Сюзън Сарандън пластична хирургия слухове

Обичаме да изкопаем мръсотия в света на знаменитостите и няма нищо по-добро от това, когато "естествената" жена се окаже не толкова естествена, колкото за пръв път сме си помислили. Разгледахме наскоро слухове за знаменитост в областта на пластичната хирургия и бяхме доста шокирани от това, което успяхме да открием. С момичета, които са на 21 години Франсис Бийн Кобейн под ножа, внезапно е осъзнаване на това колко трудни момичета и жени трябва да работят, за да бъдат считани за "перфектни".

cc37f4013182f15902003b34ff053e30

Със сигурност сме просто съвършени както сме?

Работата със слуховете за пластичната хирургия на Сюзън Сарандън е, че тя доста ги призна. Е, тя призна, че има "нещо малко изсмукано от нея"Преди около десет години, докато сочеше към врата си, което предполагаше операция, за да изглежда по-млада в тази област. Това е всичко, което тя е имала все пак - това е всичко, което тя все пак признава. Тя отказва да приеме слуховете за Botox, казвайки, че се нуждае от челото си, за да бъде актриса, а изразът на лицето й трябва да отразява това.

Тя има смисъл, когато си мислиш за това, но когато погледнеш по-отблизо снимките на актрисата от няколко години назад и след това да разгледаш някои от последните си снимки, можеш да видиш, че няколко неща изглежда са се променили малко…

Тя има липо под брадичката си, а също и около очите й - това са нещата, които тя публично потвърди Лари Кинг шоу.

Fotor0108183228

Тя не е потвърдила или отричала слуховете, но има и хирурзи, които излязоха да кажат, че може да е направила и малка пластична хирургия на гърдите си. Дали те са по-стари или по-големи сега, отколкото преди няколко години? Ще ви позволим да решите! ��

Тя е по-стара, отколкото си мислиш, че може да бъде. Тя е на 67 години! На практика е невъзможно да се повярва, че тази дама е само на три години от нейните 70 години, но това е истината за нея. Тя е родена на 4 октомври 1946 г. в Ню Йорк.

9c7daff9a800032dbd29a4db83ca7251Така че можем ясно да видим, че циците й са станали по-големи, а врата и очите й изглеждат по-млади и по-млади, но какво ще кажеш за останалото? Тя не може просто да бъде добра диета и изобилие от упражнения, които я държат да изглежда така, както го прави. Трябва да има нещо друго, което да се скрие там, със сигурност?

Въпреки че казва, че е избягвала инжектиране на пълнител в лицето си, най-вече защото я ужасява, но и защото иска да запази изражението на лицето си за актьорската си кариера, изглежда, че челото й има онзи пухкав и гладък поглед - нещо, е научил е синоним на пълнител инжекции в тази област. Бузите й изглеждат малко по-пухени и по-големи - можеше ли да има пълнители тук? Всъщност не разбираме защо е допуснала само половината операция, ако тя наистина е свършила, но предполагам, че не бива да се шокираме от всичко, което идва от Холивуд тези дни!

Срамота е, че Холивудски величици като Сюзън Сарандън усещат необходимостта от пластична хирургия на знаменитост, за да бъдат считани за красиви, но ако ги прави щастливи, кой наистина боли? Едно нещо е сигурно - Сюзън определено изглежда страхотно за възрастта си!

Защо не се подхлъзнете в другите публикации за пластична хирургия на знаменитости, които сме изкопали наскоро ... Може би сте шокирани да научите някои от известните знаменитости, които са минали под хирургическия нож!

Leave A Comment

81 − = 71