Beyonce – Ne plastiikkakirurgiset raportit tutkittu

Beyonce on ollut uutiset paljon äskettäin, eikä kaikkiin oikeisiin syihin, jotka näyttäisivät siltä. Jay-Z: n avioliitto on ilmeisesti ollut kallioilla, kun hän etsii uutta asuntoa "hullulla". Niin, jos uskot, että kaikki median juorut tietenkin ...

Instagram

Instagram

Et voi olla unohtanut niitä pahamaineisia Instagram-laukauksia kuningasta siltä osin kuin ne ilmeisesti ilmatut jalat, jotka näyttivät paljon ohuemmilta kuin miten he ilmestyivät, kun hän oli lavalla myöhemmässä viikossa ...

Annamme sinun päätyä omiin päätelmiisi.

Yksi asia, jota Beyonce näyttää saavan, on jatkuva kritiikki huolimatta siitä, että hänellä on kaunis keho ja ääni vastaamaan. Hän on liian iso. Hän on liian pieni. Hänellä oli vain suurempia tanssijoita ympäriinsä, jotta hän näyttäisi pienemmältä kuin mitä hän todella on ... Olemme kaikki kuulleet nämä huhut ja kun heität Beyonce plastiikkakirurgian huhuja sekaisin, et voi auttaa, mutta pahoillani köyhälle tytölle!

Hänellä on ilmeisesti nokipyöriä, boobia, Botoxia, ihon kirkastumista, huulten vähenemistä ja luettelo näyttää loputtomalta. Naiselle, joka aina tekee musiikkia ja ottaa upouuden retki ulos sekä kasvattaa nuoren lapsen, hän varmasti näyttää paljon aikaa päästä hänen kosmeettisia kirurgiin.

Herinterest päätti tarkastella lähemmin.

Nenätyöhön liittyen, beyonce on sanottu, että hänen nenänsä oli ohuempi, pienempi ja tarkemmin määritelty sillan alueella. Myöhemmin, kun tämän kosmeettisen menettelyn huhuja on ilmestynyt, tohtori Jeffrey Spiegelin nimittämä plastinen kirurgi kirjaili sanoakseen, että hän uskoi, että hän oli ehdottomasti läpikäynyt toimenpiteen. Hänen lausuntonsa mukaan hän uskoi, että hänellä oli sillan uudelleen määritelty, samoin kuin kärki, ja nenää oli myös kavennettu.

beyonce Plastic Surgery

Huulet näyttävät muuttuneen muotoisilta - ylähuuli näyttää ohuemmalta. Voisiko olla, että hänellä on ollut lisäys muuttaa hänen huipun määritelmänsä? Mielestämme harvennus huulet ovat vain osa ikääntymisprosessia, ja sinun on otettava huomioon, että kaunis Beyonce on 32-vuotias, hän ei ole enää tyttö enää, eikö hän ole? Plus, voit saavuttaa tuon näköisen älykkäämisen avulla temppuja niin henkilökohtaisesti, uskomme, että hänellä ei ole ollut mitään julkkisleikkausta tehty tässä.

Yksi asia, joka tuntuu olevan suurempi, toisin kuin kaikki muutkin ohuemmat tai pienemmät, on hänen rintaansa. Se näyttää nyt suuremmalta kuin nyt, mutta taas, tässä on muutamia asioita. Aluksi hänellä oli vauva. Toiseksi, hänen painonsa on noussut ylös ja alas vuosien varrella, joten on välttämätöntä, että hänen rintaliivitään muuttuvat. Valitettavasti rinta näyttää olevan ensimmäinen paikka menettää paino, eikö niin?

beyonce Plastic Surgery

Kun huuhtoutuvat ihon heikentämiseen (vaikka nämä ovat luultavasti temppuja meikkiä eikä kirurgista toimenpidettä) ja epäilty liposuction hänen vatsaansa ja reisiinsä (jotka ovat lisänneet niitä ilmeisiä Slim-down Instagram -kuvia), Beyonce-leikkaushuhuja ei koskaan pääty. On jopa puhetta siitä, että hänellä on Botox ympäri otsaansa ja joutunut estämään kaikki ärsyttävät ryppyjä. Jotta olisimme rehellisiä, meillä on muutamia naisia, joista tiedämme, että ei ole ryppyjä 32-vuotiaana, joten emme ole varma siitä, uskoimmeko tätä huhua joko ...

Hän näyttää upealta, se on varmaa!

Et voi odottaa olevan yhtä upeasti kuuluisa kuin Beyonce eikä saa hyökätä kaikista näkökulmista. Jos rakkaus on, on aina vihaa, joten yhtä monella fanilla kuin kauniilla laulajilla on vielä sellaisia, jotka haluavat kritisoida häntä.

Tietenkin hänen ruumiinsa on muuttunut lapsen tervetulleeksi, ja tietenkin hänen kasvonsa muuttuu, kun hän kasvaa vanhempi. Hän on pitänyt paikkansa näistä julkkisten muovikirurgian huhuista ja ollakseen rehellinen, kuka syyttää häntä? Kun olet kuningatar B, sinun ei tarvitse vastata kenellekään!

Mitä mieltä sinä olet?

Onko Beyonceilla julkkis plastiikkakirurgiaa?

Miksi en enää lue lisää Queen B: stä - Beyonce Herinteresta:

  • 50 parasta Black Weave kampausta
  • Beyoncé Knowles ruokavalio ja harjoittelu
  • Celebrity Diet Secret

Leave A Comment

58 + = 62