Jennifer Lopez ruokavalio ja harjoittelu

Kun hän aloitti näyttelemän uransa vuonna 1986 vähäisessä roolissa, amerikkalainen syntynyt Jennifer Lynn Lopez tuli nopeasti menestyksekkäämpänä latina-naisena viihdeteollisuudessa. Nyt neljäkymmentä neljä, maailmanlaajuinen tähti tarjoaa CV: n, joka luettelee hänet näyttelijänä, tanssijana, tuottajana, nauhoittajana ja eri vaatteiden, hajuvesien ja kosmeettisten linjojen takana. Kaksikymmentäkahdeksan vuotta siitä lähtien, kun hän aloitti uransa ja hän ei vieläkään osoita merkkejä eläkkeelle jäämisestä, itse asiassa hän on kiireinen kuin koskaan, ja koko ajan hän etsii nuorta ja fantastista kuin koskaan.

Vaikka tähti on kiistatta laiha, sävyinen ja ihailtava runko, jota et ehkä tiedä, on se, että Jennifer Lopez ei ole pakkomielteinen kuin pitää sitä tällä tavoin. Hän on tyytyväinen itsestään riippumatta siitä, kuinka hän näyttää ja kehottaa muita naisia ​​tuntemaan itsensä. Kyllä, hän työskentelee ulkona ja syö suhteellisen puhtaana, mutta hän ei ole pakko-oireita ja hänet saa muutaman kiloa ei ole maailman loppu. Se on elämää. Toisin kuin jotkut julkkikset, hän ei halua hukata pois sekuntia vapaa-ajastaan ​​kerätäkseen salaattia tai tehdä työntöjä, hän yksinkertaisesti vain nauttii ajastaan. Se sanoi, hän vielä tekee joitakin harjoituksia, enemmän pysyä kunnossa kuin mikään muu, niin katsokaamme Jennifer Lopez ruokavalio suunnitelma ja harjoittelu rutiini.

Kuka sanoo sinun tarvitsee laihtua?

d0d7c968624a53e625d012e406619d89

Kuten sanoin aiemmin, Jennifer Lopez ei ole pakkomielle hänen painostaan. Itse asiassa hän uskoo, että painon menettäminen tietystä kohdasta on arvokkaan ajan ja energian tuhlausta. Hän on aina sanonut, että hän olisi turvautunut rookkiin ja tuntuu hyvältä kuin pelätä, mitä vaaka sanoo, minkä vuoksi hän viettää aikaa värjäämällä ruumiinsa sen sijaan, että viheltäisi sen pois. Hän tekee vastustajan koulutuksen jopa kolme kertaa viikossa eri ohjaajien opastuksella.

Sekoita

cd45ce6271d9610364324e7e29545577

Kardio on sanottu olevan harjoitusten pyhä harmaa ja se, mitä asiantuntijat uskovat, auttavat polttamaan eniten kaloreita yhdellä kertaa. Tämä on neuvoja, joita Jennifer Lopez seuraa, ja siksi hän tekee yhdistelmää sydäntapahtumia, kuten juoksu, pyöräily, porrasmestari ja nyrkkeily. Hän tekee kaikki nämä harjoitukset säännöllisesti, mutta on aina mukava sekoittaa hänen rutiini pitää hänen kehon arvaamaan ja varmistaa, että se ei sopeudu liikuntaan, mikä heikentää kohta tehdä heitä.

Pidä se johdonmukaisena

a0927aae12e10e0ad6dca28f86a3314f

Jennifer Lopez uskoo, että johdonmukaisuus on avain, jolla on hieno harjoittelu. Ei ole kyse siitä, kuinka paljon painoa haluat menettää tai mitä haluat näyttää, se on auttaa kehoa muistaa rutiini tekemällä sitä jatkuvasti ja tekemällä itsesi asentamalla ajan mittaan. Jos keskitymme kuntoa ulkonäköön, menet paljon enemmän ja paljon vähemmän stressiä. Positiivinen asenne on ehdottomasti paikka aloittaa Jennifer Lopezin mielestä.

Mikä on hänen salaisuus?

8ace45c6335a7d194b0de314f15055da

Syntyessään kaksoset, Jennifer Lopez oli omistettu palata muotoon, jota monet ihmiset muistavat hänestä. Hän sanoo, että se oli hänen laaja vaihtelu ja yhdistelmä keuhkoihin ja kyykkyihin, jotka auttoivat siirtämään rasvaa kehostaan. Hän on vakaasti uskovainen, että paras työkalu, jonka on muokattava kehoa, on kehosi, ja sinun on käytettävä omaa painoasi sitä vastaan.

Proteiini ja mineraalit

6f42c6fce6216c2628f714f14881bfe3

Suurin osa Jennifer Lopezin ruokavaliosta koostuu proteiineista. Tämä tulee joko lihan tai soijaruoan muodossa. Tämä auttaa kehoa korjata kuivat solut, jotka johtuvat hidastamaan ikääntymisprosessia. Se on myös suuri apu, kun tänä iltana on kehoasi ja kunnossa. Tähti juo myös runsaasti vettä, mieluiten mineraaleilla, mikä auttaa ihoa hehkuttamaan ja virkistä ja puhdistamaan kehonsa sisältä..

Syödä!

ca6924dcc9c74343892ce3f4e44ce1cf

Jennifer Lopez ei ole koskaan nälkänyt itsensä laihtua ja vaatii, että hän ei koskaan halua. Se on hänen numero yksi sääntö. Näin vain voit menettää energiaa vasten rasvaa. Hän on täysin kooltaan nollapisteen vastainen ja sanoo, että kun ihmiset hyväksyvät sen, että niiden realistinen matka on paljon yksinkertaisempaa.

Älä koskaan ole ahne

7f616e3bdcab58326beabcdc7f72fa26

Tähti syö aina mitä hän rakastaa, mutta ei koskaan syövät pakkoa. Hän syö nopeasti elintarvikkeita, hiilihydraatteja, suklaata ja kaikkea muuta mitä hän haluaa, kunhan hän hallitsee hänen himojaan eikä koskaan ole ahne. Lakko vain johtaa lisääntyneeseen painonnousuun, hän vaatii. Sinun ei tarvitse hallita ja laskea jokaista kaloria, jota käytät, mutta ole tietoinen siitä, kuinka paljon syöt ja yritä olla käyttämättä ja syömään (tai ainakin yritä olla käyttämättä liian usein, jos tarvitset). Pidä ruokavalio tasapainossa syömällä runsaasti hyviä ja huonoja ruokia. Kehosi on onnellisempi sille.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

1 + 7 =