Jenna Dewan plastikkirurgi

Jenna Dewan ser ikke ut som en dame som trenger plastikkirurgi med mørke brede øyne. Til tross for hennes naturlige skjønnhet har Dewan reist øyenbrynene i viftefora for mulige plastikkoperasjoner. I motsetning til mange Hollywood-stjerner ser hun ut til å gå forbi grunnleggende Botox-injeksjoner og gått for store kirurgiske tiltak. Fans har lagt merke til endringer som sannsynligvis skyldes brystimplantater, en nesejobb og kinnimplantater.

Brystimplantater

Dommer av bildene, Jenna Dewan har hatt en brystforstørrelse på et tidspunkt. Hennes bryster ser større ut og roterer i de siste bildene. Denne forandringen var overraskende for seere fordi hun hadde en svelte timeglassfigur før prosedyren. Selv om hun kanskje prøver å øke sin sexappell, kan det ha vært tilbakefalt. Hennes kropp var perfekt før og trengte ikke noen unaturlig forandring.

jenna2

Rhinoplastikk for en tynnere nese

I tillegg til brystforstørrelse hadde Jenna Dewan sannsynligvis en nesjobb. Nesen hennes har blitt slankere i bilder og har en litt annen form. Dessverre var nesen hennes vakker før prosedyren. Det er fortsatt oppe i luften, hvilken nese er den mest attraktive for fansen.

Kinnimplantater

Ifølge plastikkirurger, virker det som om Jenna Dewan bestemte seg for å få kinnimplantater. Kinnene hennes synes å være mer klumpete og høyere på ansiktet hennes. Denne økte konturen er mest sannsynlig på grunn av en injeksjon som kan føre til at kinnene fylles opp.

Jenna

Hadde Jenna Dewan Plastikkirurgi?

Bildene ser ut til å indikere at Jenna gikk gjennom plastikkirurgi. Nesen hennes er absolutt skarpere enn før, og spissen er mindre runde. I tillegg ser brystene ut til å ha økt en hel koppestørrelse. Selv om hun er mamma om emnet, er det en stor sannsynlighet for at hun har hatt plastikkirurgi de siste årene.

Eldre stjerner trenger noen ganger plastikkirurgi for å konkurrere med unge damer i utseendet. I Jennas situasjon var disse endringene ikke nødvendige. Hun var allerede en vakker, nydelig Hollywood-stjerne. Selv om endringene ikke virker forverre utseendet, forbedret de heller ikke mye. Ulike fans kan like eller misliker hennes nye utseende, men konsensusen er variert. Til slutt kommer det ned til hvordan Jenna Dewan føler. Hvis hun er glad og fornøyd med sin kroppsendring, var plastikkirurgi prosedyrene verdt det. I siste omgang, det som virkelig betyr noe, er hvordan hun føler seg om hvordan hun ser ut.

Leave A Comment

− 1 = 7