Гретхен Роси – фалшивата домакиня на Ориндж Каунти

Fotor0325233948

Мисля, че всички сме наясно, че по-голямата част от жените на скандалната серия "Реалните домакини" са имали пластична хирургия. Но когато става въпрос за Гретхен Роси, тя може просто да бъде кралицата на пластичната хирургия, затова решихме да номинираме Гретхен за фалшива домакиня на Ориндж Каунти.

Това е смешно, защото Гретхен Роси непрекъснато заявява, че не е имала пластична хирургия. Тя беше толкова загрижена, че дори не можеше да го доведе, без да излизат ноктите. Тя само признава, че има няколко ботокс инжекции, за да отблъсне предстоящите бръчки, но мислим за друго. И наистина, кой би могъл да й повярва за това твърдение, когато всичко друго, което някога е казала в шоуто, е лъжа?

голям

Бяхме скептични от момента, в който видяхме Гретхен Роси, че се е случила някаква пластична хирургия, но определено не можехме да кажем какво. Това е, докато снимките на Гретхен от гимназията започнаха да изплуват. Тогава започнахме да разпитваме принцесата - о, имам предвид шефът (от откриването й на "Реалните съпруги на Ориндж Каунти", "Не ме наричай принцеса..

Наистина е ясно, че Гретхен Роси е свършила работа, след като е разгледала снимката в гимназията - и ние не говорим само за ботокс. Ние вярваме, че звездата, която иска да бъде, е имала работа с носа си, макар и да е била само минимална процедура, която е определила няколко усещания тук и там. Друга възможна процедура, която изглежда почти крещяща, е процедура на клепачите, която би определила забележителния й клепач от лявата й страна. Не на последно място, има слухове, че Гретхен е имал брадиден имплант. Да, четете това правилно. Брадиден имплант. Определено не е процедура, която чувате за често и определено такъв, който ви кара да отидете "Какво?" Но детайлите са в по-ярката брадичка, която виждате на дива носена днес.

lturarge

Заключението? Гретхен Роси извърши сериозна работа. Започна с леко наклонен ляв клепач, под нос нос и скрита брадичка, която очевидно не отговаряше на очакванията й. Сега виждаме жената, която носи спортен брадичка, перлено бели зъби (работата на луминисцентни или шапки), тънък нос, вдигнат клепач и може би дори гръдни имплантанти. (Беше ли само мен, или това беше доста дълъг списък - особено за жена на нейната възраст?)

Кредит за изображението: Браво, Одри Саучман, Олга Мажори

Leave A Comment

38 − 37 =