Бела Торн, преди и след

То'трудно е да повярваш, че Бела Торн е само тийнейджър. Чувстваме се като нас'Виждал съм я на червени килими от векове и имаме! 

Първата й филмова работа беше през 2003 г., на 6-годишна възраст, и тя'се появява в киното и телевизията през последните 12 години (най-известните в сериите "Дисни") 'Разклати го', както и 'Голяма любов' и 'Моят собствен най-лош ентусиаст'). Тя'е почти ветеран от червения килим в този момент.

Но'не само многото й проекти, които правят Бела да изглежда по-зряла от нейните години. Въз основа на снимките по-долу, аз'м мислене на хирургически интервенции, и аз'Мислех, че Кели Дженър не е'единственият 17-годишен, който да се занимава с тях. Знаеш какво'm sayin'?

Позволявам'да разследва!

Бела през 2010 г.

Бела беше на 13 години и беше далеч по-хубава от 13-годишна от всички, които познавах по онова време. Тя беше такава естествена красота с кестенява коса, големи кафяви очи и розови бузи. (Въпреки че дори и косата не е реална тук, тя каза тя'е естествена блондинка.)

Бела през 2011 година

Изчакайте - това е 14-годишен? Бих могъл'Ти ме заблуди. Bella'След година след това трансформацията е невероятно драматична. Косата е боядисана в екстремно червен цвят и е покрита до максимум с тонове грим. Не е подходящо за възрастта. Но това е преди началото на "tweaks", така че да можете да видите истинския й нос и истинските устни.

Да, това не е така'носа, който има сега. Въпреки това, Bella е запазил доста близо до този по-светъл, ягодов цвят на косата до този ден. (I'Сигурен съм, че сме ние'потърсили помощ от разширенията за дължина.)

Бела през 2012 година

Тя изглежда супер-нормална и сладка в тази снимка. Разбира се, косата е много оформена и тя'носенето на хладен очи грим, но аз'аз не получавам това малко пластично vibe, което получавам с нея сега (сякаш нещо не е от природата, но можеш't доста място какво).

Adorbs! Тя беше на 15 години и отново на цялото друго ниво, на което 15-годишните ми изглеждаха в кръговете ми. Но за мен характеристиките на лицето й все още изглеждат естествени тук, а стилистиката е сравнително ниска (поне в сравнение с първата снимка през 2011 г.).

Бела през 2013 година

Още не беше'не съм докосвала устните й през първата половина на 2013 година. Аз не'дори не мисля, че устните й са тънки, просто нормални! Тя изглежда като тийнейджърска мечта тук с игривото розово 'п' лилавия грим и плетената въздишка. 

Първият вид на инжектирането на устните! Това беше за събитие "обратно на училище" и какво се казва в училище като игла от хиалуронова киселина? (Момче, момче.) Мисля, че първото й нахлуване в инжектирането беше доста катастрофално, тъй като дори Никол Кидман'не устните му'Не изглеждат очевидно опитни. Също така, тя беше само на 16 години. Шестнадесет! Каква работа правят 16-годишните хора, които получават Restylane?

Бела през 2014 г.

Най-малко устните се бяха сгушили до началото на 2014 г. В този поглед нейният външен вид изглежда по-близо до Бела от преди, просто по-стилен. (Вижте как се подобрява техният стил, толкова по-известни са те?) Не сте сигурни дали работата с носа му все още се е случила'е трудно да се каже, но аз'м мисля не.

Знаех, че има нещо различно, когато за пръв път видях тази снимка миналата година! Въпреки, че мисля, че изглежда абсурдно красива "това"'е вид чуждоземно великолепие, не'то то? Както никой не се е родил по този начин. В сравнение с преди, носът й е много по-изтънчен, а устните й са много издълбани. Тонизиращият грим, косата и кожата допринасят за ефекта.

Бела през 2015 г.

Наистина можете да видите колко устните й са се променили тук. С блестящия червен цвят'като BAM! Виж мах устните. Наистина намирам горното твърде "как"'като се разделя в средата с мазнината от двете страни. Забележете как тя'малко по-тъмно с цвета на косата си. Въпреки устните, все още много, много красива.

Този външен вид е по-естествен, благодаря на доброто! Или е намерила по-добър лекар, или инжектирането се деформира. 

Сега Бела е блондинка! Мисля, че изглежда страхотно и по-малко "пластмасов" от няколко снимки преди това. 

Актуализация: Бела през 2016 година

Бела потъмня косата си, с по-драматичен грим. Не'Не приличам на нея'ще се откажеш от тези инжекции за устни в скоро време!

заключение

То'Очевидно е, че Бела е имала няколко козметични процедури през годините. знам го'и за Холивуд, така че за курс, но това, което се чувства малко неудобно (за мен) е, че тя е била подложена на постоянна козметична хирургия, когато тя не е'дори и възрастен. 

Разбира се, че'нейният "избор" (или поне нейните родители' избор, тъй като те'тези, които трябва да дадат съгласието си). Но аз'm застъпник за естествена красота и позитивност на тялото. Бела е прекрасна преди и след ", но тя'също е огромен модел за подражание и тийнейджъри. Чудя се какво послание изпраща това?

Как се чувстваш за Бела?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

− 1 = 1