Истината зад докладите за пластична хирургия на Блейк

Тя е по-известна с ролята си на Серена ван дер Уудсън в телевизионното шоу CW TV Gossip Girl, но Блейк Лайвли е натискане заглавия всички от себе си и една област по-специално, че изглежда да получи много внимание е тези знаменитост пластична хирургия слухове.

Наскоро беше съвсем наскоро, че ще се появи, че Блейк Лайви е отишъл под хирургическия нож, ако въобще е. Това беше една снимка от 2012 г., когато тя присъства на премиерата на филма Savages че всичко изглежда е произлязло от ...

Нека да разгледаме по-отблизо ...

Блейк Lively Plastic Surgery

Тук има ясни фалшиви мигли, но това не е точно това, което търсим. Това е носа й, който порази вниманието ни. Дали изглеждате по-дефинирани за вас? Разредител? Върхът изглежда някак по-ъглово. Дори мостът на носа й изглежда по-тънък. Нека да погледнем обратно към по-стара снимка от нея, за да ви дадем по-добра представа за това какво имаме предвид:

Блейк Lively Plastic Surgery

Изглежда, че тя също не е спряла на мястото на ринопластиката. Нейните клепачи определено са по-малко увити в наши дни, отколкото преди няколко години. Очите й изглеждат много по-големи внезапно и клепачите й са много по-слабо изразени от преди.

По отношение на докладите за Botox, устната кухина и гърдите, които сме прочели в интернет, не мислим, че има някакво значение за тях. Наблюдавахме тялото си в повече от няколко изстрела през последните няколко години и освен да загубим някои от мазнините на кученца, които тя държеше, когато беше по-млада (и честно казано, нямаше много да започнем), по-голямата част от тялото й е останала относително еднакво.

Така че работа на носа и известно намаляване на клепачите продължава ... Какво мислите? Може ли Блейк Лайвинг да има пластична хирургия с известни личности?

Разбира се, красивият Блейк отказа да коментира досега. Тя имаше по-големи и по-добри неща в съзнанието си, включително и пускането на новия си уебсайт "Пазете", заличавайки медийната ярост, която го заобикаляше. С новината, че Гуинет Палтроу вярва, че тя откъсва от един уеб сайт GOOP, Блейк Лайвли има достатъчно на чинията си. Може би е отишла под ножа на хирурга, за да се чувства по-добре? Бихте ли, ако можете?

Когато имаш предвид, че Блейк Лайви е само на 26 години, ни тъжни да научим, че може да е свършила работа. Момичето беше такава красива красавица, с подигравки пред лицето си, а не с недостатъци. Сега се чудя, че момичетата по целия свят имат толкова трудно време с образа на тялото си, когато имат невъзможната мечта да погледнат към.

Може би един изцяло естествен подход е това, което тези красиви жени трябва да предприемат от време на време ... Какво стана с растящата възраст все пак?

Leave A Comment

2 + 6 =