Sandra Bullock – Kirurgisk skandal!

da7f49b3ee015fa64da610b433c83f31Hun er den vakre stjernen bak noen av verdens mest fantastiske filmer. Sandra Bullock har sikkert gjort et navn for seg selv på silverskermen med strålende filmer som Mord med tall med Ryan Gosling, Mens du sov, Frøken Congeniality, Hastighet, Brak og Håper flyter. Det er bare toppen av isbreen også! Denne kvinnen er en stjerne i sin egen rett. 

Hun er kjent i Hollywoods verden, men kanskje hun er godt kjent rundt kjendis plastikkirurgi ring også ... herinterest.com går undercover for å finne ut mer.

I de tidlige dager var hun så ung og frisk. Dette var henne Nedrivning Man / Hastighet / Mens du sov dager på begynnelsen av 90-tallet. Dette var dagen før alt ble litt gal for skuespilleren, som du snart vil finne ut!

Hun har hatt en hel masse lur å håndtere hele livet. Født 26. juli 1964 i Virginia, har den 49 år gamle skuespillerinnen også funnet seg tid til å bli produsent. Hun har hatt heller offentlige kjærlighetsforhold med noen av de vakreste mennene som har spilt sammen med henne, inkludert Ryan Gosling (nummer 10 i Topp 100 Hotteste menn i verden), Matthew McConaughey (som også stjerner på vår Topp 100 Hotteste menn liste på nummer 58), tate donovan og til og med fotballspiller troy aikman.

439bb4109fbb10cb76689f8333112991Hun ble gift igjen i 2005 til verten av Monster Garage og motorsykkelbygger, Jesse James, men det gikk også en smule pæreformet. Han hadde et barn med en pornostjerne, og de hadde en langvarig forsvars kamp som det lykkelige paret vant. I løpet av 2010 begynte ryktene at Jesse hadde hatt saker og selv om han aldri bekreftet eller nektet rapportene, unnskyldte han offentligvis sin familie for de problemene han hadde forårsaket. Det skal også bemerkes at han ba dem om å tilgi ham?

Klart gjorde det også for Sandra Bullock - hun skilt ham i juni 2010; bare et par måneder senere.

Hun har siden vedtatt en sønn som enslig forelder, og bekrefter jentekraft!

Hun har hatt sin delaktige del av triste og urolige tider for å håndtere, fra hennes tumultuøse forhold til hennes stalker som prøvde å løpe sin tidligere mann, og en annen stalker som reiste hele veien over flere stater i USA for å komme til henne. etter å ha kommet ut av en mental institusjon. Til tross for dette har hun gjort sin gode del av veldedighetsarbeidet, inkludert et stort beløp for det amerikanske Røde Kors. På toppen av alt dette har hun vært i et flykrasj og blitt truffet i bilen av en fullstendig driver.

Denne kvinnen er sikkert en av de sterkeste kvinnene i Hollywood ?! Se på hvor mye hun har hatt å gå gjennom!

c1c471d05143a932206a8d71810e2783Etter alt som har skjedd, ville du forvente at Sandra Bullock skulle se mye eldre og vant ned som hun gjør. Hun kan ett år unna 50, men hun ser knapt en dag over 30! Henne glanset hår, vakkert smil og definert nese har banet seg gjennem skuespilleren verden, og i 2009 ble det rapportert at hennes filmer hadde brutt opp tre millioner dollar over hele verden. Nå er det en kraft som skal regnes med.

Det er ikke overraskende at en nesten femti år gammel kvinne kunne bli møtt med kjendisplastikkrapporter når hun ser bra ut som Sandra Bullock. Venner av stjernen hadde tilsynelatende kommet ut til en journal reporter for å si at hun hadde hatt små, subtile endringer gjort ved hjelp av kjendis plastikkirurgi i nesten to tiår uten folk merker. Kunne dette virkelig være tilfelle?

Hun holder på med det hele selvfølgelig. Skuespilleren ville ikke komme ut og innrømme at hun har hatt plastikkirurgi - hun er Sandra Bullock; en av de vakreste kvinnene i verden. Hun har til hvor hun er i dag fordi hun regnes som en "naturlig" skjønnhet.

Ser på bilder av henne fra sine yngre år og sammenligner dem med nylige bilder av skuespilleren, noen kirurger har sagt at det er tegn på mistanke om rhinoplastikk. En "nesearbeid" ser ikke ut til å ha forandret nesens form, men det ser ut til å ha gjort det den minste litt mindre ... Hva synes du? Flink makeup trick eller et snev av magi med kirurgerne "tryllestav"?

Sandra Bullock 1

Hun mistet Ryan Gosling til en yngre kvinne, hvis du tror på rapportene, så det er lett å forstå hvorfor hun ville ha følt behov for å holde seg ungdommelig. Det kan ikke vært en hyggelig opplevelse. Hvem ønsker å bli dumpet av Ryan Gosling? Jeg antar at det betyr at du ville ha vært kjæresten sin på et tidspunkt, slik at du blir dumpet av ham, er ikke så dårlig trodd! ��

Hun har kanskje hatt litt tøft liv gjennom årene, men hun har gjort en stor suksess ut av det hele. Hun har selv sitt eget produksjonsselskap nå - Fortis Films. Du har kanskje lagt merke til at dette er produksjonsnavnet bak Million Dollar Baby og Alt om Steve (som var morsom og du bør definitivt se det hvis du ikke allerede har det!)

Hun har ganske imponerende forretningshodet på sine vakre skuldre, det virker. På toppen av produksjonsfirmaet renoverte hun en gammel bygning inn i Waltons Fancy og Staple. Dette er en butikk som tilbyr arrangement planlegging, en eksklusiv restaurant, en blomsterhandler og et bakeri i ett. Hva er ikke å elske om det? Hun eier også Bess Bistro - En restaurant i Texas.

Kommer tilbake til Sandra Bullock-plastikkirurgi-rapportene, og vi er egentlig ikke sikre på at det har vært noe arbeid gjort. Hvis hun har gjort det hemmelig i nesten 20 år, som "vennene" hadde foreslått, har arbeidet blitt utført av en stor plastikkirurg, og flere kvinner i rampelyset bør nok følge hennes ledelse - sakte og stabil og når det gjelder plastisk kirurgi; mindre er mest definitivt mer!

Leave A Comment

+ 52 = 55