Как да направите рутина на Роузи Хънтингтън-Уайтлинг

Вие'Никога не можеше да го предположи, че я гледа, но дори Роузи Хънтингтън-Уайтли има кожни проблеми.

- Много хора не са'Не знам това, но аз'не съм човек, който има перфектна кожа през цялото време ", каза тя за" Дебелите "през ​​2015 г." Трябва да съм наистина усърдно ".

Това има смисъл, тъй като 30-годишният модел и актриса изкарват прехраната си от нейния тен. "То'това е най-важното нещо'това е моето платно за художниците на грим, с които работя, така че да е на първо място. [Но'не е нещо, което идва наистина лесно за мен. Пътуването със сигурност го бърка.

За да се справи с нейната акне-склонна кожа и непрекъснат график, Роузи поддържа режима си "наистина проста.'като твърде много продукти в кабинета ми. Аз не'Не искам да объркам кожата си прекалено много. Аз не'не искате да пътувате с милион продукти, или това'е кошмар ".

Вместо това, тя'("Вярвам в инвестирането в най-добрата грижа за кожата, която можете да си позволите", е нейната теория) и редовно се занимава с лице, лице, дерматолог и натуропатик.

Тук'какво'участва в Роузи'рутинна:

Роузи'Дневната рутинна грижа за кожата

1. Почистващо средство:

iS клиничен почистващ комплекс: "Очиствам с iS клиничен почистващ комплекс, който аз'съм наистина лоялен към. То'е синият.

Caudalie Нежно почистващо мляко: "[То'е супер-нежно млечно средство за почистване, идеално за суха кожа и премахване на грима! "

2. Серум:

iS клиничен активен серум: "Аз'Много съм лоялен към iS Clinical, но има един продукт, който бих препоръчал на всички и това'активния серум. То'е малко инвестиционен продукт, но ми се довери, промени кожата ми. Тя изчиства, осветява и просто ми дава лицето, което го издига, от което се нуждае. "

е клинична про-хеплинова серумна адаптация+

3. Овлажняващ агент:

iS Clinical Hydra-Cool серум: "Ако аз'm суха, мога да приложа малко от iS Clinical's Hydra Cool Serum, който е гел-овлажнител. Аз не'не се справя добре с тежки кремове; те ме разбиват.

Д-р Денис Грос Грижа за кожата Хидра-чиста маслена мазнина

4. Слънцезащитни продукти:

Контролен коригиращ маслен слънцезащитен SPF 30: "Веднъж [моят овлажнител се е установил], аз'ще приложите коригиращ слънцезащитен крем. Опитвам се да нося слънце крем всеки ден на ръцете и лицето си. "

5. Балсам за устни:

Бърт's Пчелни пчелен восък Балсам за устни: "Аз наистина обичам направо Бърт'с пчела'с Балм за устни, защото'е лесно и не'Оставете прекалено много блясък. Аз не'Не искам устните ми да са твърде блестящи.

От Тери Бауме де Роуз: "Аз също като Тери'и Бауме де Роуз. Има хубав блясък и ми харесва текстурата и аромата на това. "

Роузи'Вечерна рутинна грижа за кожата

1. Отстраняване на грима:

Bioderma Sensibio H2O: "Винаги вземам грима си религиозно през нощта'няма значение колко късно от нощта е или колко алкохолно може да бъде "гримът винаги излиза. Аз го махна с помощта на Bioderma Crealine [Sensibio] Решение. То'е наистина нежна и няма аромат или парфюм. То'нещо, което аз'които се използват от години и години. В един от моите първите модни седмици го взех на заден план. То'и аз винаги го взема от аптека, когато съм във Франция, но сега можете да я получите тук. То'е просто наистина нежно и премахва грима много гладко. "

Caudalie Micellar почистваща вода: "Поставям го на памучен тампон и след това премахвам грима за очите си'винаги е много важно при премахването на грима за очите, за да се опитате да бъдете нежни и да не разтривате твърде много. По този начин не сте'Няма да се събуждам с пухкави очи сутринта.

2. Почистващ препарат:

iS клиничен почистващ комплекс или Caudalie Нежно почистващо мляко: "Очиствам, тонирам и овлажнявам, както и сутринта."

3. Четка за почистване:

Clarisonic: "Едно от любимите ми неща, които трябва да направя, особено когато се върна от работа или от нощ, е да използвам кларизонова четка.'е наистина чудесно за истинското почистване на кожата на всеки грим, примеси или всякаква мръсотия, която се е образувала през целия ден. "

4. Acid Exfoliator:

Д-р Денис Грос Грис Грижа за Кожата Алфа Бета Универсален дневен пилинг: "Аз'аз съм голям фен на д-р Денис Грос, когато пътувам. Наистина виждам разликата, когато ги използвам на кожата си. Те са нежни, но достатъчно силни, че можете да ги използвате всеки ден и да видите разликата. Те'идеално за дълбоко почистване и премахване на всякакви примеси или мръсотия от кожата ви. "

5. Серум:

iS клиничен активен серум: "И тогава използвам iS Clinical Active Serum, който е брилянтен." 

6. Лечение на акне:

La Roche-Posay Effaclar Duo +: "Ако имам място, хората казват, 'Не'не можете да го получите airbrushed на работното място.' Че'но и аз искам да изглеждам свежо, когато аз'с майка ми, или аз'Имам романтична вечер'защо аз'm diligent с моята грижа за кожата. "

7. Ретинол:

Възстановява се от Ренинол Реформа на Шани Дардън: "И тогава използвам малко от моя лице, Шани Дардън'Среден ретинолов крем. За фини линии, пори, акне и белези. Това е любимият ми продукт на всички времена. Тя оставя кожата безупречна. То'е продукт, който всеки трябва да има. "

Свързани:Редактор'Изборът: Ренинолна реформа на Шани Дардън (Това е ретинолските знаменитости, които кълнат до!)

8. Овлажняващ агент:

Контролиращ коригиращ нефтен лечебен лосион

Роузи'за лечение на кожата

Маски за лице:

Контролна коригираща маска за успокояване на сярата: "Има една маска, която ми харесва наистина'Контролен коригиращ'Маска за успокояване на сярата. То'маска за сушене, подходяща за отстраняване на всякакви примеси. "

Светлинна терапия:

LightStim: "Там'е нещо, наречено LightStim, което аз'ме обзета в момента. То'на моя дерматолог, д-р Лансър'и е основно LED светлина, която е толкова подмладяваща за кожата. То'е чудесно за колаген и връща всички необходими хранителни вещества в лицето ви. аз'че това е наистина хубаво нещо.

На лице:

Шани Дардън: "[Шани е моята] истинска спасителка на кожата, тя е безсмислена, а вие сте в един час и вие сте блестящ!"

Роузи'Диета, Упражнение и начин на живот

Диета:

По-младата кожа започва в червата от Нигма Талиб, НД: "Точно сега'м на Нигма'който е: без млечни продукти, без глутен, без захар и без алкохол! И то'е много трудно, но е'са били трансформативни за мен. След като промените някои неща в диетата си и премахнете определени неща от вас'ще забележите различия в кожата си и разлики във вашето благополучие. "

вода:

- Пия толкова много вода, че няма да го направя'не вярвам и намирам, че има толкова много предимства не само за кожата ми, но и за общото благосъстояние, занимавайки се с реактивно отслабване и загуба на тегло. Водата е ключът към толкова много. Вярвам, че много от проблемите, които имаме с телата ни, са до дехидратация. "

Упражнение:

Тяло от Симон и Балетни тела: "Красотата за мен е за добра тренировка. аз'm фиатски фитнес. То'където всичко започва за мен. [Body By Simone] не е за слабите на сърцето! Обичам му "музиката се взривява; то'това е моят нов нощен клуб. "

Лични обучители:

Джъстин Гелбънд и Тоби Хънтингтън-Уайтли: "По-голямата част от [Джъстин's] са Виктория'тайни ангели, така че той'очевидно прави нещо правилно. Когато аз'в Лондон, тренирам с брат ми, който е личен треньор. Полетях през цялото време и винаги мигаха, така че'е важно тялото ми да е здраво и здраво. "

Масаж:

"Виждам масаж като част от моето упражнение. Работя доста агресивно, и то'е много важно да имам същото време и за тялото си. " 

Благодаря на Бърджи, Виолет Грей, Харпър'и "Базар", "Телеграф", "Алюр", "Зое", E! Новини, Beauticate, дебели, червени онлайн и дневни пощи.

Магазин Роузи'Грижа за кожата

Какво мислите за Роузи'на рутинна грижа за кожата и диета?
Опитали ли сте някоя от продуктите, които тя използва?

Leave A Comment

58 + = 67