Ема Уотсън, преди и след

Ема Уотсън може да е само на 23 години, но тя'е стар професионалист в ходенето на червения килим. 

Благодаря на 'Хари Потър' филмова серия, която се проведе от 2001 до 2011 г., тя'са били в общественото око от навършване на девет години, което означава, че тези неудобни тийнейджърски години бяха заснети на камерата!

Добре, в Ема'може би не бяха'Това е неудобно ... но сега изглежда съвсем различно. Позволявам'да погледнете нейната красота еволюция през годините и да видим какво'се промени.

Ема през 2001 година

В първата ни снимка Ема е на 11 години - какво сладко дете! ние'имаш лунички; ние'имаш право, тъмно вежди. Дори и цветът на косата е съвпадение със сянката, която носи днес.

Ема през 2002 година

Ема тук беше 12; грешно ли е да имаш завист на веждата? Дори преди да ги прецакам в '00, аз не'Мисля, че моите бяха като ТОВА. Обърнете внимание на зъбите й (които тя по-късно е определила) и носа (който може би е по-широк в сравнение с сега).

Ема през 2004 година

Благословете сърцето й с къдрави калеми и цветя в косата й, Ема изглежда като тя'отиваш на бала, вместо премиера на филм за големите времена. До този момент тя беше на 14 години и може би беше пораснала в носа си. Веждите й бяха агресивно потупвани (както и модата тогава), какъв срам!

Ема през 2005 година

Сега, това'е 2005 г. и Ема е 15. С финото си Ombré, тя е години напред от тенденцията! Там'нищо не дава награда за този външен вид'като свеж и хубав днес, както беше преди десет години. Мисля, че носът й изглежда същият като в предишните снимки, нали?

Ема през 2007 година

Голямата промяна тук е по-лека коса и вежди! Тя ги издърпва, но я измиват. Тя беше на 17 години тук. Ако тя промени носа си до този момент (това'най-често срещаната празнуваща операция), работата беше изключително добре направена.

Ема през 2009 година

До 2009 г. Ема беше пораснала. Затъмняването на цвета й отново показва прекрасната й кожа и обичам и поставянето на руж.

Ема през 2010 г.

Премахването на косата ви е обред за преминаване на толкова много звезди, а Ема направи точно това през 2010 г., на 20 години. Тя носи този пиксел удивително добре! Гримът също има стилен ъпгрейд, с черна риза и светло, матово червило. Но основната промяна в известието е нейната усмивка. Зъбите й са прави и дори сега, показвайки, че е направена козметична стоматологична работа, вероятно включваща фурнири.

Ема през 2011 година

Късата коса остана наоколо през 2011 г., с още по-смели стилове. Тези опушени златни и дървени въглища с блестящи очи са произведение на изкуството! Кожата й е безупречна. Лицето й е гримьор'мечта!

Ема през 2013 година

Ема наистина има страхотен вкус в грима - спечелихте'да я виждате с фалшиви мигли или тежки контури! Този външен вид е толкова красив и деликатен, а накрая веждите й се връщат към бившата си слава.

Актуализиране: Ема през 2014 г.

До 2014 г., Ема'Косата на косъмчетата му беше издължена, нарязана на слаби конусовидни краища. Тя рядко я носи на червения килим, така че'е хубаво да се види! Гримът все още е много нисък ключ, с тънки котенце за подсилване на очите.

Актуализация: Ема през 2015 г.

През последните няколко години Ема носеше много червено червило, със свежа кожа, фини миди и тъмна кафява сянка. То'е по-класически от модерен, но никога не изглежда прекалено много.

Актуализация: Ема през 2016 година

През 2016 г. Ема преряза косата си в това звънене и това'с прекрасно очарование в стил на половина, с обем отпред. Обичам безпроблемните вибрации, които носи на червената устна и същата колана, както през 2014 г..

Актуализация: Ема през 2017 година

Това ни води до 2017 г. и Ема, която изглежда по-сложна от всякога. 360-градусовото приложение на кафява сянка е приключенски избор, но нейните лунички и въздушни updo го поддържат свежи. И там'това е перфектната усмивка отново!

заключение

Така че можем да припишем промените в Ема'на външния вид на нормалния процес на зреене от двойката до младия възрастен? Или е преминала по-постоянна процедура?

Докато има слухове, че Ема има работа с нос, аз'не съм убеден, че се е случило, гледайки тези снимки. Ако тя направи някаква преработка, тя беше много консервативна и се е случила, докато тя все още беше в тийнейджърската си възраст!

По въпроса за пластичната хирургия, Ема казал на Ел: "Намирам LA доста страшно поради това, че всички тези млади хора, които имат пластична хирургия, но това е, аз не'не искам да приличам на всички останали. Аз не'нямам перфектни зъби, аз'm не се залепва. Искам да бъда човекът, който се чувства страхотно в тялото си и може да каже, че тя го обича и не иска да промени нищо. То'това е абсурдно, което изглежда такава нереалистична цел. Мисля, че наистина успешните актриси са тези, които се чувстват удобно в собствените си кожи и все още изглеждат човешки. "

Вярваш ли й??

Как се чувствате за Ема'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

99 − 90 =