Søte dyr

Søte dyr

Meerkat

Et lite pattedyr fra en mongoose familie har en av de morsomste og søteste måtene til Sungazing. Inntil det svimmer i varmen.

Koselig og søt, grusom og vill, uansett hva slags natur de har, har søte dyr alltid vært omtalt på favorittbilder, over hele Internett og utover. De pryder dekslene til utallige produkter, som skildrer varenes natur, appell og brukervennlighet, tiltrekker seg potensielle kjøpere som ikke kan motstå de søte ansiktene til sine små furrige venner.


Dyr har vært en inspirasjon for barneleker i årevis, det er ikke en voksen eller et barn som ikke har sin favoritt bamse, kanin eller valper fra det tidlige liv, og denne trenden ser bare ut til å øke. Etter hvert som vitenskapen utvikler seg, gjør det også lekerindustrien, som produserer de mange babyarter vi aldri har hatt før.

Dyr har vært symboler for nasjoner, noe som gjør oss som et land bare litt mer. Hvem kan motstå bildet av en panda, koala eller en kenguru, eller ikke føler seg inspirert og ser på den majestetiske løven eller den stolte giraffen. Hver og en av oss har sitt eget favorittdyr, vi finner det mest søte, og hver oppfatning av cuteness er annerledes. Men, som i menneskeverdenen, er søte babydyr de mest elskede, mest elskede og mest ettertraktede bilder eller venner i verden.

Dyr er uskyldige på egen hånd, uavhengig av deres natur. Vi kan egentlig ikke klandre en tiger for hans valg, ikke mer enn en kanin, selv om han er potensielt dødelig. Men babydyr er alle en lik skildring av fullkommen uskyld, renheten i sin søteste form, gnisten som gjør at våre hjerter hopper med glede. Når de er unger, kan en baby ulv settes sammen med en kanin, vi kan se en kattungehud med hunder, eller en kenguru holde en babywombat i potene, forsiktig selvfølgelig. De er det perfekte bildet av naivete, de uskyldige, harmløse skapningene som representerer den opprinnelige og sublime tilstanden vi var alle på da vi ble født, og vi fortsetter å søke gjennom hele livet vårt.

Søte dyr er ikke bare bobler av cuteness, men middelene til, men korte, går tilbake til den reneste tilstanden av godhet.

Søte dyr

1. Lam

Lam er en ung sau. Selv om det er mye brukt til mat, er det ikke så vidt kjent at et lam er et av de mykeste og koseligste dyrene, festet til mann og tam.

Søte dyr

2. Cat

Katt er en av favoritt kjæledyr og en besettelse av mange kattelskere, artister og entusiaster. Det er tusenvis av katter raser over hele verden, alle søte. Zoologiske grenen dedikert til katter kalles Felinology.

Søte dyr

3. Hund

Sannsynligvis det mest populære kjæledyret i verden og en manns beste venn. Blant mange raser, kan hver og en av oss finne en perfekt følgesvenn.

Søte dyr

4. Kenguru

Kenguruer er urfolk til kontinentet i Australia. Dette er et pungdyr, noe som betyr at kvinnen har en pose hvor hun holder henne ung til de er gamle nok til å løpe på egenhånd.

Søte dyr

5. Giant Panda

Panda kan bare være det mest berømte truede dyret i verden. Kanskje det gjør ikke kung-fu, men det er sikkert bedårende.

Søte dyr

6. Hedgehog

Hedgehog er ikke for petting! Det er en lett skremt liten critter, som runder opp i en ball, med sitt spikete hår som stikker ut for å beskytte det. Det er også et av dyrene med det søteste ansiktet noensinne!

Søte dyr

7. Fennec Fox

Denne nordafrikanske miniatyrrev har blitt offisielt proklamert som det mest søte dyret i verden. Er du ikke enig??

Søte dyr

8. Sloth

Disse langsomme og dovne anteaters har et av de mest avvæpnede ansiktsuttrykkene i hele dyreriket.

Søte dyr

9. Kanin

Bunnies har alltid vært relatert til barn. Selv om de er beryktede i noen land, er de myke, koselige og skremmende, de gjør gode kjæledyr.

Søte dyr

10. Elephant

De blir vanligvis ikke sett som søte, men alle som noensinne har sett en baby elefant gå, drikker eller gjør omtrent alt, vil be for å skille seg.

Søte dyr

11. Giraffe

Giraffe er en av de mest gjengitte dyrene i leketøy verden. Det er også et av de mest følelsesmessige og lettstressede dyrene, slik at seerne aldri kommer til å lukke, da det kan være farlig for dem begge, og giraffen.

Søte dyr

12. Ekorn

Lekket og lite, ekorn er vanlig i skogen, men også byparker. Det liker nøtter, men det blir lett redd og kjører veldig fort. Husk Chip n 'Dale?

Søte dyr

13. Isbjørn

Hvitt og mykt utseende, isbjørner er egentlig ganske grusomme. Likevel ser de søt ut.

Søte dyr

14. Tetning

Hvem kan motstå et segl med de store, runde øynene? Det er vanskelig, men selene er ikke kjæledyr!

Søte dyr

15. Penguin

Morsomme, tilsynelatende klumpete fugler som ikke flyr, men egentlig gode fiskjegere og veldig sosialt bevisste dyr. Babypingviner er godt tatt vare på av foreldrene deres til de vokser opp.

Søte dyr

16. Orangutan

En av de mest truede arter, som mister sin habitat på øyene Borneo og Sumatra. De er milde giganter med vennlige ansikter.

Søte dyr

17. Baby hjort

Vakre dyr, herliggjort av den ikoniske Bambi. Skogen som er utførelsen av frihet og cuteness.

Søte dyr

18. Albino tiger

Tiger proklamerer offisielt det vakreste dyret i verden. Ser på albino tiger, dette faktum bare bekrefter seg selv.

Søte dyr

19. Duckling

Duckling er den unge av en and, ikke en svane. Og det er ikke stygg, det er søtt!

Leave A Comment

29 + = 34