Marlo Thomas - En annen plastisk kirurgi rygte | progressivenewsdaily.info

Marlo Thomas – En annen plastisk kirurgi rygte

Margaret Julia Thomas ble født 21. november 1937. Du vil selvfølgelig ikke kjenne henne ved dette navnet. Du kjenner henne som den 76 år gamle sosialaktivisten, produsent og skuespillerinne, Marlo Thomas, som ikke bare har vært i slike fantastiske filmer som The Real Blonde tilbake i 1997 og Jenny i 1970 hvor hun spilte hovedrollen. Det var den sistnevnte filmen som faktisk så henne nominert Golden Globe Award for den ganske imponerende "New Star of the Year".

ee35d90154399cf59fd50f60d642a0c4

Det er kanskje TV som hun er bedre kjent for. Du har sikkert hørt om henne som Nancy Niles i Den Nye Normal i 2012. Det kan ha vært Lynnie Bishop i 2000 i Ally McBeal. Hun var Sandra Green (Rachels mor) i 1996-serien av venner. Så var det to Golden Globe nominasjoner selvfølgelig - Best Actress - Miniseries eller Television Film for hennes rolle som Marie Belter i Ingen er barn. Det var også en del av Tess Lynd i 1985-treffet Samtykker Voksen. Det ville være ganske trygt å si at hun har det bra og virkelig gjort sitt merke til sin verden av TV og film ... Når du ser nærmere på hvor vakker hun er, kan du definitivt forstå det.

For en 76 år gammel kvinne ser hun sikkert ut av denne verden. Noen vil si at hun har vært grasiøst i alderen. Plastikkirurger ville derimot ikke. Hvis du tror på ryktene, vokser Marlo Thomas plastikkirurgi listen mer og mer om dagen ...

Ryktene er ganske kontroversielle for denne vakre damen. Noen vil spørre hvordan feministen og aktivisten selv kunne validere kjendis plastikkirurgi, men når du ser på bilder av henne noen år tilbake, og så ta en titt på bilder av henne i dag, kan du se at det er noen store forskjeller. Oh, og du kan legge til det faktum at hun er 76 år uten en enkelt rynke eller millimeter av sagende hud.

1a3e7589009c8287dfea24c8ca0aae02

Det ble rapportert at hun hadde sin første plastikkirurgi mange, mange år siden, tilbake på 1960-tallet, før hun startet med sin første store rolle i Den jenta og det faktum at hun tjente seg ikke mindre enn fire Emmy-nominasjoner og Golden Globe Award. Da var det hennes nese som kom under kirurgens kniv - hun hadde tilsynelatende rhinoplastikk for å bedre form og størrelse på nesen. Dette var den første av mange prosedyrer, det virker. Fra det tidspunktet er det tro på at hun kunne ha gjennomgått Botox-fyllstoffer, en ansiktsløftning, en panneheis, ansiktsfyllere ... Marlo Thomas-plastikkirurgislisten virker bare å vokse og vokse. Når du ser på tidligere og nåværende bilder av den vakre Marlo Thomas, ser ansiktet hennes knapt igjen. Vakre, ja. Anerkjennelig, nei.

Den puffete, skinnende og rynkefrie pannen er en indikasjon på både Botox fyllstoffer og en mulig panneheis. Hvem vet, kanskje Marlo Thomas har hatt begge? Det helt utstrakte utseendet på hennes ansiktshud ville foreslå en teori om at en mulig ansiktsløftning kunne være hvordan hun har bodd ser så ung ut. Kinnene hennes er utrolig glatte, noe som igjen kan være en bivirkning av ansiktsløften. På den annen side kan det foreslå ansiktsfyllstoffer i dette området.

Fotor1219230734

Jawline er litt forskjellig, så kanskje kjendis plastikkirurgi har blitt utført i det området også? Nesen hennes har tydeligvis vært arbeidet med; ikke engang kan hun nekte den ene. Ikke en gang ser øynene ut på samme måte - dette synes å være symptomatisk av en panneheis, en ansiktsløftning og Botox-injeksjoner i området.

Den bredere munnstrukturen enn hun hadde da hun var yngre, ville peke oss i retning av ansiktsfyllere i kinnene og rundt munnen. Vi har allerede diskutert panneheisen, og når du ser på øyenbrynene hennes, og huden rundt øynene, kan du forstå hvorfor igjen, vi tror dette. Selv plastikkirurger har kommet ut for å foreslå at disse Marlo Thomas-plastikkoperasjonene er sanne.

Kjendis plastikkirurgi kan være oppe, men det er fornuftig å forstå risikoen forbundet med mye plastisk kirurgi. for eksempel kan Botox være spesielt attraktivt etter noen år med å ha det gjort, bare fordi det kan fryse visse ansiktsmuskler nesten permanent, samtidig som andre ansiktsmuskler blir så overveldende at de nesten kan ta over ansiktet. Er dette virkelig noe du vil ha lenger nedover linjen?

7b2c313a1afa06427f51e9f1627bb4f5

Dessverre synes kjendis plastikkirurgi å være normen med flere og flere kvinner som strever etter perfeksjon. Det ser ut til at tilfellene av kjendisplastikkrapporter er med jenter som bare blir yngre og yngre. Zooey Deschanel, Amanda Bynes og Frances Bean Cobain er alle veldig unge, men har fortsatt blitt rapportert å ha gått under kirurgens kniv. I en studie som ble utført for en stund siden, viste statistikken tydelig at yngre kvinner får plastikkirurgi. Opptil 40% av alle fettsugesaker er nå hos kvinner i 19-34-braketten.

Hva er syn på plastikkirurgi? Vil du vurdere å ha det gjort? I hvilken alder tror du det er hensiktsmessig? Er det til og med hensiktsmessig i det hele tatt?

* Bilder hentet fra Pinterest.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map