Behati Prinsloo ruokavalio ja harjoittelu

Namibian supermalli ja Victoria's Secret Angel vuodesta 2008 Behati Prinsloo on kiistatta upea hahmo. Kymmenen jalka kymmenen, hänellä on kauniit muotoillut, rehevät mutta ohut käyrät, kasvot ja hiukset tai todellinen kauneus. Hänen näkemyksensä kiinnittivät Seafollyn kesän huomiota, ja hän oli lisäksi Victoria's Secret Angel, joka seurasi kavereita Miranda Kerr, hänen enkelinsä ja Jessica Hartista. Hänestä tuli ikonimainen brändi 2012-2013. Mutta mitä tarkalleen ottaen näyttää niin hyvältä? Mikä hänen salaisen ruumiinsa salaisuus on, että naiset kaikkialla kadehtivat? Vastaus? No, saatat olla järkyttynyt tietämään, ettei ole hienoa salaisuutta! Toisin kuin useat kollegat, Behati Prinsloo ei aseta itselleen vaikeita harjoittelutehtäviä päivällä ja päivällä. Itse asiassa hän on melko rento kaikesta. Hänellä on henkilökohtainen valmentaja, mutta pyrkii vain käyttämään apuaan, kun hän tuntee, että hän todella tarvitsee potkaista takaisin muotoonsa tai hänellä on erittäin tärkeä tehtävä. Se sanoi, katsotaan tarkalleen mitä harjoitusta hän tekee ja mitä hän syö säilyttää trim figure ...

be211587cd3b53b69b07ecf053e3da5a

Pilatesin harjoittaminen

70eaea4e7aa27c99b78c1c82e9e973bb

Pilates on nopeasti tullut fames yhtenä tavallisimmista malleja ja näyttelijöitä kaikkialla ja Behati Prinsloo ei ole poikkeus tästä säännöstä. Hän sanoo, että harjoitukset tekevät hänestä joustavamman ja auttavat kehittämään hänen ydinvoimaaan ja tekemään hänestä kevyemmän ja vahvemman. Harjoittelun, lämmittelytoimintojen, mattoharjoitusten, harjoituspallojen, bändien ja kaiken muun yhdistelmän yhdistelmä antaa Behati Prinsloolle täydellisen harjoittelun. On myös hienoa hiljentää mieltä ja rauhoittaa rauhaa kehoon.

Uinti elää Slim

7ae155773be458da5ddeee86fdb923a2

Uima on Behati Prinsloon suosikki harjoittelu, joten se on hänen suosikki tapa pysyä kunnossa. Hän ui säännöllisesti ja kardioharjoittelu on hauskaa koko keholleen. Se vaatii runsaasti voimaa veden kestävyyden takia ja sen seurauksena tämä auttaa häntä rakentamaan voimaa käsiinsä, lonsiin, jaloihin ja vartaloon samalla kun koko keho tonoituu. Uima on myös erinomainen tapa lievittää stressiä, joten sen edut ylittävät fyysisen supermallin. Ranta on missä Behati Prinsloo tuntee eniten kotonaan, ja hän sanoo, että kun hän astuu yhteen (tai yksinkertaisesti näkee altaan), hän voi tuskin vastustaa nopeammin. Hän on jopa vitsaili, että hän on myös merenneito sydämessä.

Vesiurheilu

34ed913330ea4d06c3982785fe1c4761

Behati Prinsloo todella rakastaa vesiurheilua ja rakastaa tapaa, jolla hän auttaa häntä tulemaan fyysisesti ja henkisesti vahvoiksi ja jättää tunteensa virkistyneeksi sen jälkeen. Hän etsii jatkuvasti uusia vesiurheilulajeja, mutta hänen suosikkinsa on toistaiseksi melontaa. Se auttaa häntä oppimaan tasapainosta, venyttää käsiään ja jalkojaan ja vahvistaa myös vartalon lihaksia. Ainoa haittapuoli on, että sitä ei pidetä hyvänä itsenäisenä harjoitteluna. Lisäksi viettämisaika meressä tarkoittaa sitä, että suolainen vesi vetää pois joitain huonot toksiinit Behati Prinsloon kehossa.

Behati Prinsloon ruokavalio

645ba8568a9913a070502fab11e67a23

Vaikka Behati Prinsloo on kohtuullisen hyvä ruokavalio nyt se ei ole aina ollut niin. Aikana urallaan hän joutui kauheaan tapaan vain tupakoida ja syömään hyvin vähän ruokaa, joka vuonna 2006 Madridin muotimessuilla aiheutti hänen BMI: n putoavan alle kahdeksantoista, vaikka kahdeksantoista pistettä viisi pidettiin vähimmäisvaatimuksena jotta voit olla terve.

Vaikka hän vielä tupakoi (mikä hillitsee ruokahalua ja aiheuttaa laihtumista), Behati Prinsloolla on nyt paljon parempi ruokavalio ja hänen BMI on nyt terveellä tasolla. Suurin osa hänen ruokavaliostaan ​​koostuu avokadoista, jotka tarjoavat keholle kaliumia, vitamiineja B ja E-vitamiinia, sydämen terveitä öljyjä ja kuituja, munakokkelia, joka on vähäkalorinen proteiinilähde ja joka voi myös suojata rintasyöpältä ja makuladegeneraatiolta ja yksinkertaisesti paahtoleipää aamiaiseksi. Hän myös juo runsaasti vettä päivittäin pitääkseen ruokahalunsa alhaiseksi ja auttamaan häntä pitämään ylimääräinen paino pois. Hän kuitenkin suosittelee yhä suosikkielintarvikkeitaan, suosikkiaan on pizzaa ja pastaa, mutta yrittää pitää sen maltillisena. Hän rakasti yhä nopeammin ruokaa ja myöntää, että hän antaa halustaan ​​enemmän kuin mitä hän todennäköisesti tarvitsee (tämä on silloin, kun hänen henkilökohtainen kouluttajaan yleensä auttaa häntä työskentelemään). "En ole valtava usko tiukoihin ruokavalioihin tai hullu mehu puhdistaa ", kertoi kerran lehdistölle. "Yritin sitä kerran ja melkein tapoin jonkun! Se oli pahin tunne koskaan! "(Lopulta malli, joka puhuu minun kieleni!).

Kaiken kaikkiaan Behati Prinsloo seuraa vaihtelevaa mutta suhteellisen terveellistä ruokavaliota ja on kohtuullisen aktiivinen pitämään leikkaus, supermallikuva.

Leave A Comment

88 − 80 =