Har Rihanna hatt plastikkirurgi ?!

Rihanna - Den fantastiske og svært talentfulle stjernen bak slike treff som Paraply, Disturbia, Eneste jenta i verden, og mye mer. Hun er midtpunktet i rampelyset ved enhver anledning som det virker, med dristige antrekk, og enda mer dristige frisyrer. En ting som det ser ut som kommer under kontroll når du er i det offentlige øye, akkurat som Rihanna er din kropp. Dessverre, ikke engang denne beauten har klart å unnslippe kjendisoperasjonene i plastikkirurgi.

Rihanna Plastic Surgery

Så vakker som hun er, det ser ut til at ikke alt er som naturen som det ser ut til. Det har vært mange rapporter om hennes gjennomgående rhinoplastikk (Nese jobb) for å oppnå en tynnere, mer definert form for å matche hennes vakkert meislet ansikt. Vi trodde vi skulle starte med denne Rihanna plastikkirurgi ryktet ser som det ser ut til å være den mest produktive.

Når du ser på de følgende to bildene av Rihanna, kan du se at nesekonstruksjonen ser ut til å ha endret seg noe. Det ser ikke lenger ut til å være like bredt på spissen som det gjorde før, og vi er ikke sikre på at dette er noe som lett kan oppnås ved sminke alene. Det ser ut til at formen på hennes skylder har forandret seg noe ... Kunne kjendis plastikkirurgi vær grunnen bak dette?

Rihanna Before After Nose

En annen ting som synes å ha endret seg når du ser på bildet ovenfor, er formen på leppene. Cupidens bue på toppleppen ser ut til å bli mer uttalt i disse dager. Det kan selvfølgelig være et smart sminke-trick, men det er også rykter om at Rihanna-plastikkirurgi-listen kan inkludere leppearbeid. Hva tror du? Smart sminke eller har hun gått under kirurgens kniv?

Selvfølgelig er det de vanlige kjendisplastikkrapporter som du forventer - Botox, fyllstoffer, etc. Dette er ganske raske rapporter når du tenker på det. Denne starlet er bare 26 år gammel ...

For å være rettferdig, finner Rihanna bare hennes føtter i den galne musikkverdenen, og hun har kommet langt siden hun Pon de Replay dager. Selvfølgelig skal hun ha endret seg, og på flere måter enn en. Hun er modnet som en kvinne - da vi først så henne, var hun tenåring. Det kommer til å bli noen endringer i formen, inkludert leppene og nesen. Betyr dette at hun har sluttet seg til den lange listen over mennesker og gjennomgått kjendis plastikkirurgi? Vi er ikke sikre på om det er nok bevis for å støtte rykter om rundene. En ting er imidlertid sikkert - vi er sikre på at mange, mange vil vente på et tegn på at hun ikke er så naturlig som hun gjør seg selv til stede. Fra og med har hun ikke gjort noe forsøk på å bekrefte eller nekte noen av plastikkirurgi-rapportene.

Leave A Comment

+ 75 = 77