Kerry Washington - Plastikkirurgi Rapporter! | progressivenewsdaily.info

Kerry Washington – Plastikkirurgi Rapporter!

Kerry Washington gjør absolutt et navn for seg selv i Hollywood. En av de første filmene vi husker denne unge svarte skuespillerinne med hovedrollen var fantastisk Spar den siste dansen der hun spiller den overbærende søsteren til den varmere enn heten Derek. Husker du det nå?

Kerry Washington STLD

Denne filmen ga faktisk Kerry Washington den store pause som hun trengte å begynne å lage noe av seg selv i Hollywood-verdenen. Fra da har du kanskje husket hennes del i filmen som kjøpte Angelina Jolie og Brad Pitt sammen - Mr & Mrs Smith.

Det ser ut til at Kerry Washington er en av de store kjendiser som ser ut til å hoppe på plastikkirurgi bandwagon. Rapporter har sagt at hun har hatt rhinoplasty (en nesejobb) og kanskje litt botox i pannen hennes. Det kan også ha vært noen mulige kinnimplantater eller fyllstoffer også. Kinnene hennes er tilsynelatende mer fremtredende nå enn de pleide å være. Nesejobben er ganske åpenbart imidlertid - ikke engang den beste sminkeartisten i verden kan gjøre slike endringer uten hjelpende hånd fra en plastikkirurg.

Når du Google ordene "Kerry Washington plastikkirurgi" Du kommer over tusenvis av bilder som vises før og etter skudd av Kerry. Spissen av nesen hennes pleide å være større, og det ser ut til at broen har blitt innsnevret litt. Heldigvis kirurgen bak Kerry Washington plastikkirurgi har gjort en god jobb, og mange mennesker er ikke klar over at hun selv har hatt noe arbeid gjort i det hele tatt.

Hun blir litt eldre nå - Kerry Washington ble født i The Bronx, New York 31. januarst, 1977. Det gjør henne rundt 36 år gammel i dag. I øyeblikket ser du henne i det kuleste av TV-serier, inkludert ABC-dramaet Skandale. Hun har holdt seg opptatt og vet hva som skjer når du jobber for hardt - du begynner å bli sliten. Noen mennesker har antydet at Kerry Washington plastikkirurgislisten kan inkludere noe øyelokkarbeid, leppefyllstoffer og mulige kinnfyllere eller implantater. Hun har ikke bekreftet eller nektet noen gang har operasjon, men det er vanskelig å savne når du ser på før og etter bildene som er der rett foran deg.

Kerry Washington B & A

Rhinoplasty synes å være en populær kjendis plastikkirurgi type med Jennifer Aniston offentlig talt ut om hennes tidlige nese jobb, pluss spekulasjon at Zooey Deschanel har selv hatt en flekk av plastisk kirurgi. Se på Har Zooey Deschanel hatt plastikkirurgi? hvis du ikke tror på oss.

Rhinoplastikk er en generell betegnelse for kosmetisk kirurgi i nesområdet. De fleste har nesen redusert i størrelse, men noen trenger fyllstoffer for å få tipset til å bli fettere, og noen har til og med beinberget av broen for å sikre at den ser tynnere ut og mer definert. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for en nese, det ser ut.

Kerry Washington 2

Selvfølgelig, hvis du hadde penger til å ha kjendis plastikkirurgi, ville du ikke trenger å bekymre deg for tiden du trenger av arbeid for å gjenopprette, så vel som smerten ved å holde de svarte øynene i noen uker, og det er før du begynner å tenke på kostnaden ... .. Det kan være en veldig dyr operasjon, spesielt hvis du er fast på den spesifikke måten du vil ha på nesen din. Kerry Washington har hatt veldig god plastikkirurgi gjort - de fleste, som vi tidligere har sagt, vet ikke at hun selv har hatt noe arbeid i ansiktet hennes. Dette er typen arbeid som du vil ønske å se etter, med mindre du vil svare på tusen spørsmål om operasjonen din. Subtile, men tydelig, er tingen du burde gå for ... Ta barnesteg hvis du trenger det.

Noen mennesker trenger forstørrelse gjort når det gjelder deres rhinoplastikkoperasjon. Dette er når bestemte deler av nesen kan endres for å endre måten ansiktet ditt ser ut på. Tippformen kan endres så vel som neseborene, broen, og kan brukes til å gjøre nesen større eller mindre, avhengig av preferanse. Det ser ut til at Kerry Washington plastikkirurgislisten vil inkludere denne typen plastikkirurgi, spesielt når du ser på hvor subtile endringene egentlig er.

Flytter seg og der har vært andre rapporter at Kerry Washington kunne ha hatt fyllstoffer i pannen for å holde henne ser yngre ut lenger, og selv om leppene hennes var ganske store før, synes de å ha blitt litt større, selv om dette kunne settes ned til god sminke, selvfølgelig. Med mindre hun sier ja eller nei sikkert, antar jeg at vi aldri vil vite det.

Har du hatt rhinoplastikk for å endre formen på nesen din? Er dette noe du kanskje vurderer? Hvorfor ikke gi oss beskjed og kanskje til og med la oss se dine bilder før og etter for å vise hvor stolt du er?

Ta en titt rundt på nettstedet på flere artikler om kjendiser og plastikkirurgi. Mens du er der, kan du sjekke ut:

  • Har Zooey Deschanel hatt plastikkirurgi?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map