Geena Davis – Ne plastiikkakirurgiset huhut!

Olkaamme rehellisiä tästä - Geena Davis varmaankin näyttää hämmästyttäväksi iästä. Minkä ihmisen ei olisi kuin onnekas siitä, että tämä hölynpunaisen punaisen pään pääsi alas punaisella matolla? Usko sitä, hän on todella 57-vuotias! Hän syntyi Massachusettsissa 21. tammikuutast, 1956. Hän ei ole pelkästään tunnettu näyttelytekniikoistaan, hän on myös herättänyt elokuvan tuotantoa, kirjoittamista, muotimallintaa ja hänestä on tullut olympialaisten jousiammuntajoukkueen semi-finalistiksi. Toista minun jälkeeni - tämä nainen kallistaa!

Geena Davis 3

Yksi asia, jonka pitäisi tietää Geena Daviksesta. Hänellä on ollut melko vaikuttava luettelo aviomiehistä takanaan. Hän meni naimisiin Richard Emmolon kanssa vuonna 1982, Jeff Goldblumissa vuonna 1987 ja Renny Harlinissa vuonna 1993. Hän on siirtynyt järkevämmäksi mieheksi nyt .... Hän on naimisissa plastiikkakirurgin kanssa!

Tietenkin, kun olet naimisissa plastiikkakirurgin kanssa, ei ole epäilystäkään siitä, että huhu alkaa pian todeten, että sinulla on jonkinlainen työ. Geena Davisin on pitänyt olla tietoinen tästä - hän on ollut pitkään showbiz-liiketoiminnassa. Se olisi voinut olla kaksikymmentä vuotta siitä lähtien, kun Thelma & Louise houkutteli hopeisen näytön ja ansaitsi tämän hämmästyttävän näyttelijän ehdokkaaksi Oscarin parhaan näyttelijän nimeksi, mutta hän varmasti ei ole pudonnut. Onko Geena Davisillä plastiikkakirurgiaa?

Monet kirurgit ovat ilmeisesti esittäneet puhuvan plastiikkakirurgiasta, jonka Geena Davis olisi voinut tehdä kasvoilleen. Julkkisten plastiikkakirurgia on näinä päivinä, joten olisi järkevää kutsua ammattilainen antamaan mielipiteensä.

Geena Davis Before & After

Siellä on huhuja mahdollisista huuliharjoituksista täällä. Täyteaineita huulessa on tullut erittäin suosittuja naisille ympäri maailmaa, ja heittävät sen jälkeen Angelina Jolie -heilun, joten miehet näyttävät rakastavan ... Katsokaa vain englantilaista sivua kolmesta glamour-mallista Katie Price aka Jordan nähdä kuinka helppoa on mennä liian kaukana. Hänellä on ollut erilaisia ​​leikkauksia vuosien varrella, ja hänet tunnetaan parhaiten hänen suuresta täytetystä rintojensa hoidosta. Hänen huulensa tulee säännöllisesti tarkkailla tiedotusvälineissä; tämä on eräänlainen kuuluisaa plastiikkakirurgiaa, jota tarvitset ajattelemaan pitkään ja kovasti.

On olemassa useita riskejä liittyy huulipunat, että sinun on yksinkertaisesti pidettävä mielessä ennen kuin menettely on tehty. Geena Davisin plastiikkakirurgiassa on huulitiivisteitä, jotka ovat hyvin tehtyjä - he eivät ole liian huomaamattomia, että ihmiset näkevät heidät heti kun he näkevät sinut, mutta samalla kasvattavat kasvot niin vähän, että ne antavat halutun vaikutelman. Joskus on suositeltavaa mennä hitaasti julkkisten plastiikkakirurgian kanssa. Voit aina lisätä lisää huulitiivistettä, mutta et voi ottaa sitä pois, kun se on siellä, niin aloita pienet ja suuremmat, jos haluat myöhemmin.

Vaikka täyteaineet voivat auttaa lisäämään muotoa ja äänenvoimakkuutta muuten tylsille ja elottomille huulille, ne voivat lisätä myös jonkin verran rakennetta, joten jos haluat että cupidin keula, jonka miehet näyttävät innokkailta, voit saada sen.

Puhuttiin mahdollisesta kasvohoidosta Geena Davisin plastiikkakirurgian keskustelussa ja vaikka emme ole varma, haluammeko uskoa tätä, hän näyttää varmasti hyvältä hänen ikäänsä. Ei ole ryppyjä silmissä, mikä voi viitata mahdollisiin Juvedermin tai Botoxin injektioihin otsaansa ja poskiaan. Geena Davisin äskettäin on ollut muutama kuva televisiosta ilman meikkiä, ja vaikka hän näyttää tuoreelta, näyttää siltä, ​​että hän olisi voinut tehdä jotain työtä. Ei ole mitään syytä olla naimisissa plastiikkakirurgin kanssa, jos et aio käyttää laitoksia, niin me kaikki sanomme!

Geena Davis 1994

* Geena Davis vuonna 1994

Hän on palkittu näyttelijä ja on rehellinen, ei ole väliä, onko Geena Davisin plastiikkakirurgia tapahtunut vai ei. Hän ei tarvinnut ilmoitettua kasvojenkohotusta voittaakseen Golden Globe -palkinnon hänen roolistaan Päällikkö TV-sarjan draaman paras näyttelijä. Hän ei tarvinnut huulitiivisteitä hänen Oscar-palkinnoksian parhaan tukenäyttelijän puolesta Satunnainen matkailijakunta myös vuonna 1988. Hän on jo tehnyt merkin Hollywoodin ja televisiossa. tosiasia, että hän *saattaa* on ollut joitakin julkkis plastiikkakirurgia todella tehdä mitään eroa?

Geena Davis 2000

* Geena Davis vuonna 2000

Kaiken kaikkiaan Geena Davisin plastiikkakirurgian keskustelu jatkuu todennäköisesti koko hänen avioliitonsa ajan hänen plastiikkakirurgin aviomiehensä kanssa, ja hän on luultavasti käyttänyt sitä jo nyt. Hän näyttää jokaisesta osasta yhtä kaunista kuin 25 vuotta sitten, mutta nyt hän voi pelata eräitä suurimmista rooleista TV-historiassa. Toivomme varmasti, että voimme sanoa, että näytämme yhtä hyvältä kuin tämä tyttö, kun saamme 50-pariton, se on varmaa!

Geena Davis & Jeff Goldblum

Näyttää siltä, ​​että julkkis plastiikkakirurgia on ehdottomasti ylöspäin juuri nyt. Miksi et halua piiloutua joissakin intiimeissä plastiikkakirurgian yksityiskohtia muista fabulously kuuluisista poikasista juuri nyt?

  • Sitten ja nyt - Christina Ricci Plastic Surgery
  • Kerry Washington - plastiikkakirurgiset raportit!
  • Onko Zooey Deschanelillä ollut plastiikkakirurgia?

Leave A Comment

44 + = 48