Jennifer Aniston ruokavalio ja harjoittelu

Ehkä parhaiten tunnettu roolistaan ​​rakastetuksi Rachel Green -hahmona osuma-sivustossa Friends, Jennifer Aniston on yksi tunnetuimmista näyttelijöistä planeetalla. Ystävien lisäksi hän on näytellyt runsaasti elokuvia, valtaosa heistä rom-coms, ja on arvostettu hänen työstään. Viime vuosina hän on myös haarautunut ja on tullut tuottaja ja ohjaaja lisäksi näyttelijä.

Se, että hänellä on kykyjä, on kiistaton, mutta toinen tuttu tosiasia tähdestä on, että hänellä on myös hämmästyttävä kuva. Hän näyttää silti hilseilevältä ja vähärasvaisena silti hämmästyttävän naiselliselta. Itse asiassa vuonna 2012 Fitness Magazine nimesi hänen paras elin vuodessa. Jos tämä ei ole uskomaton lista saavutuksista, en tiedä, mikä on. Naiset kaikkialla kadehdittavat hänen hahmojaan, joka herättää kysymyksen juuri siitä, millaiseksi se näyttää Jennifer Anistonilta? Sinulla on ilo tietää, mitä minulla on ruokavalion suunnitelma ja harjoittelu rutiini täällä!

Aamupalaksi…

0e6a369ce685a89644d87869055a4482

Aamiainen tähti on yleensä yksinkertainen ja koostuu jäätymisen vesimeloni (yleensä kolme kuppia) ja smoothie mitä hän haluaa sinä päivänä.

Lounaaksi…

5cadc47f4f0b7d6c6c9b5c3eeef5b6c9

Jennifer Aniston rakastaa keittää keittoa lounaalleen, mutta ei pelkkää vanhaa tomaattia, kuten sinä tai minulla olisi. Hän rakastaa sekoitus pinaattia, rucolaa, voikukka vihreät, inkivääri, valkosipuli, kypsentämätön soijakastike, kesäkurpitsa, sitruuna, sipuli ja cayenne. Uskokaa tai älkää, kaikkea, joka sekoittuu ehkä hieman kurpitsan tai manteleiden kanssa, sanotaan maistamasta uskomattoman hyvää ja on myös ihanan terve. Kun hän näyttäytyi Ystävillä, Jennifer Aniston nähtiin syömään Cobb-salaattia päivittäin, mutta erilaisilla päällysteillä, kuten pekonilla ja garbanzon pavilla.

Päivälliseksi…

6d3bdcca9e36f763b3e92c97cf247fc2

Jennifer Anistonin illallinen on usein merileväsalaattia, joka on yksi suosikeistasi ja tavallisimmista ruokavaliosta ruokavaliossaan, mutta hän on joskus myös sekoittaa valkosipulia, sitruunaa, oliiviöljyä ja merisuolaa salaatin tai sipulien, tomaattien ja persiljan päälle. Se on erittäin korkea proteiini ja vähärasvainen ruokavalio. Hyvin terve, Jen!

Zone Diet

7d7c3cbe7947acad5c4d7dfc3b78c308

Vaikka hän ei ole seurannut sitä nyt, Jennifer Aniston on myös raportoinut seurannan Zone Diet. Se koostuu hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja 40:30:30 suhteesta.

Lihasten kasvattaminen

6152d18e66199f96f837e2441fabe57b

Jennifer Aniston on suuri fyysinen voimaharjoittelu. Se auttaa häntä säilyttämään lihasäänensä, joka jopa auttaa häntä polttamaan enemmän kaloreita. Hän työskentelee usein resistenssikaistalla tai Pilates keskittyy tähän. Sanotaan, että Jennifer Aniston on myös suuri painonnostoväline ja aina kuljettaa heitä mukanaan työskentelyn aikana, jotta hän voi työskennellä TV: n edessä hotellinsä kanssa tauon aikana. Oli hienoa tehdä monitulkkaus ja selvittää tietenkin häntä.

Hektinen rutiini

ba0ce6830bc545a7ec33bd896d1a407b

Jennifer Aniston on kiireinen elämä, mikä tarkoittaa, että hän on harrastelija, joka ei vaadi häntä olemaan laitteita hänen kanssaan, niin että hän voi harjoittua aina, kun hän saa minuutin vapaana. Hän rakastaa tekemään asioita kuten jooga (joka hän varmistaa, että hän tekee vähintään kolme kertaa viikossa), kyykkyjä ja rutistuksia joka aamu, koska hän ei tarvitse huolehtia lyödä kuntosali tai löytää laitteita tehdä niitä. Sanotaan, että hän aina ulottuu joka aamu ja joka ilta ennen sänkyä pitääkseen ruumiinsa kärkeen.

sydän

e1fd564c21e81ad4ec17bb40eff3d587

Jennifer Aniston työskentelee vähintään viisi tai kuusi kertaa viikossa (vaikka useimmat viikot hän työskentelee päivittäin) ja kaikki nämä päivät hän varmistaa, että hän tekee vähintään neljäkymmentä minuuttia sydän. Tämä voi sisältää juoksevan, elliptisen tai pyörivän. Tämä pitää hänet fyysisesti sopivana ja vaikuttaa tappajasarjoihinsa.

Jotain on Fishy

c95767d214d8eef3070332e147a935be

Jennifer Aniston rakastaa kalaa ja aina varmistaa, että hänellä on vähintään kaksi kertaa viikossa. Se on omega-3 rikas ja auttaa hallitsemaan painoa ja parantaa myös ihon ja hiusten ulkonäköä. On raportoitu, että hänen suosikki kalansa syödä on lohta, etenkin sivutasolla ja sitruunalla.

Hän ei rajoitu itsensä

915cc5717fed02a859f805aa27f72e03

Jos Jennifer Aniston haluaa nauttia tietystä ruoasta, hän tekee juuri niin. Hän ei pidä kiinni ja saa itsensä syömään viipale pizzasta tai suklaan baarista, jos hän on mielialalla. Vaikka hän ei rajoitu itseään kieltämällä tiettyjä elintarvikkeita, hän kuitenkin tietää kalorien määrän näistä elintarvikkeista niin, että hän voi varmistaa, että hän polttaa pois paljon kaloreita tekemällä meikkiä. Hän on aina erittäin tiukka itsensä kanssa ja varmistaa, että hän työskentelee hemmottelusta viimeistään seuraavana päivänä.

Niin siellä on se, Jennifer Anistonin ruokavalio suunnitelma ja harjoittelu rutiini. On hämmästyttävää, että hän onnistuu tekemään kaiken tämän kiireisestä aikataulusta huolimatta, mikä tarkoittaa sitä, että voimme myös hoitaa sen. Onnea!

Leave A Comment

13 − 12 =