Πώς να πάρετε παχύτερα φρύδια

Τα χοντρά, πλούσια φρύδια μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν το βλέμμα μας. Δίνουν προσοχή στα μάτια μας, συγχαίροντας το μάτι και το σχήμα του προσώπου μας. Ακόμη και στον κόσμο των διασημοτήτων είναι τόσο δημοφιλείς όσο ποτέ και φέρονται από ομορφιές όπως η Lily Collins, η Keira Knightly και η Camilla Belle. Τα βαθιά φρύδια πραγματικά σας εφιστούν την προσοχή για όλους τους σωστούς λόγους. Λεπτά, αραιά φρύδια από την άλλη πλευρά μπορεί να έχουν επιζήμια αποτελέσματα για το βλέμμα σας. Μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε παλαιότεροι, ξεπλυμένοι και κουρασμένοι - πράγματα που είμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσαμε να αποφύγουμε όλοι.

Για όσους από εμάς δεν ευλογούνται με κυρτά, χοντρά φρύδια, μην πανικοβληθείτε. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τα γεμίσουμε και να σας κάνουν να φαίνεστε πανέμορφα για άλλη μια φορά. Εδώ είναι η εύχρηστη λίστα μου συμβουλές και τεχνάσματα για να πυκνώσει αυτά τα φρύδια και να τους κάνει να φαίνονται λαχταρά.

fedc866137e6c5e0d836f7b4bb13b3e8

Χρωματισμός!

Μπορείτε να βάψετε τα φρύδια σας, ώστε να φαίνονται παχύτερα και πιο γεμάτα με διάφορες μεθόδους.

Πρώτα απ 'όλα, ας πάμε για αυτό το καλό ντεμοντέ σπίτι θεραπεία με τη χρήση ενός μολύβι φρύδι. Ένα μολύβι φρυδιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε οποιεσδήποτε αραιές περιοχές των φρυδιών σας, καθιστώντας τους πιο γεμάτες και πιο σκούρες. Μπορείτε επίσης να τα περιγράψετε ελαφρώς για να τα κάνετε ευρύτερα απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα περάσετε από πάνω. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάστε το μολύβι με φρύδι με ένα βαμβάκι για να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο ομαλό και φυσικότερο φινίρισμα. Αντί μολύβια φρυδιών, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών. Η χαλαρή σκόνη θα σας δώσει ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το ποια από αυτά επιλέγετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα χρώμα που σας ταιριάζει. Μην πάτε πολύ σκοτεινό. Τις περισσότερες φορές, είστε καλύτερα χρησιμοποιώντας καφέ από μαύρο έτσι αξίζει τον πειραματισμό, ανεξάρτητα από το φυσικό χρωματισμό σας.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το τοπικό σαλόνι σας για να έχετε τα φρύδια σας επαγγελματικά χρωματισμένα. Τα οφέλη από αυτό είναι πρώτα ότι παίρνετε τις συμβουλές και την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία και δεύτερον τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι εβδομάδες, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και ενέργεια.

b80fe8701a86cd4ee8761be69e91c90d

Η Lily Collins φαίνεται πανέμορφη με τα γεμάτα, καμπάνα φρύδια της.

Χειρουργικές επιλογές

Εάν θέλετε τα φρύδια σας να είναι μόνιμα παχύτερα και να έχουν μια φυσιολογική εμφάνιση, ίσως η καλύτερη επιλογή σας είναι χειρουργική επέμβαση. Μπορείτε να έχετε ένα op για να εμφυτεύσει θυλάκια τρίχας στα φρύδια σας τα οποία, θεωρητικά, θα πρέπει να πάρει και να αναπτυχθεί φυσικά κατά μήκος πλευρά σας υπάρχοντα φρύδια. Ακούγεται καλά, σωστά; Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι η τιμή. Αν και θα σας προκαλέσει πολύ λιγότερες παρενοχλήσεις κατά τη διάρκεια των ετών και πιθανότατα θα παράγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι πολύ φθηνότερο να επισκεφθείτε το τοπικό σαλόνι σας ή να ξεφλουδίσετε έξω για μολύβια φρυδιών τα χρόνια.

1f1f0d7adf6306618c88dc16af8714ee

Η Keira Knightly, μια αληθινή ομορφιά, είχε πάντα παχιά φρύδια.

DIY Φρύδι μεγαλώνει

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν τρόποι για να ενθαρρύνετε την αύξηση του φαινομένου παχύτερα χρησιμοποιώντας καθημερινά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε στο τοπικό φαρμακείο σας. Η εφαρμογή βαζελίνης, ελαιόλαδου, καστορέλλων, πηκτής αλόης βέρα ή πλήρους γάλακτος για τα μωρά στα φρύδια σας δύο φορές την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της ανάπτυξης, δίνοντάς σας μακροχρόνια αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διάφορα προϊόντα ανάπτυξης φρυδιών και κλιματιστικά για τα φρύδια τα οποία είναι γεμάτα από όλες τις βιταμίνες που απαιτούνται για να βοηθήσουν τις βλεφαρίδες σας να γίνουν γεμάτες και πλούσιες. Φυσικά, ενώ όλα αυτά τα διορθωτικά μέτρα έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούν μεγάλα, μακροχρόνια αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα. Για μερικούς από εμάς απλά δεν είναι δυνατό να τονωθεί η επιπλέον ανάπτυξη, ωστόσο αυτές οι μέθοδοι αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή.

Η καλή διατροφή είναι επίσης απαραίτητη για την ανάπτυξη φρυδιών. Η διασφάλιση ότι τρώτε υγιεινά και να αποκτήσετε ένα δίκαιο μερίδιο των βιταμινών A, D και E θα προωθήσει την ανάπτυξη των φρυδιών καθώς θα καταστήσει τους υπόλοιπους σας υγιείς, ακτινοβόρους και λαμπερούς. Κερδίστε, κερδίστε!

fb094a25d915c8babeb303bd26b086a8 Η Cara Delevinge φαίνεται εκπληκτική, καθώς φαντάζει τα χοντρά φρύδια της.

Συνολικά, οποιαδήποτε από αυτές τις συμβουλές ή κόλπα θα σας βοηθήσει σε κάποιο βαθμό, ωστόσο, για τα καλύτερα αποτελέσματα προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από μερικά από αυτά. Αν προσπαθείτε να τονώσετε την ανάπτυξη χρησιμοποιώντας μεθόδους DIY όπως κρέμες και υγιεινή διατροφή, σας συνιστούμε να περιμένετε τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας επίσης μια ποικιλία χρωμάτων για να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας αμέσως. Γιατί να μην επισκεφθείτε το τοπικό σαλόνι σας για συμβουλές σχετικά με το πώς να χρωματίσετε τα φρύδια σας στο σπίτι; Ο στυλίστας σας θα είναι σε θέση να σας δώσει επαγγελματικές συμβουλές για να σας κάνει να φανείτε το καλύτερό σας και χωρίς αμφιβολία θα χαρούν να το κάνουν. Πολλά σαλόνια τρέχουν μαθήματα μακιγιάζ για να σας διδάξουν πώς να κάνουν αυτά τα πράγματα - είναι πολύ διασκεδαστικά και θα μάθετε πολλά, όχι μόνο τις μεθόδους χρωματισμού των φρυδιών.

Το να πάρεις παχύτερα φρύδια παίρνει λίγη δοκιμή και λάθος αλλά, αν γίνει σωστά, θα έχετε όμορφα φρύδια σε χρόνο μηδέν!

de082950c8899978a20272834152e52f

Τα φρύδια της Camilla Belle πραγματικά βοηθούν να ορίσουν το πρόσωπό της, δίνοντάς της μια φυσική λάμψη.

(όλες οι εικόνες μέσω pinterest.com)

Leave A Comment

89 − 85 =