Scarlett Johansson: Ganske av plastikkirurgi?

Tilbake i 2007, scarlett johnson offentlig kom ut til media for å berolige alle hun hadde ikke gjennomgått kjendis plastikkirurgi. Med hennes talsperson som uttalte på platen at Scarlett Johansson plastikkirurgi rykter var “Opprørende”, det ville være lett å tro på lidenskapen som de snakker med. Men ... når du ser på bilder av den unge skuespillerinne fra nå til "tilbake da", virker det litt annerledes ...

Scarlett Johansson 1

Denne vakre New York-skuespillerinnen, sangeren og modellen ble født i New York City 22. november 1984. Nå har hun vært kjent for å spille noen av de mest formidable roller i filmhistorie. I 1997 var hun inne Hjemme alene 3. Åtte Legged Freaks så henne løpe bort fra massive edderkopper tilbake i 2002. Tapt i oversettelsen pumpet henne inn i sølvskjerm superstjerne i 2003, og den superfantastiske Jente med perleørring definitivt fikk henne anerkjent i samme år. Ikke bare det, men hun har hatt formue å skuespillere sammen med en av gutta som gjorde vår Hotteste menn i verden serie - Robert Downey Jnr. i Iron Man 2 i 2010. Hun har vært en travel jente, det er sikkert.

Scarlett Johansson 2

Hun har noen flere ting som kommer opp snart, som vi faktisk er veldig glade for. Hun har tre filmer som kommer ut neste år (2014) inkludert Kaptein America: Vinter soldaten, Chef og Lucy. Hold øynene oppe…

Scarlett Johansson er kjent for å være en de heteste sexymbolene i vår tid, og hun har vært på altfor mange "vakreste kvinner" lister over hele verden også! I 2006 så Maxim for eksempel at hun stemte som nr. 6 i sin Hot 100-utgave. Ikke bare det, men Playboy kalt henne "Sexiest Celebrity" i 2007!

Scarlett Johansson 3

Hun er datert til noen av de vakreste mennene i verden, noe som kanskje er hvor presset bak noen av kjendisoperasjonene i plastikkirurgi har stått fra. Hun var gift med Ryan Reynolds - enda en nydelig celeb som kom seg inn på vår Hotteste menn i verden serie. De skilte desverre veier tilbake i 2010, med deres skilsmisse fullført i 2011, etter bare et par års ekteskap. Hun er nå engasjert til eieren av et uavhengig reklamebyrå og har vært sammen for rundt et år eller så.

Kommer tilbake til Scarlett Johansson-kirurgi rykter, kirurger har kommet fram for å foreslå at hun har hatt en slags rhinoplasty (nese plastikkirurgi), men operasjonen så liten, det er knapt merkbar. Det er bare når du ser mye nærmere ut som du kan fortelle forskjellen - tipset på andre nesen vises definitivt mindre og hele nesen virker mer definert og slanket ned. Kan det være at hun hadde litt barbert av? Hun sa nei, men bevis og kirurger foreslår noe annet.

bilde 2-2

Rhinoplasty synes å være ganske populær i Hollywood-verdenen og andre kjendiser og vakre kvinner som har blitt rapportert å ha gått under kniven i nasalområdet, inkluderer Megan Fox, Kate Hudson og til og med Jennifer Lopez ...

Selvfølgelig, ikke bare under kontroll for nesen, går Scarlett Johansson-plastikkoperasjonene videre. Brystimplantater har blitt foreslått ved flere anledninger, og selv om det ser ut som om hennes bryster er blitt pumpet opp litt, er det ingenting å si at vekttap og vektøkning kan ha vært årsaken, og vi vet alle hvor flatterende en god BH kan være for kroppen. Hva tror du?

bilde 3-2

Det merkeligste er at Scarlett Johanssons bryst synes å ha blitt mindre nylig, noe som har ført til en tilstrømning av mennesker som antar at hun har fått brystimplantater redusert. Igjen kan dette være ned til vektøkning, og det faktum at de har gått opp og ned ser ut til å støtte dette ... Igjen, hva synes du?

bilde 1-2

Scarlett Johansson er utvilsomt en av de vakreste kvinnene i verden, men er dette virkelig nede på plastikkirurgi eller bare smarte triks med smink og skap? Det ser ikke ut som et fjell med bevis som støtter ideen om at hun har fått nesen sin, eller hennes bryster er pumpet opp, men til hun kommer ut og innrømmer eller nekter det, vet vi aldri!

Scarlett Johansson 4

Hvorfor ikke sjekke ut noen av våre andre sjokkerende plastikkirurgi rapporter som vi nylig har tatt opp? Du kan bare bli overrasket over hva du skal lese!

  • Frances Bean - Plastikkirurgi kl 21?!
  • Demi Moore plastikkirurgi rapporter
  • Amanda Bynes - Plastikkirurgi tatt for langt?!

* Skudd av Scarlett stjålet fra Pinterest.com ��

Leave A Comment

4 + 2 =