Megan Fox Plastic Surgery Shocker | progressivenewsdaily.info

Megan Fox Plastic Surgery Shocker

Megan Fox - Superstar bak slike filmer som Dette er 40, transformers, og Jennifers Kropp. Hun er en av de mest fantastiske kvinnene på planeten med sine lange brunette låser og sine plumpete lepper. På et tidspunkt ble hun kalt for å være den neste, med hennes hånte sexappell og tatoveringer Angelina Jolie på scenen.

Hun er bare 28 år gammel, så det er uunngåelig at hennes utseende kommer til å forandre seg gjennom årene, men til tross for dette er det fortsatt Megan Fox-plastikkirurgiske rykter som gjør møllen. Hvis du, som oss, var villig til å børste dem en side og sette dem ned til bare rykter, bør du nok ta en titt på dette:

Megan Fox Plastic Surgery

Det første bildet ble tatt tilbake i 2005 før Megan Fox ble superstar vi kjenner henne som i dag. Hun var ung og frisk, noe hun fortsatt er i dag, men når du ser nærmere, kan du se at visse ting har endret seg ganske dramatisk.

Nesen hennes, for eksempel, kommer hele tiden under kontroll. Se på 2005-bildet, og ta en titt på 2014-bildet ved siden av det som vi har tatt opp. Har ikke formen på nesen endret seg? Det er smalere langs broen i disse dager, og tipset virker så mye mer definert enn det var også. Det er definitivt noe som skifter her, og vi er ikke sikre på at det er helt sminke forårsaket.

Hennes lepper har endret seg også. De ser ut til å være mye tykkere i disse dager enn de var tilbake i 2005, men dette kunne bare ligge ned til vanlig ad enkle sminke-trickery - trickery som de fleste av oss har lært ... Ved å bruke leppeforinger på nederste leppe, for eksempel, og ha en lysere, glitrende nyanse midt på toppleppen for å belyse den og få den til å se større ut. Kanskje det kan bare være sminke som har forandret Megan Foxs lepper?

Se nå på en av de nyeste bildene av Megan Fox ...

Megan Fox Plastic Surgery

Ser hun ikke helt annerledes ut enn hva hun gjorde i 2005? Hvis du skulle tro på ryktene, har hun hatt en forferdelig masse ansiktsfylling. Alt ser litt fremmed, ikke sant? Litt for puffy å være troverdig? Kinnene ser mye kraftigere ut enn før, det er ingen rynker eller linjer i pannen og det er litt puffet mot håret som vil foreslå Botox eller andre fyllstoffer, hennes lepper er mye tykkere (spesielt topplipen) som igjen antyder at lipfyllstoffer har tatt sted, og hennes brower ser løftet opp også. Når du ser på bildene side om side som dette, Megan Fox plastisk kirurgi sjokkerende rykter virker ikke så uberettiget, gjør de?

Den siste feiringskirurgirapporten som kommer fra Megan Fox, er at hun muligens kunne ha hatt en slags laser resurfacing rundt ansiktet hennes. Da hun var yngre, hadde hun rettferdig få akne arr, og mer enn noen få fregner spatterte over nesen og kinnene. Selv om laserarbeid ikke er teknisk kirurgisk på en måte, er det fortsatt kosmetisk forbedring. Hadde Megan Fox virkelig behov for det?

Med rykter om en boobjobb, og alle de ovennevnte gjør rundene, er det rart å høre at Megan Fox ikke har kommet ut for å bekrefte eller nekte rapportene.

Kanskje det er fordi hun ikke kan?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map