Jennifer Aniston – Pastic Surgery Raportit mennyt!

Jennifer Aniston, joka tunnetaan parhaillaan upeana Rachel Greene -tapahtumassa amerikkalaisessa TV-ohjelmassa Ystävät, on yksi maailman kauneimmista naisista ja näyttäisi aina kohoavan melko voimakkaasti maailman eniten naisilta. Hän on nainen, joka on vanhentunut ihanan, iski ison 45 tämän vuoden heinäkuussa, mutta kypsyydestään huolimatta hän ei näytä enää vanhemmilta kuin hän teki Ystäväpäivänsä - hänen kaksikymppisenä. Se on hullua! 

Jennifer Aniston Plastic Surgery

Tietenkin, kun naisen, kuten Jennifer Aniston, näyttää yhtä hyvältä kuin 45 vuoden elämässä, tulee olemaan jonkin verran kritiikkiä. Ihmiset tulevat esittämään kysymyksiä. Tietenkin tämä on odotettavissa jo nyt? Gracefully, Jennifer Aniston teki myöntää, että hän oli läpikäynyt nenäliiketoiminnan - rhinoplastia, mutta tämä on ainoa julkkisten plastiikkakirurgia, jonka hän avaa suunsa. Kaikki muut huhut ovat tähän asti jääneet vastaamatta. 

Sen lisäksi, että ohuempi nenä, jota hän avoimesti myöntää, on myös koko joukko muita Jennifer Aniston plastiikkakirurgia huhut tehdä kierroksia. Hänen otsa on uskomattoman tasainen ja rypistynyt näinä päivinä. Onko tämä otsa, jota tavallisesti odotat 45-vuotiaana? Mitä mieltä olette ... Voisiko Jennifer Anistonilla olla Botoxia samoin kuin hänen nenäliiketoimintaansa plastiikkakirurgia?

Jennifer Aniston 2000 2014 Forehead

Tietenkin on Jennifer Anistonin muitakin näkökohtia, jotka ovat tulleet tutkittavaksi ja yksi kuuluisa alue on hänen rintaansa. Näyttää siltä, ​​että se on kasvanut vuosien mittaan ... Katso tätä ja tee oma mieli; on tyhmä työ seuraava rasti luettelossa Jennifer Aniston ja hänen julkkis plastiikkakirurgia:

Jennifer Aniston Plastic Surgery

Ne näyttävät täydellisemmiltä, ​​mutta se ei ole mitään, jota ei voida saavuttaa hyvällä rintaliivillä ja mitä haluamme kutsua "tit-nauha’! Hän kieltää tietenkin huuliharjan huhut. 

Joten olemme kuulleet Botox-huhuja, boob-työpaikkaehdotuksia ja nenäliikettä, jonka hän myönsi tehneensä. Entä muutkin? Rasvaimu on myös. Ilmeisesti hänellä oli sitä ympäröivänsä puoliväliinsa, ja kun otat kurkkuun kohotettu, pehmeän vatsan, jota hän houkutteli äskettäin tekemällään lomalle, olisi vaikea olla yllättynyt. Tämä poikasella on vartalo, joka vain kiviä - ei ole ihme, että hän on kuumin ja seksikkäimmillä naisluetteloilla. Ongelma julkkisten plastiikkakirurgian raportteja kuitenkin, että Jennifer Aniston on aina myöntänyt, että hänellä on melko terveellistä elämäntapaa ja hän on aina rakastanut asioita kuten jooga ja pilates. Hän on ollut julkisella silmällään niin paljon, varsinkin hyvin julkisen avioliiton hajoamisen ja Brad Pitt / Angelina Jolie rakkauden kolmio. Tietenkin hän on pitänyt itsensä näyttäväksi hyvältä. Hänellä oli karkea aika, mutta hän on pitänyt itsensä täysin leikata koko se. Selvästi ei ollut itkua Ben & Jerryn jäätelön altaalle! 

Jennifer Aniston Plastic Surgery

Kun lisätutkimuksia kuuluisia plastiikkakirurgian huhuja, näyttäisi siltä, ​​että Jenniferin kauniin ihon ja hämmästyttävän ruumiin ei ehkä ole vain hyvää ruokaa ja terveellistä elämäntapaa. Vuoden 2012 Grazia-haastattelu tähdellä paljasti melko järkyttäviä tosiasioita hänen kauneusjärjestyksestään, joka sisälsi myös kemikaaleja, jotka voivat maksaa jopa kaksi tuhatta dollaria. Siellä on myös 750 dollaria saippuaa Marsin Marsin bittien kanssa (ilmeisesti), ja jooga-istunnot, jotka maksavat ylöspäin 700 dollaria tunnissa. Se on hyvä työ urallaan, ei ole merkkejä hidastumassa. Hänellä on helvetin kunnossapitojärjestelmä pysyäkseni! 

Kun lisäät tähän luetteloon sen tosiasian, että hänen erityisen ruokavalion toimitusjärjestelmä voisi maksaa jopa 700 dollaria viikossa, se on elämäntapa, jota monet meistä eivät ole varaa. 

Lopuksi, kun katsot Jennifer Anistonia plastiikkakirurgiset raportit, se ei välttämättä ole kirurgin veitsi, joka pitää hänet niin nuorena ja nuorekkaalta, mutta se ei tarkoita, että kauneus ei tule hintaan. Jos hänen ihonhoitojärjestelmänsä kustannukset ovat totta, odotamme hänen olevan miljoona dollaria, eikö? Jos vain meillä kaikilla olisi varaa ...?

Nenätyö on vahvistettu, mutta kaikki muu vielä riippuu ilmassa. Ehkä eräänä päivänä hän tulee esiin ja vahvistaa tai kieltää raportit, mutta siihen asti olemme varmoja, että maailma seuraa edelleen tarkkaavaisesti. Olemme varmasti! ��

Leave A Comment

35 − 32 =