Mary Louise Parker – The Plastic Surgery Rapporter

For en 46 år gammel kvinne, ser Mary Louise Parker helt fint ut! Noen av dette kan være ned til en sunn livsstil, men noen sier at hennes vakre utseende ikke er helt naturlig - det er kjendisplastikkrapporter!

36b5d40a54d9254f1fa45ad40954289f

Født 2. august 1964 i South Caroline, USA, har Mary Louise Parker hatt et interessant liv. Hennes far var i hæren som betydde at hun fikk se mye av verden og vokste opp på forskjellige steder, inkludert Thailand, Frankrike og Tyskland. Hun har vokst opp mye siden da, selvfølgelig, og er nå veldig kjent som en flott skuespillerinne av sceneshow, film og TV-show. Hun er talentfull og vakker, det virker!

Hun har en ganske imponerende filmografi bak henne med noen episke filmer der inne! Nylig har du sett henne i RØD filmer - den andre kom ut for en liten stund siden, hvis du husker det. Det var også The Spiderwick Chronicles i 2008, rød drage i 2002, og De fem sansene i 1999 hvor hun ble nominert til en Genie Award (Beste ytelse av en skuespillerinne i en ledende rolle) for den delen av Rona.

135054503579f5e43a8dc28008731077

Flytter pent sammen til TV-programmene, og du har sett henne i ganske mange gjennom årene. Det er mer enn noen få priser kastet i denne listen også! Det var en Genie Award og en Primetime Emmy Award for The Robber Bride og hennes del som Zenia. Hennes del av Nancy Botwin i den alltid så fantastiske Weeds fikk henne nominert til en rekke utmerkelser også - Golden Globes, Satellite Awards, Primetime Emmy Awards, People's Choice Awards, Gemini Awards og Screen Actor's Guild Awards. Hun vant enda et par av dem! Flott arbeid!

Det ser ut til at det ikke er noe denne fantastiske skuespillerinne ikke kan gjøre - hun har vunnet ganske episke priser for sine deler i ulike scener også!

Til tross for at hun nå er nærmere 50 enn 40, og hun har to barn under beltet hennes (en adoptert) og to ekteskap, er det ikke en rynke som hun finner i ansiktet hennes. Selv hennes hudpleie regime kan ikke være AT bra ... Hva er hennes hemmelighet?

Her kommer kjendisene til plastikkirurgi som spådd. Det ser ut til at Mary Louise Parker-plastikkirurgislisten kan være lengre enn vi først trodde ...

6768d3c3fa8c6fd8080abd2b962a5dd0

Noen kirurger har kommet ut for å foreslå at Mary Louise Parker har hatt en slags kjennskap til plastikkirurgi, og bare en av tingene de tror hun har gjort, er laser hudforyngelse.

Hva er Laser Skin Rejuvenation?

Du har kanskje ikke hørt om denne typen kjendisplastikk før; vi hadde absolutt ikke. Faktisk var vi ganske redde for å dykke videre inn i emnet. Det høres ikke godt, gjør det? Kort sagt, det er en metode for å stramme og stramme områder av huden der huden normalt vil sakke. Vi antar det er lettere enn en ansiktsløftning! Laserne sies å forbedre kollagenproduksjonen innenfor områdene som den har blitt brukt som igjen vil fylle ut disse rynkene og føre vei til en mer ungdommelig hudfarge. Det virker imponerende når du vurderer at de fleste av oss trenger å stole på fundament for å "fylle ut sprekkene"!

7985b936a608f28deb7f1aafc8fbc11d

Når du har laser hudforyngelse, bør du oppdage at hudtonen din er forbedret. Problemer som ødelagte blodårer og rosacea er mindre åpenbare. Fine linjer og rynker blir mindre synlige. Din hud vil se yngre og ungdommeligere ut. Hva er ikke å elske? Selvfølgelig må du huske at det vil ta tre til seks behandlinger for å nå de ønskede effektene. Det kan være kostbart og det er ubehagelig til tider.

Går tilbake til Mary Louise Parker-kirurgi rygter og det er ikke bare laser hudforyngelse som hun angivelig hadde gjort. Botox kan også legges til kjendisplastikklisten. Dette er hva som har oppnådd at puffete utseende på pannen vi har etablert, er vanligvis et tegn på en slags ansiktsfyller som Botox. Det virker som om hun bare er etter den ikke-invasive plastikkirurgisarbeidet, eh?

Komme ned til ryktene som Mary Louise Parker offentlig snakket om plastikkirurgisk rykter, gikk så langt som å forstyrre ansiktet til en rekke forskjellige "stygge" uttrykk for å vise at alle deler av ansiktet hennes fortsatt var fullt funksjonelle og bevegelige. Hva tror du? Er ryktene bare det - rykter?

53c330fbd0260cd5632ad677e452838f

Hun liker å sette sitt gode utseende ned til et sunt kosthold og mye mosjon og du må innrømme; Kroppen hennes ser fabelaktig ut? Kanskje kirurgerne hadde galt feil om dette ... Vi har sett på noen kjente rykter i plastikkirurgi de siste ukene og månedene, og dette synes å være det vanskeligste å bevise.

Hva tror du? Har Mary Louise Parker hatt plastikkirurgi?

Hvorfor ikke ta en titt på noen av de andre plastikkoperasjonssjakkene vi har undersøkt? Du må selv bli overrasket over hvilke navn som står på listen!

  • Holly Madison - Har hun hatt plastikkirurgi?
  • Catherine Zeta Jones - plastikkirurgi listen 
  • Marlo Thomas - En annen plastisk kirurgi rygte
  • Har Zooey Deschanel hatt plastikkirurgi?

Leave A Comment

12 − = 3