Джена Деуан пластична хирургия

С тъмни очи, Джена Деуан не прилича на дама, която се нуждае от пластична хирургия. Въпреки естествената си красота, Деуан е повдигнал вежди във фен форуми за евентуални пластични операции. За разлика от много холивудски звезди, тя изглежда минава през основните инжекции с Botox и отива за големи хирургически мерки. Фенове са забелязали промени, които най-вероятно са резултат от гръдните имплантанти, носовата работа и имплантите на бузите.

Гръдни импланти

Съдейки по снимките, Джена Деуан е имала увеличение на гърдите в някакъв момент. Гърдите й изглеждат по-големи и по-големи в последните снимки. Тази промяна беше изненадващо за зрителите, защото тя имаше плътен часовник фигура преди процедурата. Въпреки че може да се опитва да увеличи сексуалната си привлекателност, може да се е объркала. Тялото й беше перфектно преди и не се нуждаеше от никаква неестествена промяна.

jenna2

Ринопластика за по-тънък нос

В допълнение към увеличаването на гърдите, Джена Деуан вероятно е имала работа с носа. Носът й е станал по-тънък в картините и има малко по-различна форма. За съжаление носът й вече беше красив преди процедурата. Все още е във въздуха носът е най-привлекателен за феновете.

Импланти на бузите

Според пластичните хирурзи, изглежда, че Джена Деуан е решила да получи буза импланти. Бузите й изглеждат по-плитки и по-високи по лицето й. Този повишен контур най-вероятно се дължи на инжекция, която може да причини бузите да се натрупват нагоре.

Джена

Джена Деуан има пластична хирургия?

Снимките изглежда показват, че Джена е преминала през пластична хирургия. Носът й със сигурност е по-рязък от преди и върхът е по-малко кръгъл. Освен това изглежда, че гърдите й са увеличили цяла чаша. Макар че тя остава мама по този въпрос, има голяма вероятност тя да е пластична хирургия през последните няколко години.

По-възрастните звезди понякога се нуждаят от пластична хирургия, за да се конкурират с младите дами в лицето. В ситуацията на Джена тези промени не бяха необходими. Вече беше красива, великолепна холивудска звезда. Въпреки че промените изглежда не влошават външния й вид, те също не го подобряват много. Различните фенове може да харесат или да не харесват новия си облик, но консенсусът е разнообразен. В крайна сметка, тя се свежда до това как Джена Деуан чувства. Ако тя е щастлива и доволна от промените в тялото си, процедурите по пластичната хирургия си струваха. В крайна сметка това, което наистина има значение, е как се чувства по начина, по който изглежда.

Leave A Comment

9 + 1 =