Lauren Hollyn plastiikkakirurgiahuhuja!

Hän saattaa olla 50-vuotias nyt, mutta Lauren Holly on ehdottomasti vielä yksi kuumimmista naisista. Syntynyt 28. lokakuuta 1963 Bristolissa, Pennsylvaniassa. Hän on yhdysvaltalaisia ​​ja kanadalaisia ​​luokkia, ja hän on näyttelijä, joka tunnetaan mm Tyhmä tyhmempi ja televisio-ohjelmissa, kuten NCIS.

acc5bf5ca4dc05789fd204becfb0dd2f

Hän on johtava erittäin hektinen elämä, joka on kiinnittänyt vähintään kolme aviomiehensä. Vuosina 1991-1993 oli Danny Quinn. Sitten valtava Jim Carrey oli vuosina 1996-1997. Hän on tällä hetkellä naimisissa Franco Grecon kanssa - heidän häätensä jälkeen vuonna 2001 heillä oli myös kolme lasta!

e525e79e7c23f04a3c946de649eaadb3

Alkupäivistä, kun hän soitti Mary Swanson sisään Tyhmä tyhmempi takaisin vuonna 1994 hän oli cutie. Hän soitti myös Gigi vuonna 2000 klassikko Mitä naiset haluavat. Hänellä on jopa uusi elokuva, joka tulee esiin ensi vuonna Kaupunki, joka tuli A-Courtin ' jossa hän soittaa Abby Houston. Se on nykyisen tv-ohjelman päälle, jota hän kutsuu Motiivi jossa hän soittaa Tohtori Betty Rogers. Hän on varmasti pitänyt itselleen varattuja vuosien varrella!

Ollessaan kiireinen ja kiireinen elämä, hän ei näytä olevan vanhentunut kovin paljon. Varhain aikatauluilla, jotka hän on joutunut henkilökohtaisiin traumoihin löytääkseen ja menettäneistä rakastajista, olisit luullut, että ikä voi kestää sen ...

Äskettäin Lauren Hollyn plastiikkakirurgiset raportit näyttävät olevan ammunta koko mediassa, pääasiassa rintakehän alueella. Joidenkin USA: n parhaiden plastiikkakirurgisten raporttien ja mielipiteiden mukaan hänen rintojaan on tehty voimakas remontti, joka johti heitä uskomaan, että julkkisten plastiikkakirurgia on tapahtunut.

kuva 3

Tähän asti Lauren Holly ei ole vahvistanut eikä kiistänyt julkkisten plastiikkakirurgian huhuja, mutta hänellä on varmasti rinnassa, että useimmat naiset, jotka ovat paljon nuoria kuin hän olisi kateellisia. Kun katsot hänen kuvia muutama vuosi sitten ja katsokaa kuvia viime kuukausien aikana, Lauren Hollyn plastiikkakirurmiot voivat olla totta ...

Jotkut ihmiset saattavat väittää, että hänen laihtuminen saattaa olla syynä hänen muutokseen rinnan muodossa. hän näyttää menettävän ja painoi melko paljon - ilmeisesti hänen rinnat saavat suurempia ja pienempiä laihtuminen.

kuva 2-2

Rintojen lisäys tai "tyhmä työ" näyttää olevan yleinen halu julkkis naisten kanssa. On ollut koko joukko naisia, joista on ilmoitettu olleen outoa nippiä ja tuota täällä. Esimerkiksi Kate Hudson kehui aina siitä, kuinka onnellinen hän oli pienimmillä rintoilla, mutta hänen 31. syntymäpäivänään hän meni ulos ja osti itselleen uuden parin. Onneksi hän meni vain hienoiseen muutokseen; Enemmän kuin, ja olisimme olleet huolestuneita.

kuva 1-2

Audrina Partridge on toinen julkkis, jolla on todettu olevan humalahaku. Vaikka hän kieltää huhuja, ennen ja jälkeen kuvia ehdottomasti ehdottaa suurempi kupin koko. Hän sanoo, että se oli kaikki alhaalla "rintakehälle" ... Annamme sinun päättää omasta johtopäätöksestänne tästä!

Tara Reid tunnusti hienosti, Mariah Carey ilmoitti valitsevansa yhden, vaikka Taylor Swiftin uskotaan menevän veitsen alle. Näyttää siltä, ​​että rintojen lisäys on yksi halutuimmista muotojen julkkisten plastiikkakirurgian olemassa ... mutta on rintalastan koko todella, että paljon suurta käsitellä?

Pienissä kokeissa tehdyissä äskettäin tehdyissä tutkimuksissa naisilla, joille oli tehty rintojen implantaatiota, implantit kokivat lisääntyneen seksuaalisen kiihottumisensa ja kokivat parempaan sukupuoleen kumppanin kanssa ja yksinään. Tietenkin tämä oli vain hyvin pieni koe ja luultavasti ei pitäisi olla syynä siihen, että sinulla on rintojen leikkaus, mutta ajattelimme vain, että jakamme tiedot!

Takaisin aiheeseen Lauren Hollyn plastiikkakirurgia ja voimme päättää, oletko uskonut hänelle kuuluvan julkkisten plastiikkakirurgian rintojen laajentumisen muodossa. Näyttää siltä, ​​että ne ovat kasvaneet äskettäin, mutta riittävän suuret ovat leikkauksen aiheuttaneet? Emme ole varmoja!

Miksi et viedä tiettyjä muita Herinterest-artikkeleita julkkisten plastiikkakirurgian aiheista? Mielestämme jotkut luettelossa olevat nimet saattavat vain yllättää sinut!

  • Joyce Meyerin kasvot: plastiikkakirurgiset raportit
  • Frances Bean Cobain - plastiikkakirurgia klo 21?!
  • Amanda Bynes - plastiikkakirurgia otettu liian kauas?!

 

Leave A Comment

+ 22 = 32