Rose McGowan – Busting Plastikkirurgi Rykter

Høyre, vi kommer rett til punktet her. Rose McGowan HAR bli ren om noe av arbeidet hun har gjort mot ansiktet hennes. Hun har faktisk innrømmet plastikkirurgi på ansiktet hennes. Men før du hopper til noen konklusjoner, bør du nok høre hele historien først.

Skuespilleren i Charmed, Den svarte Dahliaen, og Grindhouse ser ut til å ha endret seg litt med hver film hun har stjernet inn, og det ser ut til at det ikke bare handler om hår og sminke. Hun innrømmet å ha kirurgi for å rette et arr under øyet etter en bilulykke. Et stykke glass kuttet ansiktet hennes og hun trengte å gjennomgå en viss mengde kosmetisk kirurgi for å fikse det, og sørge for at det var så lite som mulig.

Til tross for at hun er innrømmet dette, tyder rapportene på at hun har gått utover hva som kan forventes for mindre operasjon på ansiktet hennes, inkludert rapporter om ansiktsløfter, kinnfyllere for å få dem til å se rounder, øyelokkkirurgi, brystforbedring og mer.

Rose McGowan Plastic Surgery

Når du ser på Rose McGowan tilbake i 2005, ser hun frisk ut. Det er ikke en rynke som skal ses. Videre inn i 2010 ser hun fremdeles varmt ut som helvete, men det ser ut som at kinnene hennes har blitt litt tøffere?

Når du kommer i 2014, kan du se hvordan ting har endret seg ganske dramatisk. Hun er 40 i år, og for første gang i år, kan hun faktisk begynne å se på hennes alder. Gjør oss ikke galt - hun ser fortsatt fantastisk fantastisk ut til oss alle sammen, men ute fra ingensteds synes hun å ha fylt noe.

Lippene ser ut som de har hatt litt arbeid, og øyelokkene som hun viste i 2010, ser ut til å være helt forsvunnet. Kunne dette ha vært en smart sminke? Kinnene hennes ser definitivt mye puffier disse dager. Kanskje det var noen sannhet til hele cheek-filler rykter som gikk rundt. Kjendis plastikkirurgi synes å ha en måte å snike seg på folk. Din favorittfamilie kan se fabelaktig ut for hva som føles som evigheten, og den dagen du våkner opp, ser de ikke så ung og frisk ut. Dessverre tror vi det kalles aldringsprosessen.

Personlig kan vi ikke se mye endring i ansiktet hennes gjennom årene, med unntak av ganske nylig. Det siste bildet vi har kan bare være et dårlig bilde. Vi får alle dem - det ene skuddet som gjør at du ser ut til å ha vært tusen år i en enkelt lysstråle. Kanskje det skjedde her? Kanskje det skjedde i 2014? Hvem vet? En ting er sikkert - hun har holdt henne munn lukket om Rose McGowan plastikkirurgien så langt, med unntak av å innrømme til operasjonen under øyet. Vi kan ikke se henne komme ut og snakke om rapportene når som helst snart ...

Leave A Comment

+ 32 = 41