Kaley Cuoco – Пластична хирургия доклади ?!

Ние знаем и обичаме Kaley Cuoco от хит телевизионното шоу Теория за Големия взрив, които сме сигурни, че много от вас знаят и я обичат също. Несправедливият помощник на Леонард, Хауърд, Шелдън и суверенитет, тя е една от най-красивите актриси по телевизията в момента и е добре известна, че е на върха на списъка с най-горещите жени по света! Ние всички обичаме пени, прав?

90af0ce6ca0d76eeca01b4530c8d68aa

Тя е само на 28 години (родена в Калифорния, САЩ на 30 ноември 1985 г.), но все още не е спрела пластичната хирургия на знаменитостите, които вече летят около нея. Тя първо заслепеше славата като малко по-мрачна и мрачна по-голяма сестра 8 Обикновени правила, преди да играете като Били Дженкинс за очарован. Имаше няколко филма, разбира се; Лъки 13 през 2005 г., Хоп през 2011 г Пентхаусът през 2010 г. След това, разбира се, имаше Теория за Големия взрив и нищо не е съвсем същото, тъй като за красивата блондинка актриса.

ffd108a1426d8f11b04f2d56bf6e5e31

Въпреки че слуховете не са били потвърдени или отхвърлени от Кейли Куоко, изглежда, че едно нещо за определено се е променило по външния й вид и повечето хора, включително някои от най-добрите пластични хирурзи по цялото земно кълбо, са поставили това на факта, че тя е имала операция за увеличаване на гърдите.

Да, така е - като много други актриси пред нея, изглежда, че гърдите й са станали по-големи.

Fotor0103233832

Въпреки че все още е много млада, изглежда, че повечето момичета на нейната възраст избират да отидат под ножа и пълнителите на гърдите, а операциите за увеличаване изглеждат като ярост в наши дни. Кога размера на чашата на момиче наистина е толкова важен?

Не е като че Kaley Cuoco също имаше късмет в любовта през годините. Тя замина Леонард от шоуто в реалния живот в продължение на две години, но те запазиха всичко частно, докато не се бяха разделили. Те все още остават в добри условия, което е добро - предполагаме, че заснемането на телевизионното шоу би било непоносимо.

6e28dccf5a99bf952a90e420604473c9

За известно време Кейли беше с специалист по пристрастяване, наречен Джош Ресник, и дори се заеха, но след известно време също се разделиха.

Именно тенисистката Райън Суейтинг я завладя. След само три месеца запознанства, те бяха ангажирани и само два месеца по-късно, цели пет месеца в отношенията си, те избраха да се оженят в Санта Сусана.

a8ace3f88d9e21ab57c4c909be8a1b77

И така, какво е това, което насърчава Кейли Куоко да получи пластична хирургия, ако докладите са истина и на първо място? Беше ли медиен натиск, който я накара да увеличи размера на бюста си или беше ли нещо друго? Каквото и да е, тя със сигурност не е имала късмет, откакто е получила "новите си цици", така че може би е било хубаво за нея?

Цялата пластична хирургия е опасна и идва със странични ефекти, включително въпроси от други хора, които ви познават и ще забележите, че сте извършили пластичната хирургия на знаменитостите. Винаги трябва да сте сигурни, че сте готови за това - ще потвърдите или отхвърлите слуховете или просто ще оставяте хората да размишляват, както е направил Кейли?

Leave A Comment

− 4 = 3