Kellie Pickler – for ung for plastikkirurgi?

Kellie Pickler er bare 27 år, men likevel er det plutselig plastikkirurgi som flyr rundt som ingenting du har sett før. Vi har sett ungdommene som allerede har blitt byttedyr (angivelig) til kjendisplastikk, inkludert Zooey Deschanel, Amanda Bynes og Frances Bean Cobain. Er Kellie Pickler neste på listen - har hun hatt plastikkirurgi?

690f4e4b59b784ae673d34d6ea406539

Født i North Carolina den 28. juni 1986, er hun en kjent amerikansk tv-personlighet og landsånger. Hun klatret til berømmelse etter å ha blitt vist på hit TV-showet amerikansk Idol og kom sjette i den femte serien av showet. Siden da har det vært fire album, en rekke nominasjoner for ulike priser, seks av hvilke hun har vunnet, seks turer, inkludert en med Taylor Swift, og til og med å vinne Danser med stjernene i mai 2013. Hun har sikkert vært en travel bi, det er sikkert!

Før utstillingen var hennes utseende veldig mye Southern Gal. Siden showet har det imidlertid vist seg å ha endret seg noe dramatisk. En av de første tingene å endre, hvilken vert Ryan Seacrest selv plukket opp, var størrelsen på hennes bryster. Bare ta en titt på fotografiene, og du vil se hva vi snakker om:

Fotor0103232053

Hvis du kommer til å være i det offentlige øye og endre måten du ser på, vil du gjøre det sakte, men sikkert, slik at få mennesker legger merke til det. Å gå fra en så liten kopp størrelse til en så stor kopp størrelse så raskt var uunngåelig å grave opp noen spørsmål fra noen som bare så skjedde for å se på hennes retning ... Hvis du skal gjøre det, må du gjøre det Subtilt ellers kommer du til å ha en media-tilbakeslag. Dette er enda mer så det vil være tilfellet hvis du ble ansett som en modell for unge jenter, som hun nesten var i ferd med å bli på et tidspunkt.

Hun nekter å svare på spørsmål om hvorvidt hun har hatt plastisk kirurgi, men som bildene antyder, er det ingen måte hun virkelig kan nekte det ... med mindre hun har en veldig god bh. Og hvis hun har, vil vi vite hvilken den er, riktig?

6037937a0865efb586db6bd728060705

Med hensyn til andre kjendisplastikkrapporter, virker det som for nå har hun stoppet. Brystene er store nok og det er alt som betyr noe for nå. La oss bare håpe at Kellie Pickler har fått henne fylle av kjendis plastikkirurgi og stopper før det blir et problem. Selv om vi ville hate å lage et eksempel ut av henne, er det siste du vil gjøre, å leve livet ditt gjennom kjendisplastikk i det offentlige øye som Melanie Griffith endte med å gjøre.

Det er mange rapporter om unge stjerner som har mye arbeid med plastikkirurgi. Hvorfor ikke ha en rot rundt plastikkirurgi-delen av Herinterest-nettstedet for å finne flere rykter og rapporter! Gi oss beskjed om hva du synes!

Leave A Comment

+ 79 = 83