Plastic Surgery Shockers – Christina Hendricks!

dc116720558551efd47eafbb113223d7Hun er en av de mest slående 38-årige skuespillerinne med hennes flammende røde hår og meislet kinnben. Du kan huske at Christina spilte Joan HarrisGale menn serie på AMC. Hvis du noensinne så på ildflue, du kan huske henne som safran i FOX-serien også. Faktisk vil vi gjerne forutsi at det er Gale menn som du kjenner henne fra - det ble nominert til fire Emmy Awards, og kvinnelige lesere av Esquire-magasinet stemte selv til henne som den sexigste kvinnen i verden. Hun er kurvy i motsetning til andre stavtynne kjendiser som vi møtes med på daglige grunner ... Kanskje dette er grunnen til at hun har en så imponerende fanebase?

Tror det eller ikke, Christina Hendricks er ikke det naturlige rødhåret som du kanskje har vært ledet til å tro. Se ... vi fortalte deg at hun ikke var en "naturlig"Skjønnhet! Faktisk er hun en skjønnhetsblonde, men begynte å dø sine saftige låser rød i en alder av ti og har ikke sett tilbake siden. Tilsynelatende var det en tidlig bok hun leste som hadde gitt henne inspirasjonen - Anne of Green Gables.

En annen interessant tips som du kanskje er interessert i å lese om - hun kan spille trekkspillet og benytte denne ferdigheten på en av episodene av Gale menn!

Et par år tilbake kom Christina ut av publikum ved hjelp av en britisk avis og sa at hun GJORDE IKKE har kjendis plastikkirurgi for å forbedre størrelsen på hennes byste. Hennes rike barm har gjort henne fantasier av menn (og kvinner) over hele verden, og etter vår mening regner vi med at de er ganske naturlige. De er enten naturlige eller har blitt gjort av en veldig god plastikkirurg! Hun hevder at de er ekte, og vi tror på henne.

01f3289e79e2e2cc5f5a14cccc39fec0Ser på bilder av henne fra da og nå, hun ser stort sett ut akkurat det samme. Det er som om hun ikke har vært en dag siden hun var tidlig på tjueårene. Hun er ikke den eldste skuespillerinnen der ute på noen måte, men hun ser absolutt ikke ut som en nesten 40 år gammel kvinne.

Det ble nevnt at hun kanskje har gjennomgått en slags rhinoplasty eller neseoperasjon for å perfeksjonere ansiktet hennes. Det ser ut som om nesen hennes har blitt gjort det minste litt bredere når man ser på det, men dette kan være et flott triks lært av sminkeartisten. Er det lett refleksjon eller har hun fått litt hjelp fra kirurgens kniv?

Hennes vekt har svingt gjennom årene hennes i det offentlige øye, og dette kan lett ha ført til økning (og reduksjon) i bustestørrelse. Vi tror at dette er mer enn sannsynlig årsaken til ryktene.

Vi er ikke sikker på hvilken side av gjerdet vi sitter på når det kommer ned på Christina Hendricks påstander om plastikkirurgi. Hun er en svinete dame, så det ville være fornuftig at hun ville være busty også. Uansett hva det er - naturlig eller ikke, er hun absolutt en fin prøve av en kvinne og velfortjent av tittelen "sexiest kvinne i verden”!

c767d773e7d8900ec9e84937d1477f43

Leave A Comment

64 − = 59