7 Daglige øvelser for å bli en bedre fotograf

Header_daily exercises

Når du bestemmer deg for å begynne reisen til å bli en bedre fotograf, er det flere ting å ta hensyn til, for eksempel:

a) Utstyr: Så lenge dine ferdigheter utvikler, vil du kunne bruke utstyr beregnet til profesjonelle brukere. Selv om noen har en tendens til å tro at det er best å starte med high-end fotograferingsutstyr, gjelder ikke denne regelen - du vil bare kaste bort pengene dine hvis du kjøper noe du ikke har noen anelse om hvordan du skal bruke riktig.

b) Programvare: Selv om noen anser programvaren strengt en "ekstra", har den blitt en ny frittstående kategori. Det er ingen moderne fotografering uten minst en liten etterproduksjon.

c) dine ferdigheter som fotograf: dette er det viktigste som hver fotograf trenger å forbedre.
Når det blir sagt, skal vi i dag lære raskt, effektive og morsomme tips som snart gir deg en bedre fotograf.

Forbedre dine sosiale medier ferdigheter

Dette er et must for den kommende profesjonelle fotografen - Sosiale medier og innhold spredt via nettreglene verden. Folk som ess det er de som virkelig kan bruke den til å gjøre en forskjell i sin virksomhet.
Litt etter litt, begynn å lære alle regler, tips og triks av sosiale medier for å utvikle dine ferdigheter. Du vil merke som en umiddelbar effekt at følgere du har på Facebook / Twitter / Instagram vil begynne å øke.

01_daily_exercises

Ta et øyeblikk for å oppdage de ikke-så populære sosiale media-nettstedene, som Pinterest eller Linkedin. Selv om disse ikke lar deg kommunisere med brukere nøyaktig samme måte du gjør på Facebook og Twitter, får du tilgang til innhold og personer med samme forretningsinteresser som ditt.

Spill med White Balance-verdiene

Kjeder du deg hjemme fredag ​​kveld? Ikke nå lenger. Bruk ledig tid til å lære hvordan WB fungerer. Ved å eksperimentere med en liten gruppe bilder, kan du raskt lære å bruke WB-justeringer, så vel som den umiddelbare effekten av å endre disse verdiene.

02_daily_exercises

Hvis du er nybegynner, bør du praktisere denne typen justering nesten hver dag. Det er den eneste måten du kan oppnå oppgaven med å lære riktig måte å bruke White Balance-verktøy på.

Bruk manuell eksponeringsmodus

Du kan ikke kalle deg selv en profesjonell fotograf (eller i det minste en god fotograf), hvis du fortsetter å skyte i Auto Mode. Hvis kameraet ditt tillater (hver bro / DSLR har muligheten), bytt til Manuell modus i stedet for å bruke Auto / Blenderprioritet / Lukkerprioritet.

03_daily_exercises

Mens du arbeider i manuell modus, må du hele tiden tenke på lysforholdene i din innstilling: refleksjoner, brytninger, teksturer, forhold til emnet etc. I tillegg må du ta hensyn til DOF og objekter som beveger seg rundt scenen din.

Smartphone godbiter

Med de siste forbedringene i smart fotografibransjen er det ikke lenger en unnskyldning å ikke ha nok elementer, for eksempel en riktig lysmåler. Våre elskede smarttelefoner kan bli svært nyttige verktøy ved å "erstatte" gammelt utstyr som ikke ble brukt for lenge siden. Jeg legger dette i sitater, siden i dag kan smarttelefoner ikke oppnå samme presisjon som noen kjente merkevarer på markedet, selv om smarttelefoner øker i popularitet hos brukerne, noe som betyr at appene også forbedrer seg hele tiden.

04_daily_exercises

Applikasjoner som lysmåler, DoF-kalkulatorer, kamerainstyrere osv. Bør være en del av det vanlige verktøysettet for våre smarttelefoner, hvis vi har til hensikt å forbedre som fotografer.

Kreativitetsøvelser

Hvordan kan du bli mer kreativ, hvis du ikke trener dine ferdigheter med jevne mellomrom? Du trenger ikke å gå for langt for å finne noe interessant å skyte med kameraet ditt til. Så enkelt som det høres, slår du på kjøkkenkranet og begynner å teste kameraets lukkerhastighet og blenderverdier for å ta et frysebilde av vann som kommer ut av kranen. Ikke bare kan du skape noe litt annerledes, du trener også dine ferdigheter for action scener.

05_daily_exercises

Undersøk arbeidet til andre fotografer

Sosialmedier gir oss det dobbelte verktøyet for tilgang til et bredt publikum, samt muligheten til å se arbeidet til profesjonelle fotografer. Nettsteder som 500px fungerer som både sosiale medier og digitale porteføljer for mange fotografer. Der kan du studere sine teknikker og til og med spørre dem om deres etterproduksjonsflyt eller om kamerainnstillingene for et av bildene sine. Pinterest og Deviantart tjener også den hensikten, kanskje på en mer opplæringsaktig måte.

06_daily_exercises

Flickr er enda en plattform, hvor du kan samhandle med profesjonelle fotografer. Det har fordelen av å la deg finne bilder tatt i ditt lokale område, slik at du kan se på arbeidet til profesjonelle fotografer i nærheten.

Øv dine ferdigheter i Lightroom

Som lyseste stjerne av digital etterproduksjon kan Adobe Lightroom bli din beste kompis på kort tid. Alt du trenger er et godt utvalg av forhåndsinnstillinger og børster - et produkt av høy kvalitet laget spesielt for fotografer, for eksempel Sleeklens-produktene, og en god tålmodighet mens du arbeider med å teste flere effekter.

07_daily_exercises

Det beste med Lightroom er at jo mer du trener, desto bedre blir du. Det er ingen skjulte hemmeligheter, alt du trenger for å prøve det og lære å utføre en kvalitetsjobb er der.
Så, hva er dine egne daglige øvelser for å bli en bedre fotograf? Bruker du noen av disse tilnærmingene i ditt daglige arbeid? Husk, det er ingen geni fotografer, bare dyktige som har tilbrakt et stort antall timer å praktisere.

Leave A Comment

8 + 1 =