Гиди Хадид, преди и след

С някои "Преди & след", можете ясно да видите работата, правела пра, и това'странно успокояващо. Подобно на Дакота Джонсън, Кендъл Дженър или Бела Торн например. Да, те вече са били родени с много генетични предимства, но малко хирургическо ощипване е това, което ги превръща от "сладко момиче в съседство" до "Холивуд прекрасен". 

С Гиги Хадид обаче не мога'Не мисля така'в случая.

Няколко от вас поискаха "Преди & След" на 21-годишния супермодел, виждайки като нас'Вече анализирала нейната малка сестра Бела. И аз'направи проучването и извади снимковите архиви, но... 

Наистина мисля, че Гиги просто е роден безупречно.

Съгласен ли си? Елате и погледнете по-отблизо:

Gigi през 2012 година

Първият ни изстрел е от Гиги', когато тя беше само на 16 години. Добра скръб, познахте ли тийнейджъри, които изглеждаха така в гимназията? Оттогава не се е променило много, освен че веждите й бяха по-тънки. Що се отнася до носа й'обикновено е единствената особеност, която се омаловажава, но ще видим...

По-късно през 2012 г. Гиги направи първия си вид червен килим. Тук беше по-бледа и не'не изчерпайте кърлените си железни вълни в този момент, но дори и тези оформления могат'не отнемате от нейната естествена красота. Мисля, че и лицето й е имало повече бебешки мазнини тук.

До есента на 2012 г., Gigi'веждите ми се развиваха добре и аз просто обичам тази плажна, текстурирана коса. (Gisele кой?) Тя все още има малко бебе лице тук на 17-годишна възраст. 

Gigi през 2013 година

Сега ние'през 2013 г. и аз'Ще призная, че тази снимка ми даде пауза по носа й. Тогава ли беше по-широко, или е само ниският ъгъл на камерата? 

Гиги беше на 18 години и мисля, че това е една от най-красивите прически, които тя прави'носени някога. Със свеж грим, дългите вълни и обръщанията на Boho я придават по-мек вид, отколкото ние'свикнали да виждат днес.

Gigi през 2014 г.

И все пак на 18 години в тази снимка, Гиги носеше косата си с възход, който показва перфектните й, пълни функции. аз'аз не съм луд за лайнера под долната си устна, но всичко останало е безполезно.

Тук, Гиги'и 19'е смешно как изглежда по-скоро като типичен тийнейджър в този случаен изстрел. Косата й отново изглежда по-блондинка и бузите й са по-пълни.

Това беше снимката, която видях, когато за първи път чух за Гиги (тя'току-що пристигна концерта си с Майбелин). Може би'е умна стършене и изкусно разкъсана коса, но тя изведнъж изглежда по-възрастен. Носът й е по-бутонен от преди? 

Джиги през 2015 г.

Сега ние'през 2015 г., годината, в която Джиджи напълно взриви. В този изстрел тя беше на 20 години'е неочакван ярък момент на устните си, обикновено се придържа към актове. Тя'носещи фалшиви мигли, и кожата й е много осветена. 

Това е един от любимите ми Гиджи изглеждания: проста коса, сияйна кожа, матирани голи устни и тъмни мигли. Превръщането й в супермодел от световна класа е доста завършена.

От тази гледна точка Гиги започна да експериментира с по-смели изявления за красота. Ето го'(всъщност половин перука) с обичайния си ярък гол грим. Забелязвайте доколко веждите й са дошли от 2012 г. насам!

Джиги през 2016 година

През 2016 г. Гиги навърши 21 години, като кариерата си на моделиране не показваше признаци на забавяне. В тази снимка цветът на косата й е малко по-тъмен блондинка. Ако се вгледате внимателно, можете да видите контур на носа си - това означава, че това, което изглежда е по-тънка форма?

За това събитие, Gigi се облича с бонбони (макар че тя вече ги е получила в реално време в Парижката седмица на модата). Нейният грим е по-тежък и с мършав тъмен лайнер и изчерпани устни. Намерихте ли какво?'се случва ли с носа й? Контурът е на върха, между очите.

Тук, Gigi се експериментира с червено червило и буфанско updo. Заедно с първото си изстрелване от 2012 г., носът изглежда почти същото. Веждите й са просто по-дебели и горната им устна е преформулирана с устни.

Актуализиране: Gigi през 2017 година

През 2017 г. Гиди потъмнява косата си на няколко нива до тази лъскава средно кафява кожа. Удивително как тя прави очите й поп! 

заключение

Бела Хадид можеше'Ти си изтръгнала лицето с носа и пълнителите на устните, но аз смятам, че за един, Gigi е au naturel

Разбира се, няколко неща са се променили в сравнение с преди четири години. Тя'вече не е тийнейджър, затова тя загуби малко бебе на лицето си. Тя също израсна с вежди на веждите си, престана да запали косата си и започна да носи много повече грим. Последното се брои за много "подчертаване" и контуриране по стратегически начин може да трансформира формата на елемент (например, създаване на по-тънък носа). И Gigi също така е възприела тенденцията на обличане на устните й, което им дава по-балансиран, по-пълен външен вид. аз'Ще го взема всеки ден преди инжектирането на устните!

Така че това изглежда е едно от редките преди и след това, когато стигам до извода, че темата в действителност не е свършила никаква работа. (Поне аз не'Не мисля така!) Съгласни ли сте?

Как се чувствате за Гиги?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

5 + 3 =