Дженифър Лорънс, преди и след

Някои известни личности изглеждат толкова на земята, ти'никога не мечтаят, че някога са променили външния си вид с козметични процедури.

Примерен случай: Дженифър Лоурънс. 

През последните няколко години, на 27-годишна възраст Игри на глада звезда майсторски култивира "нормална" персона. Тя пада, яде нездравословна храна и тя избягва холивудския блясък. Тя'е точно като нас!

Или е тя? Поглед обратно към Дженифър'еволюцията на красотата разкрива актриса, чието издигане до слава вероятно е малко по-изчислено. Най-малко погледът й се е променил много.

И така коя е истинската Дженифър Лорънс? Позволявам'да видим дали можем да разберем!

Дженифър през 2007 година

В тази първа снимка, Джен е само на 17 години. И да, проверих. Това е Дженифър Лорънс, въпреки че едва прилича на нея днес (което ще бъде повтаряща се тема през следващите няколко снимки). Тогава тя имаше избелели - руса коса, прекалено изтръгнати вежди и това, което изглежда да е по-широк нос.

Този'малко по-близо до Дженифър, който познаваме днес, въпреки че все още не бих искал'Не я познавам. Тя'има ярката руса коса, която беше толкова популярна в средата-'00, което ние'съм забелязан в много други преди & след. И можем да видим, че тя винаги е имала права, дори зъби.

Дженифър през 2008 година

Следващата година тя потъмня за кратко време и започна да носи гримаса за очи'досега си оставаше привързан. В този изстрел определено може да видите различен нос, отколкото сега.

Същото важи и за тази снимка. Макар че това прилича на Дженифър Лоурънс, което знаем, ясно виждате, че тя е променила носа си по-късно. О, и наеха по-добри стилисти - марсианската лента трябваше да излезе!

Дженифър през 2009 година

Вижте какво искам да кажа за нея, изглеждайки като различен човек? Може би'защото през 2009 г. тя помрачила блондинката си и не'носете толкова много очи. Кожата й е просто прекрасна. 

И тук'още един поглед, където Джен е едва идентифицируем. Формата на лицето й беше толкова по-продълговато, отколкото сега. Плюс това монолидните й очи са особено забележими само с фалшивите мигли. Мисля, че се е опитала да надвиши устните си, преди да стане нещо.

Дженифър през 2010 г.

През 2010 г. Дженифър потъмнява с цвета си и разтърсва тези невероятни вълни (очевидно има естествена вълнообразна текстура). Но все още не го прави'нямам съвсем същия поглед към характеристиките на лицето си, няма'Съгласни ли сте? Обърнете внимание на устните й, между другото, защото и тези ще се променят!

До края на 2010 г., на 20-годишна възраст, Дженифър започна да изглежда много по-зле. Тя се върна на руса коса, оформена в огромна издутина и натрупана върху очната линия и сянката. Дори нейните черти на лицето изглеждат по-привлекателни, особено бузите й. 

Дженифър през 2011 година

Това е изстрелът, когато стане съвсем очевидно, че Джен се дърпаше с лицето си. Устните й изглеждат напълно пчелни, а сега са два пъти по-големи, отколкото са били в началото на 2010 г. И долната й повърхност е МНОГО по-пълна. Тя не го направи'т внезапно наддаване на тегло, така че единственото обяснение е ... инжектируеми! 

Тук'е друг, който показва неестествено подут поглед от прекомерното използване на пълнителя. (Джин все още беше само тук!) Знаем, че не'• Имате горна устна, която е тази голяма, ако не е по-голяма от долната. Също така изглежда, че Restylane е инжектиран в опит да разшири лицето си. Последното нещо, което трябва да забележите, е носът й, който тя промени през следващата година.

Дженифър през 2012 г.

Каква разлика правят няколко месеца! Точно навреме за Игрите на глада, което щеше да я превърне в име на домакиня, Дженифър имаше съвсем нов вид. Изчезнали са пълнителите в устните, бузите и храмовете й, така че формата на лицето й отново изглежда продълговато. Другата голяма промяна е нов нос. То'е по-тесен през ноздрите и моста, а върхът е по-дефиниран. Очите й също изглеждат по-широко отворени.

И това е прическата, която носеше в онези полускъпоценни дни - дълги и вълнообразни с бретон, в светлокафяв кафяв оттенък. Плюс това гримът й е получил сериозен ъпгрейд'никога няма да я видя отново без интелигентно оцветяване на очите. Че'защо го прави'трудно е да разбере дали е направила нещо хирургично за капаците си!

Джен също беше дълбока брюнетка за кратко време, с драматичен грим за очи, който да съвпадне. От изражението на лицето й дори знае, че това не е така'най-добрият й цвят! Това също е добър изстрел на новия й нос. Работата е много квалифицирана'Никога не съм предполагал, че не е била'роден с него. 

Дженифър през 2013 г.

Дженифър олекоте косата си няколко пъти през 2013 г., точно преди тя да започне постепенно да намалява. Не бих искал'Не съм я познал и тук.

Все още си спомням бръмчата за Дженифър'първото нахлуване в по-къса коса, този текстуриран лоб с подчертаващ блондинките на лицето. аз'не съм убеден, че се отказва от инжекциите постоянно, тъй като устните и бузите й отново изглеждат по-пълни.

И тогава, Джен изведнъж получи кратка прическа, която изглежда да е обред за преминаване на повечето млади знаменитости. Тя изглежда удивително износена направо и руса, с вампийското червило. Ако аз'Не греша, нейните характеристики изглеждат още по-изваяни, показвайки, че пълнителите се разсейват.

Дженифър през 2014 г.

За "Оскарите", Джен се занимаваше с безгрижния глем. Ако този стил не се случва'Да каже "A-списък", аз не'Не знам какво прави! Забележете как се е променила цветът на веждите, за да съответства на различните изглеждания на косата.

До средата на 2014 г. Дженифър е израснала от пиксела си и носи естествените си вълни. Позволявам'завръщането на въпроса за очите й. Те'но все пак не е толкова забележимо в сравнение с 2011 година. Така че, ако тя има процедура по блефаропластика (за да премахне излишната кожа от клепачите), изобщо няма да ме изненада.

След това навлязохме на вълнообразната боб (wob), която беше толкова сладка. Изтънченият грим и отсъствието на тенденции, като контуриране, фалшиви мигли и бръчки'възраст 24 години.

Дженифър през 2015 г.

До 2015 г. Дженифър се разболя от процеса на израстване, така че тя направи това, което всеки друг празник, използван за незабавното удовлетворение, щеше да направи: имаше разширения за коса. аз'Не съм фен на този дълъг, текстурен външен вид, но кожата и гримът й са безупречни.

Разширенията не са'Не след дълго обаче, а до края на годината Джен ги беше отстранил, за да разкрие това рамо-паша. Ако ме питате, всичко за тази коса е идеално за нея!

Дженифър през 2016 година

Още една година, още една церемония по Оскарите. Но когато Джен се появи в тази, имаше слухове, че има "ново лице". Предполагам, че тя просто допълни бузите си инжекции отново, но хората само забелязах, защото тя не беше'т, както е известно преди.

Никога не се задоволява да се придържа към един поглед на косата, Дженифър превключи нещата с този сребрист платинен оттенък. То'толкова учудващо е червеното червило (което рядко носи) и бузите на бузите. 

В края на 2016 г. тя се връща в пясъчна блондинка и (мисля), че разширенията. Тази прическа всъщност е дълга плитка, на гърба. Дженифър беше на 26 години. Тази сянка за очи е произведение на изкуството!

Дженифър през 2017 г.

Напоследък, Дженифър'Стилът е много по-тих на червения килим. Този романтичен аксесоар, флорален аксесоар за коса и мек грим е пример. 

И това ни води до най-новата снимка, в която Дженифър прегърнала спокойно Бохо. Обичам го! аз'Сигурен съм, че сега е истинската й коса, без разширения и естествена вълна. Всичко за грима е фантастично - от росата на кожата до котлона до червилото на малина. Лично аз мисля, че тя'никога не изглеждаше по - добре! 

заключение

Дженифър Лоурънс може да бъде най-"релевантният" знак, но тя'също така и някой, който е променил характеристиките на лицето си - не само прическата и цвета си. 

Аз не'не знам за теб, но бях изненадан да видя толкова много примери, че тя изглеждаше различна, почти неразпознаваема в ранните години.

През 2016 г. д-р Антъни Йън отбелязва, че "JLaw изглежда съвсем различно, лицето й изглежда малко подпухнало, вероятно поради скорошна алергична реакция или дори инжектиране на пълнител в бузите и устните й, като например Juvederm".

Доктор Сюзън Евънс добави: "Тя изглежда като че ли тя'получила имплантати на бузата и извадила бузата от устните си, за да изтънява бузите си. Устните й изглежда имат хиалуронова киселина в долната устна. "

аз'не съм сигурен за бузите имплантанти, но съм съгласен с 100% за пълнителите. Също така вярвам, че Джен Джин имаше ринопластика, за да се тънка и да определи носа й, а може би и очен лифт (макар че'е трудно да се каже със сигурност с всички грим).

Каквото и да е работа, откакто тя се изкачи на звезди, това е така'че е добра работа. Тези дни, нищо не изглежда изкуствено, което е как трябва да бъде!

Как се чувствате за Дженифър?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

73 − = 72