50+ ιδέες ζωγραφικής νυχιών ακουαρέλας

υδατοδιαλυτό peacock

Ελέγξτε αυτή την όμορφη τέχνη νυχιών ακουαρέλας. Φέρτε σε χρώματα του μπλε και του κόκκινου και τα συνδυάστε σε μια υπέροχη κλίση. Ο σχεδιασμός σχηματίζει επίσης ένα φύλλο όπως το σχέδιο.

Δημιουργήστε τη διασκέδαση και την καταπληκτική Artcolour Nail Art!

Έχετε δει αυτές τις όμορφες νυχτερινές τέχνες εμπνευσμένες από την ακουαρέλα; Η εξέταση αυτών θα σας κάνει να νομίζετε ότι είναι δύσκολο να γίνει και θα απαιτούσε κάποια εμπειρία. αλλά λάθος. Το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια πραγματικά όμορφη τέχνη νυχιών είναι η δημιουργικότητα και λίγο ή υπομονή. Τις περισσότερες φορές θα θέλατε να επιλέξετε ένα νυχτερινό σχέδιο τέχνης που είναι ομαλό, λαμπερό και εύκολο να το κάνετε. Μικρές λεπτομέρειες και τέτοια θα ήταν τρομακτικό όταν χρειάζεστε ακρίβεια όταν η ζωγραφική τείνει να σας πετάξει μακριά από να κάνει τα πιο περίπλοκα σχέδια τέχνης νυχιών. Ωστόσο, τέχνη νυχιών ακουαρέλας δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνετε όσο μπορείτε να φανταστείτε. Απλά πρέπει να γνωρίζετε την τεχνική και θα ζωγραφίζετε τα νύχια ακουαρέλας σύντομα σαν επαγγελματίας.

Βασική Artcolour Nailcolor Nail Art

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξασφαλίσετε ένα κορυφαίο παλτό συν τέσσερα χρώματα νυχιών που θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα της υδατοχρωμίας. Μπορείτε να επιλέξετε αντίθεση χρώματα ή μπορείτε να επιλέξετε χρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται. Εάν έχετε ένα θέμα τότε μπορείτε να πάτε με τα χρώματα στο θέμα σας. Για μια γρήγορη και απλή επιλογή μπορείτε να πάτε με μια λευκή βάση και παστέλ για αυτή τη μαλακή και χαριτωμένη εμφάνιση. Προσπαθήστε επίσης να προετοιμάσετε ένα αφαίρεσης βερνικιών νυχιών μαζί με μια πλαστική σακούλα.

Ξεκινήστε με τη ζωγραφική στο χρώμα βάσης σας που σε αυτή την περίπτωση είναι λευκό. Για να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα βάσης δεν ξεθωριάζει πολύ γρήγορα διπλό παλτό τα νύχια σας. Στη συνέχεια, αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος, μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε ποιο χρώμα θέλετε να προσθέσετε στο μαύρο άσπρο πιάνι σας. Επιλέξτε χρώμα και μπογιά σε μερικές κουκίδες και κηλίδες στη λευκή βάση. Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα βάσης είναι στεγνό όταν το κάνετε αυτό. Υπάρχουν ειδικές πινέλες που σας βοηθούν να ζωγραφίζετε τα νύχια σας. Εάν θέλετε να είστε οικονομικότεροι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλά πράγματα όπως οδοντογλυφίδες.

Όταν τελειώσετε με αυτό, αυτό είναι όπου η πλαστική σακούλα εισέρχεται στην εικόνα. Χρησιμοποιήστε την πλαστική σακούλα για να ξεθωριάσετε τα χρώματα στα νύχια. Βεβαιωθείτε ότι οι κηλίδες των βερνικιών που έχετε τοποθετήσει είναι ακόμα υγρές. Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορούν να εξαπλωθούν ελεύθερα με τη βοήθεια της πλαστικής τσάντας και αυτό δίνει την πιτσιλιστεί από την επίδραση της βαφής ακουαρέλας. Αφήστε το πρώτο παλτό ακουαρέλας να στεγνώσει και επιλέξτε ένα άλλο χρώμα για μια άλλη σειρά πιτσιλιών. Συνεχίστε μέχρι να εμφανιστούν όλα τα χρώματα που θέλετε και να τα ξεκλειδώσετε με ένα σαφές παλτό.

Το σαφές κορυφαίο παλτό συμβάλλει στη διατήρηση των σχεδίων ακουαρέλας για να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι μόνο ένας τύπος σχεδίου ακουαρέλας που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ένα άλλο στυλ που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η καλοκαιρινή τέχνη των νυχιών ακουαρέλας. Χρειάζεστε απλά το αγαπημένο σας σύνολο γυαλιστικών και ένα δημιουργικό χέρι. Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το θέμα στο οποίο εργάζεστε και πόσο απλό ή δραματικό επιθυμείτε να είναι τα στρώματα σας.

Το μεγάλο πράγμα για αυτό το σχέδιο είναι ότι μπορείτε να δείξετε τα επικαλυπτόμενα χρώματα στα νύχια σας που μοιάζουν με τις λεπτές κινήσεις της ακουαρέλας σε καμβά. Για να τελειώσετε το σχέδιο, προσθέστε το τελικό παλτό που είναι το καθαρό γυαλιστερό πάνω. Ως συνήθως, αυτό το στρώμα βοηθά στη διατήρηση του σχεδιασμού των νυχιών. Κάνει επίσης την τέχνη της νυχιών να διαρκεί περισσότερο και να την προστατεύει από φυσικά φαινόμενα όπως το νερό και το τσιπς.

Καλοκαίρι Artcolour Nail Art

Ξεκινήστε με το επιλεγμένο παλτό βάσης. Βεβαιωθείτε ότι το τοποθετείτε ομοιόμορφα στα νύχια σας καθώς προστατεύει τα νύχια σας από τα πρόσθετα στρώματα στην κορυφή. Το γυαλιστερό βάσης βοηθά επίσης να προστατέψετε τα νύχια σας από το να κίτρινο ή να είναι εύθραυστο από το πάρα πολύ βερνίκι νυχιών. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την επίστρωση της πρώτης σας στρώσης με πολύχρωμα βερνίκια, υπάρχουν ειδικά βερνίκια βαφής που σήμερα βοηθούν να προσθέσετε όγκο στον συνδυασμό χρωμάτων των νυχιών σας.

Αφού βεβαιωθείτε ότι το πρώτο στρώμα είναι στεγνό, δημιουργήστε ένα εφέ κλίσης με ένα άλλο χρώμα γυαλίσματος επάνω. Για να το κάνετε αυτό, ζωγραφίστε το βερνίκι από τη μέση του καρφιού προς τα έξω. Σε αντίθεση με τη βάση και την πρώτη στρώση, εφαρμόστε αυτό το στρώμα όσο πιο λεπτό μπορείτε, ώστε να μπορεί να είναι ορατό το παλτό κάτω από αυτό. Για περισσότερο δράμα μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τρίτο παλτό.

Έχετε πρακτική να το κάνετε τέλειο. Θα βοηθήσει επίσης αν πάτε και θα παρακολουθήσετε βίντεο φροντιστηρίων σε μερικές από τις τέχνες νυχιών ακουαρέλας που θέλετε να αναδημιουργήσετε. Υπάρχουν επίσης πολλά blogs έξω εκεί που μπορείτε να διαβάσετε για να πάρετε μερικές συμβουλές για αυτό το είδος της τέχνης νυχιών. Ακόμα κι αν δεν πάει τέλεια στην πρώτη δοκιμή, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε ξανά. Θυμηθείτε ότι αυτή είναι μια αρκετά εύκολη τεχνική νυχιών που μπορείτε γρήγορα να μάθετε και να εφαρμόσετε τον εαυτό σας.

Ακουαρέλα nail art-3

Κανάλι ο εσωτερικός σας καλλιτέχνης κάνοντας τα νύχια σας σαν καμβά σας. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό στρώμα βάσης και ξεκινήστε τη ζωγραφική σε στάζει βερνίκι από τη βάση του καρφιού στις άκρες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικροσκοπικά σιλουέτα με ομπρέλα για να τα προστατεύσετε από τη βροχή των ακουαρέλ.

Ακουαρέλα nail art-18

Σχεδιάστε αφηρημένα στοιχεία στα νύχια σας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία χρωμάτων διασκέδασης. Χρωματίστε έναν ολόκληρο κήπο με διαφορετικά γυαλιστικά που συμπληρώνουν εύκολα το ένα το άλλο.
πηγή

Ακουαρέλα nail art-22

Τίποτα δεν είναι μια κλασική καθαρή εμφάνιση τέχνης νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό χρώμα βάσης για να αναδείξετε τις ελαφρές κτυπήσεις στυλ ακουαρέλας στα νύχια σας.
πηγή

Ακουαρέλα nail art-19

Σχεδιάστε όμορφα λουλούδια ακουαρέλας στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε δροσερά χρώματα όπως μπλε και μοβ και προσθέστε ακόμη και χαριτωμένα στοιχεία, όπως μικρά μικρά σαλιγκάρια που σέρνονται γύρω.
πηγή

Ακουαρέλα Nail Art-2

Χρησιμοποιήστε το λευκό χρώμα βάσης για να ζωγραφίσετε σε υπέροχα λουλούδια ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα παστέλ για να αναδείξετε τη μεταξωτή υφή που θέλετε να απεικονίσετε στα λουλούδια. Προσθέστε τα στοιχεία γραμμής στην κορυφή για αποτέλεσμα.
πηγή

Ακουαρέλα nail art-29

Λάβετε για να σχεδιάσετε ξεπλυμένα και ακουαρέλα εμπνευσμένα λουλούδια στα νύχια σας. Μπορείτε επίσης να πιέσετε να είστε πιο καλλιτεχνικοί με την προσθήκη ενός πτηνού με θέμα την ακουαρέλα. Βάλτε χρώμα με γυαλιστερό βερνίκι και προσθέστε χάντρες για προφορά.
πηγή

Ακουαρέλα nail art-20

Τα Lavenders είναι όμορφα λουλούδια και μπορείτε να καταγράψετε την απαλότητα τους με την τέχνη των νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε γυαλιστερό γυαλιστερό χρώμα όπως το χρώμα του λουλουδιού καθώς και προσθέστε ένα ματ χρώμα για τα υπόλοιπα νύχια. Ξεκινήστε με τη χρήση ενός λευκού γυαλιού βάσης ως καμβά σας.

Ακουαρέλα nail art-21

Τα αφηρημένα σχέδια σίγουρα θα φαίνονται υπέροχα με την τέχνη των νυχιών ακουαρέλας. Ξεκινήστε με μια απλή λευκή βερνίκι ως βάση και επιλέξτε τρία ή τέσσερα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το σχεδιασμό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τυχαία σταγονίδια βαφής για αποτέλεσμα.
πηγή

Ονειροπαγίδα watercolor style nail art

Δημιουργήστε όμορφη εμφάνιση ακουαρέλας στα νύχια σας με αυτές τις αναφορές τέχνης νυχιών ακουαρέλας. Εργαστείτε με λευκό χρώμα βάσης και ξεκινήστε να προσθέτετε γυαλιστικά σε διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περίπλοκες λεπτομέρειες στα νύχια για να κάνετε μια καλή προφορά.
πηγή

νερό color nail art

Δημιουργήστε λουλούδια ακουαρέλας στα νύχια σας με αυτή την τέχνη νυχιών ακουαρέλας για αναφορά. Για να προσθέσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ασημένια σκόνη στην κορυφή για να τονίσουμε περαιτέρω τα λουλούδια. Χρησιμοποιήστε έναν ελαφρύ συνδυασμό χρωμάτων για πιο βαθιά αποτελέσματα.
πηγή

Ακουαρέλα butterfly nail art-9

Αξεσουάρ της τέχνης νυχιών ακουαρέλας σας με τη βοήθεια μικροσκοπικών τόνων χαρακτήρα όπως πεταλούδες και λιβελλούλες. Ξεκινήστε ζωγραφίζοντας το δικό σας κήπο ακουαρέλας στα νύχια σας και επιλέξτε χαριτωμένες προθέσεις για να προσθέσετε στην κορυφή.

Ακουαρέλα flower nail art-5

Ανθοπωλεία λουλούδι σχεδιασμό νυχιών. Χρησιμοποιήστε μπλε και κίτρινα χρώματα για να ολοκληρώσετε τα λουλούδια ακουαρέλας σας. Τα ξεθωριασμένα στελέχη και φύλλα δίνουν επίσης μια θαυμάσια επίδραση στη ζωγραφική όπως το νυχτερινό σχέδιο τέχνης.
πηγή

Ακουαρέλα Nail Art-1

Κλίση και φυλετική εμπνευσμένη σχεδίαση νυχιών ακουαρέλας. Δώστε μια συστροφή στα σχέδια καρφιών ακουαρέλας δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα κλίσης. Προσθέστε περισσότερο αποτέλεσμα ζωγραφίζοντας ένα φυλετικό σχέδιο σε μαύρο βερνίκι στην κορυφή.

Ακουαρέλα nail art-4

Βαφή ζωγραφικής με διαγώνιες λωρίδες σχεδίασης νυχιών ακουαρέλας. Ξεκινήστε με ένα λευκό γυαλιστικό βάσης ως καμβά σας και προσθέστε το χρώμα στάγδην σαν στιλβωμένο στην κορυφή. Προσθέστε περισσότερη στάση στα νύχια ζωγραφίζοντας μαύρες διαγώνιες λωρίδες στην κορυφή.

Ακουαρέλα nail art-10

Ντους τα νύχια σας με πολλά όμορφα λουλούδια ακουαρέλας. Για να πάρετε αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα λευκό χρώμα βάσης, ώστε να μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε χρώματα για τα λουλούδια να πάνε στην κορυφή. Με τη βοήθεια ενός μαύρου γυαλίσματος αναδεικνύουν περισσότερες λεπτομέρειες στα λουλούδια.

Ακουαρέλα nail art-11

Φέρτε την ηλιοφάνεια στα νύχια σας με αυτή την όμορφη τέχνη νυχιών ακουαρέλας. Συνδυάστε ηλιόλουστα χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε ιώδες και το πράσινο. Χρησιμοποιήστε το ξεθωριασμένο αποτέλεσμα της τέχνης νυχιών ακουαρέλας για να δώσετε ζωή στο παρασκήνιο.

Ακουαρέλα nail art-12

Χρησιμοποιήστε την τέχνη της ακουαρέλας για να ζωγραφίσετε ήρεμες εικόνες στα νύχια σας. Σχεδιάστε το φόντο του βουνού σε στυλ ακουαρέλας και προσθέστε μορφές σιλουέτας ζώων και δέντρων στην κορυφή.

Ακουαρέλα nail art-13

Ακουαρέλα μαρμάρινη τέχνη νυχιών. Η τέχνη του μαρμάρου χρησιμοποιεί τη κίνηση του νερού για να δημιουργήσει το σχήμα του. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να ζωγραφίσετε στυλ ακουαρέλας στα νύχια σας. Προσθέστε περισσότερο δράμα παρέχοντας ένα χρώμα ασκήσεων στα χρώματα που χρησιμοποιείτε.

Ακουαρέλα nail art-14

Μια πολύ χαριτωμένη και καραμέλα χρώμα ακουαρέλα καρφί τέχνης. Αφήστε τον εαυτό σας να πάει και να ζωγραφίσει σε διάφορα παστέλ χρώματα στα νύχια σας σε στυλ ακουαρέλας.

Ακουαρέλα nail art-15

Απλή και καθαρή εμφάνιση σχεδίασης νυχιών ακουαρέλας. Παρά τα δημοφιλή θέματα στάγδην χρώματος που φαίνονται ακατάστατα, μπορείτε επίσης να τα αναδημιουργήσετε με αυτόν τον τρόπο, όπου μοιάζει με ένα καθαρό καμβά με ελάχιστη κρέμα ζωγραφικής.

Ακουαρέλα nail art-16

Συνδυάστε την κλίση και τα λουλούδια στο σχέδιο τέχνης των νυχιών σας. Χρησιμοποιήστε τα ανοιχτά χρώματα για την κλίση έτσι ώστε να αναμειγνύονται εύκολα στο παρασκήνιο. Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες λουλουδιών στο επάνω παλτό χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι νυχιών.

Ακουαρέλα nail art-17

Χρώματα μπλε εμπνευσμένα τέχνης νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιώντας το λευκό χρώμα βάσης σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε στο πάνω στρώμα. Ο σχεδιασμός φαίνεται ήρεμος και δροσερός ιδανικός για κάθε περίσταση.

Ακουαρέλα nail art-23

Προσθέστε λαμπερά λουλούδια ακουαρέλας στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό κόκκινου, ροζ, μπλε και πορτοκαλί λουλούδια με πράσινα φύλλα για να δημιουργήσετε τη γλυκιά ψευδαίσθηση.

Ακουαρέλα nail art-24

Ένας σχεδιασμός τέχνης νυχιών ακουαρέλας. Αυτός ο σχεδιασμός ξεκινά με ένα λευκό χρώμα βάσης που χρησιμεύει επίσης ως γαλλική άκρη. Το βερνίκι ακουαρέλας στη συνέχεια βαίνει όσο το δυνατόν πιο κοντά από την επιδερμίδα των νυχιών προς το μέσον του νυχιού.

Ακουαρέλα nail art-25

Φύλλο σαν σχέδιο νυχιών ακουαρέλας. Πολύ όμορφο και δημιουργικό. Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου για αυτό το σχέδιο για να φανεί δελεαστικό και συνεχές.

Ακουαρέλα nail art-26

Σχεδιασμός υδατογραφίας με μαύρο χρώμα. Ζωγραφίστε σε ανοιχτόχρωμες ακουαρέλες παστέλ ως φόντο και συμπληρώστε το βλέμμα προσθέτοντας μαύρες στιλβωτικές βαφές στο ανώτερο στρώμα.

Ακουαρέλα nail art-27

Cuter λουλούδι θέμα σχεδίαση νυχιών ακουαρέλα. Ανακατέψτε τα πράσινα χρώματα ως φόντο σε στυλ ακουαρέλας. Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες των λουλουδιών στην κορυφή χρησιμοποιώντας λεπτό μαύρο βερνίκι.

Ακουαρέλα nail art-28

Σχεδιασμός με γαλάζιο πράσινο θέμα σχεδίασης λουλουδιών. Χρησιμοποιήστε το λευκό και το μπλε πράσινο γυαλιστερό, καθώς το εναλλασσόμενο χρώμα βάσης των νυχιών προσθέτει μπλε πράσινα λουλούδια στην κορυφή και πασπαλίζετε τη σκόνη της σκόνης για πρόσθετη επίδραση.

Ακουαρέλα nail art-30

Ακουαρέλα καρφίτσα σχεδιασμό νυχιών. Ζωγραφίστε τα καρφιά των καρότσων σε ελαφρές κτυπήσεις για να επιτύχετε το στυλ ακουαρέλας. Αυτή η τέχνη νυχιών τείνει να φαίνεται πολύ όμορφη και λεπτομερής.

Ακουαρέλα nail art-31

Ένα άλλο σύνολο από χαριτωμένα λουλούδια με θέμα τις ακουαρέλες. Χρησιμοποιήστε το λευκό ως βασικό χρώμα και βαφή σε κλαδιά και λουλούδια στην κορυφή n πεπόνι, κόκκινο και μωρό μπλε γυαλίζει.

Ακουαρέλα nail art-32

Άχρωμο σε άσπρο και μπλε σχέδιο ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε το λευκό ως βασικό χρώμα και το βάψτε ως ματ στα νύχια σας. Προσθέστε λεπτομέρειες σε διάφορα μπλε βερνίκια και ένα άγγιγμα λεβάντας για αποτέλεσμα.

Ακουαρέλα nail art-33

Ανθοπωλείο νυχιών λουλουδιών και dragonfly ακουαρέλας. Πατήστε στην καλλιτεχνική σας λειτουργία και δημιουργήστε σενάρια στυλ ακουαρέλας στα νύχια σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε τυχαία χάντρες στην κορυφή για να ενισχύσετε το μαγικό αποτέλεσμα.

Ακουαρέλα nail art-34

Ακουαρέλα κήπο θέμα τέχνη νυχιών. Ζωγραφίστε αρκετά όμορφα λουλούδια στα νύχια σας με στυλ ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε το λευκό ως φόντο και ξεπλύνετε τα χρώματα για τα λουλούδια και τα φύλλα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε και το ροζ.

Ακουαρέλα nail art-35

Κομψό και μαλακό σχεδιασμό νυχιών ακουαρέλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυμνά χρώματα για τα ματ μέρη και ανοιχτό ροζ, μπλε, κίτρινο και ιώδες για τα μαλακά τμήματα κλίσης ακουαρέλας.

Ακουαρέλα nail art-36

Κόκκινο, χρυσό και λευκό εμπνευσμένο τέχνασμα νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε το στυλ ακουαρέλας στη ζωγραφική τα πέταλα λουλουδιών στα νύχια σας. Προσθέστε σκόνη χρυσού και χάντρες για να ενισχύσετε τη βασιλική επίδραση αυτής της τέχνης νυχιών.

Ακουαρέλα nail art-37

Ένας από αυτόν τον κόσμο, ο γαλαξίας ενέπνευσε την τέχνη των νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε μια έκρηξη χρωμάτων για να δημιουργήσετε τον ουρανό των γαλαξιών σε αυτό το σχέδιο τέχνης νυχιών. Προσθέστε ένα δραματικό αποτέλεσμα με σιλουέτες δέντρων σε μαύρο βερνίκι νυχιών.

Ακουαρέλα nail art-38

Πολύ χαριτωμένα λουλούδια κερασιάς άνθισης με επίδραση ακουαρέλας. Ζωγραφίστε με μεγάλα και τολμηρά άνθη κερασιάς άνθη στα νύχια σας σε στυλ ακουαρέλας. Αυτό δημιουργεί μια απαλή και ήρεμη εμφάνιση για τα νύχια σας.

Ακουαρέλα nail art-39

Ένας μαλακός και γοητευτικός σχεδιασμός νυχιών ακουαρέλας. Ζωγραφίστε σε αυτό το φως ανοιχτό ανοιχτό βλέμμα στα νύχια σας με αυτή τη ζεστή και ζεστή εμφάνιση νυχιών.

Ακουαρέλα nail art-40

Διασκεδαστική και δημιουργική εμφάνιση σχεδίασης νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε τη σαφή παλτό ως βάση σας, ενώ λατρεύετε στην κορυφή διάφορα χρώματα βερνικιού νυχιών για να δώσετε εκείνο το αποτέλεσμα αμαυρώματος ακουαρέλας.

Ακουαρέλα nail art-41

Σχεδίαση νυχιών και μπλε ακουαρέλας. Ζωγραφίστε βιολετί και μπλε γυαλίζει στα νύχια σας προσθέτοντας διάφορες διαγώνιες λευκές γραμμές που σχηματίζουν ένα μοτίβο στην κορυφή. Για την επίδραση μπορείτε να προσθέσετε ιώδη σκόνη αργύρου.

Ακουαρέλα Nail

Ένα αξιολάτρευτο panda εμπνευσμένο τέχνη νυχιών ακουαρέλας. Τα καλυμμένα σχέδια εκτύπωσης των νυχιών γίνονται σε στυλ ακουαρέλας. Συνδυάστε τα ανοιχτά χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο και ξεκινήστε το με μια λεπτομερή χαριτωμένη γαλλική άκρη panda.

Αφηρημένη Nails

Κομψό και διασκεδαστικό σχεδιασμό νυχιών. Προσθέστε ζωή στα νύχια σας με λευκά, κόκκινα, κίτρινα και ιώδη χρώματα που σχηματίζουν λουλούδια σαν σχήματα στα νύχια σας.

Ακουαρέλα-δέντρο-καρφί-art-1

Σχέδιο τέχνης νυχιών με μωσαϊκό στυλ. Εκείνα τα σχέδια των παραθύρων της εκκλησίας μπορούν τώρα να αναδημιουργηθούν στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε τολμηρές αποχρώσεις ακουαρέλας και μαύρο βερνίκι για να διαχωρίσετε ένα χρώμα από το άλλο που σχηματίζει τη μωσαϊκή εμφάνιση.

Μπλε flowet watercolor nail art-6

Ένα καλά αναλυτικό και κομψό σχέδιο μπλε λουλουδιών ακουαρέλας. Ζωγραφίστε το γαλάζιο λουλούδι σε στυλ ακουαρέλας ενώ χρησιμοποιείτε το λευκό ως βασικό χρώμα καθώς και το χρώμα των άλλων λουλουδιών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ασήμι χάντρες στην κορυφή για αποτέλεσμα.

Dreamcatcher-καλοκαιρινό-nial-42

Χαριτωμένο φτερό με θέμα το σχέδιο νυχιών ακουαρέλας. Βάλτε τα νύχια σας σε λευκό χρώμα ως βασικό χρώμα και προσθέστε πολύχρωμα φτερά που πέφτουν πάνω από τα νύχια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεπτομέρειες όπως ένα περιδέραιο με φτερά χρησιμοποιώντας μαύρο βερνίκι νυχιών.

Πολλαπλές Color Sponged 1 copy

Ένα πολύ όμορφο και σχεδόν παγωμένο όπως το σχέδιο νυχιών ακουαρέλας. Συνδυάστε ελκυστικά χρώματα όπως το ροζ, το κόκκινο, το ιώδες και το μπλε για να δημιουργήσετε αυτό το θαυμάσιο αλληλεπικαλυπτόμενο συνδυασμό χρωμάτων.

Παστέλ Easter Nails 3 copy

Απλουστευτική και πανέμορφη τέχνη νυχιών ακουαρέλας. Εάν θέλετε το αποτέλεσμα της ακουαρέλας στα νύχια σας, αλλά με ελάχιστο τρόπο, τότε αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για εσάς. Ο σχεδιασμός διατηρεί τη βαφή της ακουαρέλας σε μικρές και μαλακές άκρες.

Μωβ watercolor nail art-7

Βαμβακερό καραμέλα θέμα τέχνη νυχιών ακουαρέλα. Χρησιμοποιήστε βαμβακερές αποχρώσεις καραμέλας, όπως ανοιχτό ροζ, περιζυγές, μπλε και κίτρινο για να δημιουργήσετε αυτό το μαλακό και γοητευτικό σύνολο ακουαρέλας.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Watercolor nail art-7

Μια βαφή που εμπνέει την τέχνη των νυχιών ακουαρέλας. Δημιουργήστε διάφορα σχέδια βαφής γραβάτα χρησιμοποιώντας στυλ ακουαρέλας. Όσο πιο φωτεινά είναι τα χρώματα, τόσο καλύτερα και τα περισσότερα χρώματα συνδυάζετε το πιο ενδιαφέρον που δείχνει ο συνδυασμός.

αιχμή-μάρμαρο-γέλη-καρφί-art-2

Ένα πολύ όμορφο λουλούδι που ενέπνευσε το σχέδιο νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε μπλε, λευκά και κίτρινα γυαλιστικά για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση και να ζωγραφίσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες λουλουδιών.

Ακόμα ένα άλλο χαριτωμένο λουλούδι εμπνευσμένο τέχνη νυχιών ακουαρέλας. Αυτό το στυλ χρησιμοποιεί διάφορα χρώματα νυχιών για τα πολλά λουλούδια ζωγραφισμένα στα νύχια. Φαίνεται τέλειο για τη ζεστή καλοκαιρινή περίοδο.

νερό color city skyline nail art

Comic τέχνης σχεδίαση νυχιών ακουαρέλας. Χρησιμοποιώντας μόνο το λευκό χρώμα βάσης και ένα ελάχιστο επίπεδο σχεδίασης ακουαρέλας, μπορείτε να επιτύχετε τα ηθικά μάλλον απλοϊκά αλλά διασκεδαστικά αναζητώντας κόμικ εμπνευσμένο σχεδιασμό νυχιών.

Leave A Comment

53 + = 57