Muotoile pikanäppäimiä: 8 Tricks sulattaa rasvaa ja sävy lihaksia nopeammin

Me kaikki haluamme helpompaa, nopeampaa ja nopeampaa tapaa laihtua ja suurimmalle osalle meistä, mikä tarkoittaa onnettomuustilastoja, raskasta treenata kuntosalilla ja koko painonpudotuspaketti, laastari, voiteet, liikkeet, juomat, ruokahaluttomuus ja paljon muutakin. Entä jos kerrot meille, että tosiasiassa oli 8 temppua sulattaa rasvaa ja sävy lihaksia nopeammin, eikä siihen liittynyt luopumista luottokortiltasi dodgy-pillereille Internetissä tai kuluttaa pienen omaisuuden henkilökohtaiseen kouluttajaan, jotta sinusta vihaa elämääsi, kun tartutaan vuoteeseesi joka aamu lähteäksesi juoksemaan. Naiset ... Lue lisää selvittääksesi!

tumblr_me6hn7PuOm1racnzro1_500_large

  1. Syö enemmän elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti kuituja. Sen sijaan, että keskityitte siihen, mitä sinun pitäisi leikata ruokavaliosta laihtua, sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota elintarvikeryhmissä, joita sinun pitäisi syödä enemmän. Kuitu on vain yksi niistä elintarvikeryhmistä. Hedelmät ovat parhaita syötäviä elintarvikkeita, ja niissä on riittävästi kuituja, jotta sisäpinnat toimivat nopeasti jätteitä huuhtelemalla, lisäävät mineraalien ja vitamiinien määrää, joita kehosi tarvitsee selviytyäkseen. Ihannetapauksessa kannattaa katsoa hedelmiä kuten avokadoja, kiiviä, papaijaa, appelsiineja, aprikooseja ja mansikoita..
  2. Juo vihreää teetä. Tämä auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa, jos tieteelliset tutkimukset ovat mitä tahansa, ja vihreät teet ovat tosiasiassa osoittaneet etuja kehon rasvasta - antioksidantit auttavat palauttamaan painon ja hyvyys antaa sinulle enemmän energiaa, jotta voit työskennellä kovemmin. voit päättää lyödä kuntosalilla.
  3. Vedä vettä mukanasi kaikkialla. Nainen Drinking WaterKun olet nälkäinen tai mieltynyt syömään, juo kylmää vettä. Vesi täyttää sinut, jolloin sinun vatsa ja pääsi ajattelevat, että sinun ei tarvitse syödä, ja jääkylmää vettä tarvitsee enemmän kaloreita, jotka poltetaan kehossasi, jotta se lämpenee ja kulkee järjestelmän läpi. Teknisesti, juomalla enemmän vettä, tapetat kaksi lintua yhdellä kivellä.
  4. Tee levy värikkäämmäksi! 04ab8d18a25d41d50400558dfe805684_largeMitä värikkäimpiä aterianne on, sitä terveellisempää se on todennäköisesti sinulle, joten aloittakaa levynne hoitaminen, kuten tyhjä kangas, jonka pitäisi olla ja luova! Ajattele kaikkia kirkkaita värejä sisältäviä elintarvikkeita - paprikaa, tomaattia, pinaattia, paprikaa jne. Nämä ovat kaikki elintarvikkeita, jotka ovat erittäin ravitsevia ja jotka tekevät enemmän kuin McDonalds koskaan.
  5. Puhuminen McDonalds, nopein tapa, että aiot sulata rasvaa on poista pikaruokaa vähän aikaa. Tämä ruoka ei ole kovin hieno kehon tytöille. Itse asiassa käytät pohjimmiltaan tyhjiä kaloreita kehossasi - ei ole hyvää ravitsemuksellista sisältöä niille.
  6. Syödä! Yksi suurimmista virheistä, joita ihmiset tekevät, kun he haluavat sulata rasvaa ja sävylihaa nopeammin, on nälkää kehostaan ​​ja tämä on osoitettu runsaasti tutkimuksia olevan erittäin huono sinulle ja laihtuminen! Samaten itsesi aiheuttavat ruumiisi varastoimaan tavaroita, joita sillä on jo siinä, joten menettäminen painosta tässä vaiheessa on käytännössä mahdotonta.
  7. Anna teidän kiireesi. 553359_544053175606295_1737057564_n_largeJos haluat palan suklaakakkua, on pala suklaakakkua. Kuka oikeasti välittää? Vain muutama minuutti ylimääräinen juoksumatto huomenna. Kieltäytyminen itsestäsi suosikkielintarvikkeistasi jättää sinut kaipaamaan sitä entistä enemmän, aina ja uudestaan, anna ja ole itsellesi erittäin makea herkku.
  8. Syö vähän ja usein. Ihmiset ovat niin keskittyneet päivän kolmeen ateriaan - aamiainen, päivällinen ja tee, että he usein unohtavat, että tämä ei ole juuri paras tapa syödä. Sinun pitäisi pyrkiä olemaan 5 tai 6 ateriaa päivässä, pienempiä kuin tavallisesti kolmella, asettamaan verensokeritasosi tasaisella tasolla ja varmistamaan, että kehosi on koulutettu, kun seuraava ruokalaji tulossa. Kokeile pienempää aamiaista klo 7/8, hedelmäpöytälevy 10, lounas, joka koostuu terveellisestä salaatista noin 12: llä, täysjyväveitoksella 3: lla, pienemmällä illallisella viidellä ja sitten kevyellä hedelmäpajalla 8 Se kuulostaa syö paljon ruokaa, mutta me lupaamme sinulle, se on hyvä sinulle!

Leave A Comment

− 3 = 7