Har Zooey Deschanel hatt plastikkirurgi?

Når det kommer til plastikkirurgi, vil de fleste av oss trolig si at det ville være en rute som vi aldri ville drømme om å ta. Hver dag vi åpner et magasin eller en avis, slår du på TV eller pop på en film, vi møtes av perfekte skuespillerinner, vakre sangere, flotte utseende dansere .... Det ser ut til at kjendis plastikkirurgi er oppe. Betyr dette at det er noe vi "normal"Folk bør også tenke på det?

Ta det store TV-showet Nye jenten, for eksempel. Den viktigste rollen som jess i serien spilles av en fantastisk jente - Zooey Deschanel. Men rapporter har kommet ut at den vakre Zooey ikke er så naturlig som hun kanskje har gjort seg til å være. Faktisk har denne unge skuespillerinnen blitt rapportert å ha hatt plastikkirurgi selv.

Zooey Deschanel

Det er et par prosedyrer Zooey Deschanel kunne ha hatt. En av de første tingene som folk mistenkte var at hun hadde hennes lepper "ferdig". Kort sagt, det ser ut som om hun kanskje har hatt fyllstoffer i leppene for å få dem til å virke tykkere og tettere.

Zooey

Sikkert noen som er vakker som denne skuespillerinnen trenger ikke plastikkirurgi for å se bedre ut? Ser hun ikke perfekt ut akkurat slik hun er? Når du ser på noen av bildene fra henne, ser du imidlertid at leppene hennes ser litt ut på den tykkere siden. Betyr dette at hun er en annen som har blitt byttet til kjendis plastikkirurgi? Eller har Zooey bare funnet en flott leppeplate som gir smalere lepper? Det er mange av disse typer lip gloss og leppestifter på markedet, så det er en sjanse for at dette kan være tilfelle. Når du ser på før og etter bilder som vi har laget for deg, kan du definitivt se en forbedring i leppedefinisjonen. Om dette er på grunn av kjendis plastikkirurgi eller ikke, er det en annen sak helt.

Lip fyllstoffer er en veldig populær kosmetisk prosedyre eller type kjendis plastikk kirurgi disse dager. Vi har alle sett de "troutpout" -kjendene har vi ikke? De jentene som har hatt sine lepper pumpet opp så mye, at leppene deres knapt ser ut som menneskelige lepper lenger. Selv om flere kjendiser foretrekker "mindre er mer" -uttalelsen når det gjelder kosmetiske prosedyrer, med flere subtile endringer som foretrekkes over større endringer, spesielt i ansiktsområdet, er det fortsatt de som synes å ta det for langt. Det er den britiske glamourmodellen og forfatteren (så vel som mange andre ting) Katie Price, som er et klassisk eksempel på kanskje å gå litt for langt når det kommer ned til kjendisplastikk. Vi foreslår ikke at Zooey Deschanel definitivt har hatt prosedyren gjort, men det ser ut som at leppene hennes er tykkere, det er sikkert.

Katie Price

* Bilder av Katie Price / Jordan stalked fra Pinterest.com

Kanskje hadde hun en liten bit Juvederm injisert i hennes leppe linje? Det er et vanlig tegn på aldring hos kvinner, dessverre. leppene blir tynnere, og etter hvert som de blir eldre, finner mange kjendiser det vanskelig å holde tritt med som de vakkert klumpete lungerne som Angelina Jolie. Dette er grunnen til at lip fyllstoffer blir stadig mer vanlige hos kvinner i alle aldre. Alle vil ha fine, klumpete lepper, ikke sant? Dette er akkurat der leppefyllingsprosedyret passer inn - med hjelp av et par injeksjoner av et fyllstoff, kan du oppnå økende lepper. Du kan få bedre definisjon for leppene dine og for det meste, det er noe som kan gjøres på lunsjpause med de fleste prosedyrer som tar rundt en halvtime eller så. Det blir litt hevelse og blåmerker først, men etter en stund vil dette dø ned (vanligvis etter noen dager), og du vil bli igjen med bedre definisjon og tykkere lepper som varer i rundt seks måneder eller så. Det er tingen du trenger å huske med kjendis plastikkirurgi som lip fyllstoffer - de er ikke en eneste ting og vil vanligvis være ferdig hvert par måneder.

Angelina Jolie

Går tilbake til Zooey Deschanel plastikkirurgi, og det virker som om hun ikke bare har kommet under kontroll for hennes tilsynelatende tykkere lepper. Noen mennesker har antydet at hun har hatt en "nesejobb" også. Dette er i utgangspunktet hvor nesen er rekonstruert for å gjøre den tynnere / tykkere / retttere / bedre utseende. Det er en rekke kjendiser som har åpnet seg for å ha plastikkirurgi på nesen - igjen ser det ut til at dette er en ganske vanlig prosedyre for de rike og berømte. Jennifer Lopez ble rapportert å ha hatt en nesejobb, så vel som Blake Lively, men disse to stjernene har ikke bekreftet eller nektet ryktene. Som Ashley Tisdale og Jennifer Aniston har derimot åpenbart snakket om deres kjendisplastikkoperasjon.

Jennifer Aniston

Hvis Zooey Deschanel har hatt rhinoplasty (plastikkirurgi på nesen), har det blitt gjort veldig, veldig bra. Endringene er svært små og igjen, kunne ha blitt oppnådd med en god makeup artist. Med mindre hun åpner opp om mulige plastikkirurgiske rykter, antar jeg at vi aldri vil vite det.

For å være ærlig, er det nede for hver person om de er enige om plastikkirurgi, kjendis eller på annen måte. Det blir definitivt mer og mer populært, og når du tar en titt på nyhetene og stjernene som pryder våre scener og skjerm, kan du se hvordan ansikter ser ut til å skifte. Vil du ha plastisk kirurgi for å forandre ansiktet ditt? Hva er dine synspunkter? Vi ser ut til å bli splittet her på Herinterest-kontoret. Noen av oss er døde mot oss, mens andre innrømmer at hvis de hadde ekstra penger tilgjengelig, ville de ha sine lepper plumped, deres bust boosted eller pannen slettet over .... Hva tror du? 

* Bilder av disse vakre kvinnene ble funnet på Pinterest.com

Leave A Comment

+ 11 = 14