат. Някои я сравняваха с восъчна фигура. И някои дори привличаха прилики между Иги и ентусиаста на козметичната хирургия Heidi Montag от главата до петите (издиха се!).

Вече знаем, че Иги 'при това интервю с "Вог". На въпроса какво ще промени за тялото й, тя отговори: "Промених нещо: Преди четири месеца имах по-големи цици!'мислех за него през целия си живот.

Освен това'не е частта от тялото, за която хората се чудят. Първо, това бяха нейните слухови имплантанти. И сега, нейното подозрително различно изглеждащо лице. Дали хирургическите Ви Спиди сетива изтръпват? Позволявам'и погледнете...

Игги през 2011 година

Иги изглеждаше така? аз'm зашеметен! С високата си тясна блондинка, порцеланова кожа и вампири устни тя имаше младост на Гуен Стефани, толкова много по-свежо от иггите, които познаваме днес, само няколко години по-късно. Разбира се, носенето на контур и зачервяване са лоши, но все още изглежда супер красива. И не по генеричен начин. Тя все още има тази музикална звезда е не. Какво'Интересното е също така, че нейните подслончета са по-естествен бледокафяв цвят. Сега аз'Положителна е, че ги затъмнява с черен молив (който не мога'любовта).

Игги през 2012 година

Следващият изстрел е от 2012 г., с малко по-тежък стил. Аз го мисля'само светлината дава на кожата и косата си неподправен жълтеникав глас. Няколко малки ощипвания - като омекване на устните и веждите и премахването на тези фалшиви мигли - биха направили различен свят. Но аз получавам това в музиката, вие го тласкате към крайности.

Игги през 2013 г.

Все още съвсем естествено през 2013 г. Тя наистина отговаря на тази прическа. Кожата е свежа, веждите са чисти, просто преувеличено котешко око и малко зловещо червило. Много добре!

Игги през 2014 г.

То'това е спрей-тен, който придава на кожата си този слабо оранжев тон, нали? Често ми се струва, че изглеждат "на разстояние" на блондинките хора. Но забелязахте ли и това, което изглежда различно? Аз го мисля'нейните устни. Те изглеждат перфектни, особено в началото. И точно така лицето може да получи пластично качество.

Новите устни също се виждат в този изстрел, въпреки че мисля, че изглежда по-красива тук. Нейният тен и грим са по-златни и там'нещо за коралната рокля с подходящите коралови устни, които наистина изглеждат страхотно. Но свещена пъстърва! Трябва'че е трудно да се рапят с толкова много хиалуронова киселина там.

За щастие, инжектирането на устните трае само няколко месеца и те се успокоиха по този въпрос. Или може би'и видимата устна облицовка на горната устна дава оптична илюзия с по-малък обем. Така или иначе, лицето й изглежда по-скоро au naturel тук въпреки всички (доста жалко) грим. Очите можеха'работил си без устните или обратно.

Игги беше бляскав неутралитет за това събитие в края на 2014 година. Косата и гримът са доста на място, въпреки че устните й все още изглеждат допир, напомпани на мен и вероятно бузите? Плюс това глупаво линейно покритие отново възвръща главата си. Но все пак "хубаво момиче"!

Игги през 2015 година

Това не е най-доброто. Твърде много спрей / бронз / контур и аз'По-скоро виждам естествено оцветени къртици ... и естествени устни. Плюс това, само аз ли съм или бузите й изглеждат изкуствено обемирани? Нещо се чувства наистина синтетично тук, и мога'Не сложи пръста си върху него.

Изненадата от къдрава коса направи всичко по-добро в това събитие. аз обичам косата. Цялото това обем е наистина ласкателно с дългата си форма на лицето. Мога'Не казвайте за бузите, но устните й все още изглеждат като с дата с игла. Гримът е доста приятен.

Това е събитието, което шокира всички. Когато видите всички промени наведнъж устни, бузи, цици, носа ... брадичката?'е много да влезе! На първо място, нейното паут е много по-голямо от всякога. Никой не говори за бузите й, но сега наистина мисля, че ги е инжектирала. Поставянето на прекалено голям обем там често дава на жените леко закоравен мъжки вид, който аз'm откривайки тук. То'е твърде много!

Можете наистина да видите разликите в страничния профил. Брадичката й определено изглежда по-яка, което предполага, че има брадиден имплант. (Какво в света ще се нуждае от брадичка имплант за?!?) И носът му е по-тънък и по-бутон-като на върха.

Актуализация: Iggy през 2016 година

Е, това е малко по-малко пластмасов, но все още виждам преувеличени инжекции на устни и бузи. 

заключение

И така, какво казват професионалистите?

"Очевидно е, че наскоро беше подложена на ринопластика, тъй като носът изглежда по-различен. Той е по-къс, по-изправен и върхът се върти нагоре и по-тесен", каза пластичният хирург Йоел Шахар за Холивудския живот. "Брадичката й определено изглежда по-прожектирана," добавя пластичният хирург Дейвид Кангело. "Всъщност изглежда малко криво, което може да се случи в резултат на неправилно поставяне на брадиден имплант".

Но изчакайте там'още повече! "Изглежда, че Iggy е направила очи, чело на челото / веждите, инжектиране на ботуши около веждите, работа с нос, инжектиране на бръчки за пълнене около устата, инжекции за подобряване на устните и имплантант на брадичката", казва пластичният хирург Lyle Back. "Тя все още е доста хубава, но сега изглежда като някой друг" виждам, че Кристина Апългейт е пресечена с Кейли Кууко, пресечена с Киану Рийвс, която едва ли е разпознаваема като Иги, което не е фантазия ) да доведе до мен. "

Всичко това се придава на лице, което не го прави'Не изглеждат съвсем реални. Игги вече беше съвсем уникална, но сега има разтопено, восъчно качество, което не беше'там преди това. Ето защо аз'м на ума, че промяната на толкова много неща за себе си е почти винаги лоша идея. 

Тя'но съм щастлива, но предполагам'това, което има значение? Един източник ни каза "Седмичен": "Тя обича резултатите, но тя не е била щастлива с носа си дълго време, така че след цици, които искаше да получи, това се погрижи, а после и брадичката се направи едновременно. "

Как се чувствате за Игзи Азалеа?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

8 + 2 =