Kellie Pickler – Liian nuori plastiikkakirurgiaan?

Kellie Pickler on vain 27-vuotiaita, mutta vieläkin on olemassa muovikirurgian huhuja, jotka lentävät ympäriinsä kuin mitään, mitä olet nähnyt aiemmin. Olemme nähneet nuoret, jotka ovat jo joutuneet (kuulemma) julkkis plastiikkakirurgia mukaan luettuna Zooey Deschanel, Amanda Bynes ja Frances Bean Cobain. Onko Kellie Pickler seuraavalla listalla - onko hänellä ollut plastiikkakirurgia?

690f4e4b59b784ae673d34d6ea406539

Syntynyt Pohjois-Carolinassa 28. kesäkuuta 1986 hän on tunnettu amerikkalainen TV-persoona ja maan laulaja. Hän kiihtyi kuuluisuuteen, kun se esiintyi osuma-tv-ohjelmassa American Idol ja tuli kuudenneksi näyttelyn viidentenä sarjana. Sittemmin on ollut neljä albumia, joukko ehdokkaita eri palkintoja, joista kuusi hän on voittanut kuusi matkat joista yksi Taylor Swift, ja jopa voittaa Tanssia tähtien kanssa toukokuussa 2013. Hän on varmasti ollut kiireinen mehiläinen, se on varmaa!

Ennen näyttelyä hänen ulkoasu oli hyvin Etelä-Gal. Esityksen jälkeen asiat näyttävät kuitenkin muuttuneen jonkin verran dramaattisesti. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka isäntänä Ryan Seacrest jopa nousi, oli koko hänen rintojaan. Katsokaa vain valokuvia ja näet, mistä puhumme:

Fotor0103232053

Jos aiot olla julkisen silmän ja muuttaa tapaa, jolla näytät, aiot haluta tehdä niin hitaasti mutta varmasti, jotta harvat huomaavat sen. Menee niin pieni kupin koolle niin iso kuppikoko niin nopeasti oli väistämättä menossa kaivaa muutamia kysymyksiä keneltäkään että juuri niin tapahtui silmäyksellä hänen suuntaan ... Jos aiot tehdä sen, sinun täytyy tehdä se subtly muuten aiot olla media backlash. Tämä pätee vielä enemmän, jos teitä pidettäisiin nuorten tyttöjen roolimallina, jota hän oli melkein vaiheessa tulossa yhteen pisteeseen.

Hän kieltäytyy vastaamasta kysymyksiin, onko hänellä on ollut plastiikkakirurgia mutta kuten valokuvat osoittavat, ei ole mitään keinoa hän voi todella kieltää sitä ... paitsi hän on todella hyvä bra. Ja jos hänellä on, haluamme tietää, mikä se on, eikö?

6037937a0865efb586db6bd728060705

Muiden julkkisten plastiikkakirurgisten raporttien osalta näyttäisi siltä, ​​että nyt hän on pysähtynyt. Rinnat ovat riittävän suuria, ja tämä on kaikkea asiaa nyt. Toivokaamme vain, että Kellie Pickler on täyttänyt julkkisten plastiikkakirurgiansa ja pysähtyy ennen kuin se tulee ongelmaan. Vaikka me haluaisi tehdä esimerkki siitä ulos, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on elää elämäänne julkkis plastiikkakirurgia julkisuudessa kuin Melanie Griffith päätyi.

On paljon raportteja nuorista tähdistä, joilla on paljon plastiikkakirurgiaa. Miksi ei ole juurta Herinterest-sivuston Plastiikkakirurgian osaan, niin löydät lisää huhuja ja raportteja! Kerro meille, mitä mieltä olet!

Leave A Comment

4 + 2 =