Raquel Welch – Plastikkirurgi?

Du kan ikke nevne Hollywoods heteste kvinner uten å ha minst det minste omtale for Raquel Welch. Hun skutt til berømmelse på 60-tallet hvor hun ble kjent som en av Amerikas hotteste sexsymboler, og hennes skjønnhet ble anerkjent og elsket ordet over.

9ba471a062c525920d3e9bfa2702359c

I disse dager er ting litt annerledes. Hun er fortsatt like vakker som noen gang, men i disse dager er hun ikke lenger klassifisert som en "vårkylling". Tro det eller ei, Raquel Welch er faktisk 73 år gammel!

Jo Raquel Tejada ble født 5. september 1940 i Chicago, Illinois. Ikke bare et sexsymbol, den mer kjent Raquel Welch er en veldig vellykket skuespillerinne. Hun har notert noen ganske imponerende big-name filmer gjennom årene. Hun har også hakket opp ganske få hubbies, men vi skal snakke om det på et øyeblikk.

Fra den aller første filmen i 1964 - Et hus er ikke et hjem til den siste hun filmet i 2006 - Glem det, hun har ikke bare vunnet seg selv en Golden Globe for beste filmskuespillerinne i en musikalsk eller komedie, hun lagde også en nominasjon til Golden Globe i Rett til å dø i 1987. Med filmer som Lovlig blond, styreleder, De tre musketerer og Bandeloro!, du kan forstå hennes popularitet.

76337cb98745af987a34d775e6309e6a

Som vi har nevnt, har hun giftet seg med sin gode andel av ganger også. Det var publicist og agent, James Welch, som hun var gift med i noen få år på 50- og 60-tallet, produsenten og regissøren, Patrick Curtis fra 1967 til 1972 og journalisten, produsenten og regissøren Andre Weinfeld i ti år på 80-tallet , til Richard Palmer fra 1999 til 2008. Hun har to barn også, inkludert Tahnee Welch som fulgte i hennes mors fotspor og ble en skuespillerinne også.

Det er litt av hennes fortid, nå burde vi hoppe til nåtid. Dermed mener vi 2013 Emmy Awards hvor Raquel Welch syntes å se hver tommers den vakre unge dame ... med unntak av at hun ikke er en ung dame. Hun er en 73 år gammel kvinne!

Hun forundret publikum i et vakkert figurerende leopardutskriftsnummer med stort, brunt, glanset hår til oppstart. Store gull øredobber og et mordere smil perfeksjonert utseendet vakkert. Hun så fantastisk ut ... Det er her Raquel Welch-plastikkirurgi-rapportene begynner å komme ut tykke og raske igjen. Det ser ut som at kjendisoperasjonene i plastikkirurgi kommer ut mer og oftere i disse dager; bare ta en titt på noen av de andre plastikkirurgiske ryktene i Celebville!

Hun var en Playboy cover-jente en gang, slik at vi kan forstå presset for hennes fortsatte behov for å se fantastisk ut til alle tider. Men når en 73 år gammel kvinne klarer å se AT god i AT kjole, du må stille noen få spørsmål!

e59e2d73dceddccce59afe929a1c03ea

Hvem har egentlig hår slik som ved 73 år? Nærmere inspeksjon ville avsløre at hennes glansige mane kunne være et resultat av en vev med et bånd av stoff noe merkbar rundt hårlinjen. Dette er ikke teknisk vurdert kjendis plastikkoperasjon som sådan, men det er fortsatt en endring av hennes nøytrale utseende, er det ikke?

Ved 66 år ble Raquel Welch navnet på makeup-serien Mac. Dette er et utvalg av skjønnhetsprodukter designet for å være øvre markedsprodukter ... Ansiktet bak det måtte være vakkert? Dette betyr at Raquel ikke kunne komme ut offentlig og være enig i at hun har hatt en liten kjendis plastikkirurgi arbeid gjort - hvem ønsker å ha sminke når du ikke er sikker på at celeben støtter det er ekte eller naturlig? Alle kan se AT bra med litt nip og tuck arbeid gjort, kan de ikke?

Hun har kommet ut og sagt at hun har vært et helsefreak i mange år og spiser sunt og trener regelmessig. Hvis det er alt som kreves for å se det bra ut for en kvinne i 70-årene, burde vi nok gå til treningsstudioet!

Når du tar en nærmere titt på Raquel Welch-plastikkirurgi-rapportene og sammenligner noen få bilder side om side, kan du tydeligvis se at det ikke bare er hennes hår eller sminke-merkevaren som gjør at hun ser ung og vakker ut. Det har vært noen ganske drastiske endringer i utseendet hennes de siste årene. Selv om det er et flatt avslag på plastikkoperasjoner, kan pannen være så glatt som det er på grunn av en slags fyllstoff - vanligvis Botox. Kinnene hennes ser litt fullere ut enn de pleide å være også - dette kan være et tegn på fillerarbeid implantert i kinnene hennes. Noen kirurger har selv antydet at hun kunne ha hatt en ansiktsløfting gjort, men vi antar at det er mer fylling i stedet for noe annet.

For en Playboy-jente antar vi allerede at hun har et knekkende bryst på henne, men på 73 år, burde de fortsatt ikke se det bra, burde de? Disse kjedelige vennene kunne ha fått litt hjelp fra plastikkirurgen - de er sikkert perky og mye større enn de pleide å være!

Så der har du det - en nærmere titt på den "naturlige" skjønnheten Raquel Welch. Hva tror du? Er disse tegnene på en kvinne som har hatt kjendis plastikkirurgi, eller er det bare en kvinne som har tatt godt vare på seg selv gjennom årene? Vi lar deg bestemme!

Mens du tenker over det, hvorfor ikke se på noen av de sjokkerende rapportene om kjendisplastikk som vi har tatt opp?

  • Linda Evans - Plastikkirurgi-dynastiet
  • Maria Shriver - De plastikkoperasjonene
  • Sannheten bak Chelsea Clinton Plastic Surgery Reports

Leave A Comment

55 + = 64