Dove Cameron, преди и след

Тези дни, това'е толкова трудно да следите всички новопоявили се млади знаменитости. Много от тях имат приличен подобен вид, защото използват същите техники за гримиране, носят едни и същи прически, използват едни и същи изрази на лицето... 

И може би дори отидете на същия дерматолог или пластичен хирург?!

Че'това, което ми мина през ума, когато прегледах най - новите снимки на Хоув Камерън. 21-годишната звезда на 'Лив и Мади' и 'Лайфстайл на живо!' за пръв път привлича вниманието ми през 2015 г., единствено въз основа на нейната мечтана, кремообразна, напълно безупречна кожа.

Тя все още има един от най-невероятните тен'но неотдавна, аз'се чудеше за автентичността на Почивка на нейния поглед. И очевидно аз'не съм единствената, защото сте изпратили няколко молби за нея преди и след това!

Позволявам's вижте нейната еволюция на красотата досега:

Потопете се като дете

Да разбереш какво'стана с "Доув", трябва да вървим обратно към тази снимка на нея като дете. По това време името й бешеChloe Hosterman се превърна в Dove Cameron, когато се премести в Лос Анджелис на 14-годишна възраст и както виждате, тя имаше много различен и много различен нос. Устните й също бяха от по-малката страна, а цветът на косата й беше естествено светло кафяво.

Dove през 2011 година

Сега се отправяме бързо към Хоув'след като за пръв път влязоха в ролята на актьор. Тя вече беше на 15 години и вече си блестеше косата до жълтеникава блондинка. Но аз не'Не мисля така'това е единствената промяна за мен, изглежда, че до този момент може да се е случило и ранна работа с нос. Имайте предвид, че Dove'майка му е написала книга, наречена 'Ръководство за Холивудските родители: Вашата пътна карта за преследване на вашето дете'мечта.' Хм....

Dove през 2012 година

Виж какво имам предвид за Гълъба'Кожата? Толкова ревнив. Лицето й изглежда малко по-пълно тук (може би само тийнейджърка мазнини), а цвета на косата й е сега по-ласкателна ягоди блондинка. Въпреки това долната й устна показва, че вече се случват интервенции, дори и на нежна възраст от 16. Тя изглежда подута и неравна,.

Dove през 2013 година

Какво'Интересното за тази снимка през 2013 г. е, че мостът на Dove'носът изглежда напълно сплескан. Трябва да се чудя дали това'тъй като ринопластиката е прекалено млада. Също така, забелязахте ли нейните гърди? Там'Някои спекулации, че дори те са постигнати чрез операция (да, такова нещо съществува сега). Цветът на косата и съответното вежди допринасят за изкуственото виене, заедно с това, което изглежда да е разширение. 

Тук било изтеглено или разширението на косата, или Дъв се сливаше с няколко сантиметра по-червеникав оттенък. Харесва ми! Въпреки че подчертава розовите нюанси на кожата си, мисля, че тя изглежда супер красива тук. И мостът й не е'не изглеждат толкова плоски.

Гълъб през 2014 г.

Dove запази червената коса през част от 2014 г., но както можете да видите в този изстрел, то'все още не е идеалният сянка за нейния тен. Долната й устна изглежда отново много пълна и тя започна да играе с драматични фалшиви мигли.

Гълъбът изглежда толкова свеж. Този изстрел ясно показва колко рафинирана е върхът на носа й, без много мост. Долната й устна все още е по-пълна, отколкото преди, и веждите й са доста кльощави.

Гълъб през 2015 г.

Тази снимка, от времето на Dove на 19 години, е моят любим на куп. То'е луд, колко ярка е кожата й! Плюс това, тя най-накрая постига перфектната маслена руса. Без много забележими грим - само миглите, рязък руж и оцветяване на устните'дори не мисля за възможни козметични интервенции.

гълъб'Холивудските ъпгрейди продължават тук, не само с по-добра коса, но и с по-сложна грима. Веждите й започнаха да растат, но долната й устна изглеждаше подозрителна. Вижте как се спуска в центъра, но е пухкава от двете страни? Това може'не е естествено!

Гълъб през 2016 г.

аз'не съм сигурен, че ще го направя'сте разпознали Гълъбари в тази снимка. С косата си нагоре и внезапно гъста вежди тя изглежда много различна, макар че тя'все още имаш този забележителен нос. Отново забелязвайте устните й. Долният е бил инжектиран отново, така че'е по-голяма от всякога. Но тя остави най-горната част сама, което всъщност е доста умен начин да ни изхвърли!

Нещата се внедриха внезапно в средата на 2016 г., когато Дъв стана лека платинова блондинка. Със своята ултра бледа кожа, тя може да издърпа този цвят, но това'е по-агресивен вид красота, особено при инжектиране на устните и приглушаване. Аз не'Не разбирайте тази тенденция на почерняване на блясъка на върха на носа!

Тук'където Dove изглежда най - пластмасовият от всички! Устните й сега са толкова големи, колкото Кайли Дженър'с пълнеж в двете горни и долни устни и веждите й са драматично претоварени. Отново, тя наистина изглежда като тя има повече от мост към носа си сега, в сравнение с 2013-2014. Въпреки тежката ръка и необходимите фалшиви мигли тя'все още е красота.

Гълъб през 2017 г.

И това ни води до 2017 г.! Dove току-що навърши 21 години и направих двойна заснемане с тази снимка, мислейки, че това е Maddie Hasson. (Виж тук'те са свързани?) Кожата й е красива както винаги и ми харесва гримът като цяло; тези вежди са много по-добри от последните. Устните й също се уталожиха. Но носът й изглежда притиснат, ноздрите са толкова тесни. Също така сравнете тази с първата 2016 снимка. Просто аз или лицето ми изглежда по-широко?

Актуализация: Гълъб през 2018 година

Гълъб отряза косата си! Наистина, наистина обичам този лоб върху нея. Тя'и сега е време за по-възрастен стил, тъй като тя е била свързана със супер дълга коса за толкова много години в "Дисни". За мен това също така я кара да изглежда по-малко "пластично".

заключение

гълъб'че на пръв поглед не могат да се появят промени, но ако се вгледате внимателно, те са там. Носът, устните, може би дори бузите. 

С майка, която е била склонна да премести цялото семейство в Лос Анджелис, за да преследва славата, то'не е трудно да вярваме, че козметичните намеси са били на масата. Ринопластиката е практически задължителна, за да стигнем напред в Холивуд тези дни, и то'вече не е необичайно за тийнейджъри на Гълъба'за да получите инжекции от устните. Само вижте Кайли и Кендъл Дженър, Бела Хадид, Никола Пелц и Бела Торн.

Във времето аз'ти небрежно наблюдавах червените килими на Dove, там'винаги беше нещо изкуствено за нея, което не можех'не сложи пръста си. Сега мисля'тъй като тя носеше носа си, когато лицето й все още не беше'т напълно узрял. Може би дори повече от веднъж. Това би означавало напълно плоския мост, който изглежда изглежда по-късно коригиран. 

Също така, мисля, че нейният лекар (и) е твърде агресивен, като опушва ноздрите си и се издълбава на върха. Дори и естествено малки носове не са'т толкова тясна!

Как се чувствате за Хоув'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

+ 53 = 60