Gretchen Rossi-The False Housewife of Orange County

Fotor0325233948

Jeg tror vi er alle klar over at flertallet av kvinner på den beryktede serien "The Real Housewives" har hatt litt plastikkirurgi. Men når det gjelder Gretchen Rossi, kan hun bare være dronningen av plastikkirurgi, derfor har vi bestemt oss for å nominere Gretchen som den "falske" husmoren til Orange County.

Det er morsomt fordi Gretchen Rossi kontinuerlig uttalt at hun ikke hadde noen plastikkirurgi. Hun var så ivrig etter at du virkelig ikke engang kunne få det opp uten at klørene kom ut. Hun innrømmet bare å ha noen få botoxinjeksjoner for å avverge overfallende rynker, men vi tenker ellers. Og egentlig, hvem kunne tro henne om denne utsagnet når alt annet hun noensinne har sagt på forestillingen, har vært en løgn også?

stor

Vi var skeptiske fra det øyeblikket vi så Gretchen Rossi at en slags plastikkirurgi fant sted, men vi kunne definitivt ikke fortelle hva. Det er til bilder av Gretchen fra videregående skole begynte å overflate. Det var da vi virkelig begynte å stille spørsmål til prinsessen - jeg mener sjefen (fra hennes åpning på Real Housewives of Orange County, "Ikke ring meg prinsessen. Ring meg til sjefen.).

Det er helt klart at Gretchen Rossi har hatt noe arbeid gjort etter å ha sett på hennes høyskolefotografi - og vi snakker ikke bare om botoxen. Vi tror at den vil-være-starlet har hatt nesjobb, selv om det bare var en minimal prosedyre som fastsatte noen kjærester her og der. En annen mulig prosedyre som ser nesten blatant ut, er en øyelokkprosedyre som vil fikse hennes merkbart dråpende øyelokk på hennes venstre side. Sist men ikke minst er det rykt om at Gretchen har hatt et hakeimplantat. Ja, du leser det riktig. Et hakeimplantat. Absolutt ikke en prosedyre du hører om ofte og definitivt en som gjør at du går, "Hva?" Men detaljene er i den mer fremtredende haken, ser du divaen som bærer i dag.

lturarge

Konklusjonen? Gretchen Rossi har hatt noe seriøst arbeid gjort. Hun startet med et lurende venstre øyelokk, en nese som var underparent, og en gjemmehake som tilsynelatende ikke oppfyllde hennes forventninger. Nå ser vi kvinnen som har en fremtredende hake, perlehvite tenner (lumineers eller caps?), En tynnere nese, løftet øyelokk, og kanskje til og med brystimplantater. (Var det bare meg, eller var det en ganske lang liste - spesielt for en kvinne hennes alder?)

Bildetekst: BravoTv, Audrey Saucerman, Olga Majori

Leave A Comment

15 − 13 =