30 ιδέες σύντομων μαύρων hairstyles

Μικρός Black Hairstyles for Women

Σύγχρονη περικοπή Pixie εξαιρετικά μικρή με μακρά εγκατάλειψη κτυπήματα από τη μέση του κεφαλιού πέρα ​​από το μέτωπο. "Ισχυρή και τολμηρή!" - κραυγές που κούρεμα.

Όταν οι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τις κυρίες, και όταν αναφερόμαστε στη λέξη "γυναίκες" θυμίζει πάντα σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. Είμαι σίγουρος ότι σπάνια φαντάζουμε τις γυναίκες γενικά, με κοντά μαλλιά. Εμείς οι άνθρωποι είναι παράξενα πλάσματα, όταν συνηθίζουμε σε κάτι που είμαστε βαριά συνηθισμένοι να αλλάξουμε, κάτι απροσδόκητο και απρογραμμάτιστο. Είναι δύσκολο για εμάς να συνηθίσουμε σε κάτι που θα αλλάξει την καθημερινότητά μας και κάτι για αυτό που όλοι θα μας κοιτάξουν. Και εσύ αγαπητό μου, όπως και εγώ, βεβαίως βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου ήθελες να κάνεις κάτι με τον εαυτό σου, να είσαι πιο σαγηνευτικός, πιο όμορφος, πιο επιθυμητός. Σε τέτοιες στιγμές συνήθως όλοι μας έτρεχαν στο κομμωτήριο.

Τα μαλλιά είναι εμπορικό σήμα κάθε κυρίας. Εάν αισθάνεσαι ότι το κούρεμα σου είναι μονότονο, αν δεν ξέρεις περισσότερα για το τι πρέπει να κάνεις με τα μακρά σουράκια σου, έχω μια πρόταση! Κόψτε τα μαλλιά σας - μικρά και επανασχεδιάστε τα μαύρα. Ναι, ακούσατε καλά!
Σύντομη τρίχα είναι μια σούπερ νέα τάση του Χόλιγουντ. Η σύντομη κούρεμα ήταν πάντα μια μεγάλη επιλογή από καθορισμένες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν - και το πιο σημαντικό, ξέρουν πώς να πάρουν. Η Κλεοπάτρα φορούσε μαύρα μαλλιά και για το θηλυκό της γράφει και σήμερα. Θα είστε ο κύριος στο δρόμο. Τα μαύρα μαύρα μαλλιά είναι μια επιλογή ισχυρών γυναικών που αντιμετωπίζουν απόλυτα την αμείλικτη καθημερινότητα, οι οποίοι είναι δυνατοί και αισιόδοξοι, αν και το μαύρο χρώμα ακούγεται σκοτεινό. Είτε αποφασίζετε για το μοντέρνο χτένισμα bob, το σαγηνευτικό "moptop", τη σελίδα, σύντομες μπούκλες, βαθιά ψιλοβρέχει από τη μέση του κεφαλιού που τελειώνει στο πλάι ... Υπάρχουν πολλές ιδέες, πρέπει μόνο να αποφασίσετε ότι αυτό το hairstyle αυτή τη σεζόν είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας.
Τα κοντή μαλλιά είναι εύκολο να συντηρηθούν και μπορεί να είναι ίσα θηλυκά σε συνδυασμό με μεγάλα σκουλαρίκια και κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας. Τα μαύρα μαλλιά είναι η σωστή επιλογή για μια εργαζόμενη γυναίκα που είναι συνεχώς σε έναν αγώνα με το χρόνο, ο οποίος είναι πάντα σε βιασύνη. Θα το πλύνετε εύκολα και γρήγορα, θα το στεγνώσετε πιο γρήγορα και με λίγο αφρό ή πήκτωμα θα έχετε γρήγορα υπέροχα μαλλιά.

Στη λίστα με το αγαπημένο μου σύντομο χτένισμα είναι η σελίδα. Υπάρχει ποικιλία όσον αφορά το μήκος, με κτυπήματα ή χωρίς αυτό ... Evergreen hairstyle bob που είναι μοντέρνα για τις εποχές αργά έχει αντικατασταθεί με το μοντέρνο hairstyle pixie που έχει γίνει επιλογή νούμερο ένα για κυρίες σε όλο τον κόσμο. Κατά την επιλογή κοντού σχήματος προσώπου, για παράδειγμα, ένα μοντέρνο pixie είναι καλό για κυρίες με τετράγωνο, σχήμα καρδιάς και ωοειδές πρόσωπο. Είναι μοντέρνο hairstyle με μακρύ κτυπήματα που μπορείτε να μορφοποιήσετε διαφορετικά. Αυτό το χτένισμα περπάτησε κάτω από το Halle Berry και τη Victoria Beckham.

Και τελικά, αγαπητοί μου, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν έχει σημασία γιατί τα μαλλιά σας είναι σύντομα και μαύρα, εξακολουθεί να αναζητά προσοχή. Επομένως, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πάντα σαμπουάν και μαλακτικό για μαύρα μαλλιά, και μια φορά την εβδομάδα πακέτο που θα κρατήσει δεκαπέντε λεπτά σε μισή ώρα. Ακριβώς έτσι τα μαλλιά σας θα είναι λαμπερά και υγιή, και μαύρο χρώμα θα διαρκέσει περισσότερο. Επίσης, αφού κάνετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να εφαρμόσετε λάδι στα άκρα για απαλότητα και θα πάρετε επιπλέον λάμψη. Να είστε γενναίος, δοκιμάστε κάτι νέο! Θα είστε πιο ευτυχισμένοι. Εγγυώμαι.

αιχμηρός bob contrasts with blunt electric blue fringe

Η αγαπημένη μου σελίδα με αιχμηρές άκρες και χοντρές κτυπήματα. Μια μικρή τολμηρή κυρίες μπορεί να βαφτεί κτυπήματα σε αποχρώσεις όπως αυτά τα μεταλλικά μπλε, ή κάποια που τους αρέσει. Σίγουρα ο καθένας θα σε κοιτάξει γιατί λάμπεις.

Σύντομη-Hairstyle-Μαύρη-Γυναίκες-2016

Αυτό το σύντομο χτένισμα είναι εύκολο να γίνει με τη βοήθεια του gel και αφρού που θα εφαρμόσετε στα μαλλιά. Μετά από αυτό, προαιρετικά χτενίστε τα μαλλιά σας.

μικρός black hairstyle-1

Όλοι μας, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, δοκιμάσαμε ένα χτένισμα. Πολωνικά τα κτυπήματα σας στο πλάι, να τα κάνετε λίγο πιο παχιά και περισσότερο. Με το σίδερο για μαλλιά και αφρό θα κάνετε εύκολα μπούκλες που μπορούμε να φορέσουμε σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Πηγή

μικρός black hairstyle-2

Θα ήθελα να προσθέσω ένα ζευγάρι μεγάλο σκουλαρίκι σε αυτή την κυρία με το μεγάλο trendy haircut haircut, και αν είναι το βράδυ και ετοιμάζεται για να βγούμε έξω σε ένα κόκκινο κραγιόν πόλη απαραίτητο.

Πηγή

μικρός black hairstyle-3

Και κυρίες με σγουρά μαλλιά μπορεί να έχει ένα σαγηνευτικό κούρεμα κοντά χωρίς πολλά βασανιστήρια. Αρκεί να πηγαίνεις τακτικά στο κομμωτήριο.

Πηγή

μικρός black hairstyle-4

Η αιχμηρή άκρη και οι αυστηρές σύγχρονες φόρμες είναι μοντέρνες σε ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας, έτσι και όταν μιλούν για hairstyles.

Πηγή

μικρός black hairstyle-5

Σύντομη μαύρα μαλλιά στους ώμους με μπούκλες που θα κάνετε εύκολα με τη βοήθεια σιδερώματος ή σιδερώματος. Στο τέλος του ένα μικρό του στεγνωτήρα χρωμάτων και θα έχετε ένα γρήγορο κούρεμα.

μικρός black hairstyle-6

Γενναία και θαρραλέα γυναίκα, η σελίδα των μικρών μαύρων μαλλιών τους μπορεί να συμπληρώνεται με επιπλέον κομμένα τμήματα πάνω στα οποία θα προκληθούν διαφορετικά σχέδια. Τα μαλλιά μεγαλώνουν γρήγορα, ώστε να χρειαστείτε συχνότερα για να επισκεφθείτε έναν κομμωτή, έτσι ώστε το σχήμα και το σχέδιο να μην χάσουν.

μικρός black hairstyle-7

Κομψή χτένισμα με αυστηρές γραμμές για ισχυρή γυναίκα των επιχειρήσεων.

μικρός black hairstyle-8

Αν θέλετε το κούρεμα bob σας φαίνεται πιο μοντέρνο, αποφασίστε για το μοντέλο ευθείες και απότομες γραμμές. Παλιά νέα χτένισμα bob

μικρός black hairstyle-9

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι περιστασιακές χτενίσματα είναι ένα πλήρες χτύπημα. Τα κύματα και η περιστασιακή μπούκλα θα κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν με μαλλιά πλήρους όγκου.

μικρός black hairstyle-10

Τα πλεκτά είναι πάντα στη μόδα, οπότε γιατί δεν το συνδυάζουμε με το σύγχρονο κούρεμα pixie?

μικρός black hairstyle-11

Αυτή η περικοπή Pixie συμπληρώνεται με ένα μακρύτερο εμπρόσθιο τμήμα το οποίο έχει διαφορετικό χρώμα. Με μαύρο, το καθένα συνδυάζεται έτσι ώστε η επιλογή των αποχρώσεων για το μεγαλύτερο ροχαρίκι σας εξαρτάται από εσάς.

μικρός black hairstyle-12

Τα χτυπήματα είναι πίσω στη σκηνή της μόδας με μεγάλο τρόπο, ώστε να είναι εύκολα χωρίς λάθη, μπορείτε να συνδυάσετε με μια εξαιρετικά σύντομη κούρεμα bob.

μικρός black hairstyle-13

Μαλακή, αισθησιακή και θηλυκή τρίχα πάνω από τους ώμους, ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις κυρίες, και αν έχετε ωοειδές πρόσωπο αυτό το μοντέλο χωρίς κτυπήματα τέλεια θα σας αντέξει.

μικρός black hairstyle-14

Κομψό χτένισμα που θα αγαπήσετε.

μικρός black hairstyle-15

Σέξυ και σαγηνευτική χτένισμα. Συνδυάστε με μεγάλα σκουλαρίκια και κομψό φόρεμα και είστε έτοιμοι για το κόκκινο χαλί.

μικρός hairstyle for black women

Όλοι μας είναι συχνά σε έναν αγώνα με το χρόνο. Κλέψτε χρόνο για τον εαυτό σας. Κόψτε τα μαλλιά σας πάνω από τους ώμους σας και θα χρειαστείτε δύο φορές λιγότερο χρόνο στυλ και ξήρανση. Αντ 'αυτού, διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε μια αγαπημένη ταινία, ξεκουραστείτε με φίλους ...

Μικρός Hairstyle For Black Women-2

Το hairstyle της Afro είναι πάντα μοντέρνο. Εάν αποφασίσετε γι 'αυτό, ο όγκος σίγουρα δεν θα σας προβληματίσει πια.

Μικρός Hairstyles For Asian Women

Το στριμωμένο χτένισμα bob με κτυπήματα τόσο για τα κορίτσια όσο και για τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν.

μικρός straight hair

Μερικές φορές είναι αρκετό μόνο να αλλάξετε το στεγνωτήριο στην άλλη πλευρά και τα μαλλιά σας να φαίνεται τελείως διαφορετικά.

Εκπληκτική Black Gothic Bob

Αν είστε fan του παντελονιού τσιγάρων ή αυστηρές επιχειρηματικές περικοπές αυτό το χτένισμα θα είναι εξαιρετικό για σας.

κομψός short hairstyles haircuts for women long curly pixie

Κουνιστό και σέξι και ταυτόχρονα λαμπερό. Είναι καλό και για τους δύο - για το κόκκινο χαλί και για την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα με έναν φίλο.

Cabelo Preto Chanel Brilhoso

Το χρώμα των ακτίνων μπορεί να αναζωογονήσει τα μαύρα μαλλιά σας. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Χαριτωμένος bowl cut

Το κολακευτικό κούρεμα δεν μπορεί να μειώσει τη θηλυκότητά σας.

Φυσικός Short Black Hairstyle

Pixie κούρεμα με μεγαλύτερες κτυπήματα που ντυμένος μέχρι το πλάι λίγο με το σίδερο.

Αρκετά Short Bob Haircut Back View

Η ασυμμετρία είναι συχνά ενδιαφέρουσα. Μια γενναία γυναίκα δεν θα διστάσει να πάρει ένα τέτοιο hairstyle που είναι από τη μία πλευρά του κεφαλιού μικρότερη και πηγαίνει στην άλλη πλευρά του κεφαλιού είναι μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. Εάν κόψετε τα μαλλιά σας έτσι, στρωμένα ή ίσια, θα μπορείτε να τα διαμορφώσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Λάγνος Short Black Hairstyles for Women

Κλασικό bob με ασύμμετρες κτυπήματα.

μικρός black hairstyle

Αντρικά χτενίσματα που δημιουργήθηκαν για τον απολυταρχηγό που δεν φοβόταν να κάνει κάτι.

Leave A Comment

6 + 2 =