Catherine Zeta Jones – leikkauslista

f33cfac2b678347f25e6700d466ae754

Hän on tunnetusti yksi kauneimmista naisista maailmassa, ja joidenkin hämmästyttävien elokuvien vuoksi hän on näytellyt, onnistui laskeutumaan ylöspäin. Hän aloitti pikkukaupungin tytön osuma British TV Show Darling Buds toukokuun vieressä surullisen David Jason ja siitä lähtien hän on saavuttanut uusia huippuja super-tähti, jopa menossa niin pitkälle kuin pussit yksi hienoimmista näyttelijät hänen sukupolvi - Michael Douglas.

1e311af41b5d98bbb2e145619aba1290

Takaisin vuonna 2010, Catherine Zeta Jones osui otsikoihin ... kaikista vääristä syistä. Eräässä sanomalehdestä ilmestyi melko epäilyttävä kuva lehdistölle, jossa Catherine oli täynnä koko kuormaa enemmän kuin olimme uskoneet. Hän oli menettänyt kauhean painon, kärsinään suurista ja avoimista huokosista, silmistä, jotka voisivat tuskin nähdä heitä (ja punaiset vaatteet!) Ja kummallisimmasta, tasaisemmasta otsaansa, jonka olet koskaan nähnyt elämäsi. No, 44-vuotias näyttelijä joka tapauksessa.

8e3a871585e05985_Catherine-Zeta-Jones.xlarge

Syntynyt 25. syyskuuta 1969 Walesissa Swansea, hän oli todella yksi kauneimmista naisista planeetalla. Hän näyttää myös olevan yksi lahjakkaimmista. Hänen herkulliset ruskeat, aaltoilevat hiukset ja pimeät tummat silmät näkivät, että hän voitti Tony Awardin parhaalle johtavalle näyttelijälle musikaalissa, kun hän oli Desireen rooli A Little Night Musicissa vuonna 2010. Sitten oli upea Velma hullu-hyvänä Chicagossa vuonna 2002. Hän voitti myös runsaasti palkintoja - Screen Actors Guild -palkinto, BAFTA, Akatemian palkinto PLUS-ehdokkuus Best Supporting Actress -elokuvalle elokuvassa Golden Globe -elokuvassa. Me kumartaaksemme sinua Catherine!

ede7ab6e780c9665e88c44fce6109a54

Tällaisen maineen ja tiedotusvälineiden välityksellä olisi järkevää, että Catherine yritti pitää itsensä kunnossa. Hänellä oli erittäin karkea aika asioissa, kun hänen miehensä oli melko sairaana, erossa hänestä, jonkinlaisesta hajoamisesta ja yleensä töissä kovasti ... Ehkä plastiikkakirurgia oli ainoa vastaus tuolloin?

Hän kärsi bipolaarisen II -häiriön käsistä kahdesti - 2011 ja 2013. Toukokuussa 2013 ilmoitettiin, että Catherine ja Michael asu toisistaan ​​ja odottavat aikaa arvioida avioliittoaan. Jotkut huhut jopa uskoivat uskovansa, että he olivat asuneet erilleen kauemmin pidempään, kuin olimme alun perin ajatelleet. Näyttäisi siltä, ​​että he ovat äskettäin palanneet yhteen ... Toivottavasti asiat toimivat hyvin heille!

Paluu plastiikkakirurgiseen luetteloon ja huhuja on noussut esille, että hän voisi olla tavallinen Botox-käyttäjä. Tämä näkyy erittäin tiukka otsassa, että hän nyt näyttää - se on outoa, kun katsot loput hänen kasvonsa verrattuna. Hän on 40-vuotias vuotias nainen eikä hänellä ole yhtään ryppyä otsaansa ... Se tuskin tuntuu luonnolliselta. Nykyään kuitenkin näyttäisi siltä, ​​että plastiikkakirurgia on melkein normi, ja kuten keskustelemme Marlo Thomasista - toinen plastiikkakirurgiahuhu, ihmiset saavat sen ja muuttuvat nuoremmiksi ja nuoremmiksi, mikä ei ole hyvä asia!

Fotor1221200044

Meillä kaikilla pyrimme täydellisyyteen, näyttää siltä, ​​että jopa julkkikset ovat vaikeita, kun heidän ulkonäköään on. Scooching takaisin Catherine Zeta Jones ja muovi leikkaus luettelo on ilmeisesti laajentanut se, että on olemassa joitain merkkejä siitä, että mahdollista endoscopic brow nosta on tapahtunut. Tämä on jotain, että tarkastelemme tarkemmin hetken aikaa sinulle.

Muut kirurgiat ovat ilmoittaneet, että Catherine on voinut saada täyteaineita pistämään hänen poskeihinsa saadakseen hänelle tarkemman ilmeen. Näyttelijä ei tietenkään ole vahvistanut eikä kiistänyt julkkisten plastiikkakirurgian huhuja, mutta todisteet puhuvat itsestään, varsinkin kun osa alan parhaista kirurgista on valmis esittämään mahdollisia työtä.

Toinen aihe, joka on tullut keskustelemaan Catherine Zeta Jonesin plastiikkakirurgian luettelosta, on hänen rinnat - näyttää siltä, ​​että hänen rintojensa tietyissä laukauksissa näyttää olevan suurempia kuin muutamia vuosia sitten. Kuitenkin, kun katsot hänen äskettäisiä laukauksiaan, hänen rinnat ovat taas hieman pienemmät. Voisiko tämä olla merkki boob työpaikasta vai tämä luonnollinen kehon liike, kun laihtua ja laittaa se takaisin kuin näyttelijä on tehnyt?

18e9d9b6a2994b9e2cab208fa6b61311

Ollakseni oikeudenmukainen, Catherine näyttää edelleen hämmästyttävältä 44-vuotiaalle naiselle ja olemme varmoja siitä, että muutamat kuuluisat plastiikkakirurgiset huhut eivät estä häntä tekemästä juttunsa. Kehotamme häntä ottamaan asioita helposti, vaikka ... Hänellä oli kova aika myöhässä ja emme halua nähdä häntä kamppailee uudelleen! Ja muistakaa Catherine, olet kaunis niin kuin olet!

Leave A Comment

21 − 11 =