30+ Σχέδια τέχνης νυχιών με λάμψη

λάμψη nails-1

Παίξτε μαζί με αυτό το νέον και παγωμένο βερνίκι νυχιών στο σκοτάδι και ζωγραφίστε τα νύχια σας με το χρώμα της απόλυτης παγωμένης.

Ξεχωρίστε με πολύχρωμα και λάμψη στα σκοτεινά νύχια! Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα μπορούσατε να πάρετε λάμψη στα σκοτεινά βερνίκια νυχιών; Είναι πολύ εύκολο όταν μπορείτε απλά να πάτε στα καταστήματα και να αγοράσετε υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Αυτό που κάνει τη λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών είναι το γεγονός ότι απλά ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. ειδικά στο σκοτάδι. Είναι πολύ βολικό και ιδανικό για πάρτι, νυχτερινές εξόδους και άλλες ειδικές περιπτώσεις όπου απλά θέλετε να λάμπουν και να φαίνονται δροσερά ταυτόχρονα.

Ωστόσο, τι εάν νομίζετε ότι λάμψη στο σκοτάδι βερνίκι νυχιών είναι λίγο ακριβό για το γούστο σας ή ίσως, απλά δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό χρώμα που θα θέλατε για τα νύχια σας. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ, καθώς υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών.

Κάνετε τη δική σας λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών

Υπάρχουν τρεις τρόποι να κάνετε λάμψη βερνίκι νυχιών στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας λάμψη μπαστούνια, χρησιμοποιώντας ρητίνη καρφί ή ακρυλικό χρώμα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίστοιχο βερνίκι νυχιών κοντά στο χρώμα του ραβδίου λάμψης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Τα χρώματα δεν χρειάζεται απαραίτητα να ταιριάζουν μεταξύ τους, ακριβώς η ίδια απόχρωση θα είναι αρκετά καλή. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή για να είσαι δημιουργικός και να τελειώνεις με ένα μίγμα που είναι άχρηστο. Για να είστε ασφαλείς μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε σαφές βερνίκι νυχιών έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα των λαμπών που θέλετε.

Μια λάμψη είναι ένα πλαστικό σωλήνα γεμάτο με μια χημική και φθορίζουσα βαφή. Απλά κόψτε τη λάμψη στη μέση και αφήστε το λάμπα να ξεροθεί από το ραβδί. Ανακατέψτε καλά με το βερνίκι νυχιών. Αυτό κάνει τη βερνίκι νυχιών διαφορετική και μόνιμη, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το βερνίκι νυχιών σας στο μέλλον, συνιστάται απλά να ρίχνετε μια μικρή ποσότητα και να το ανακατεύετε ξεχωριστά με το λάμψη. Η φθορίζουσα βαφή είναι αυτό που δίνει στο φως ένα χρώμα στο σκοτάδι, παρόμοιο με το UV λαμπερό τατουάζ που εισήγαμε στο cuded.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε το βασικό παλτό σας και να προσθέσετε τη νέα λάμψη συνδυασμού στο σκούρο βερνίκι νυχιών στην κορυφή. Για να ελέγξετε μπορείτε απλά να γυρίσετε τα φώτα ή να πάτε σε σκοτεινό δωμάτιο για να δείτε τα εφέ.

    Ακολουθούν άλλες επιλογές που θα θέλατε να δοκιμάσετε όταν δημιουργείτε το πρωτότυπο γυαλιστερό βερνίκι νυχιών

  • -ρητίνη νυχιών
  • -ακρυλική μπογιά

Εξαρτάται από το ποια είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας και τον τύπο που θα αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τις προφυλάξεις κατά τη χρήση των προϊόντων στα νύχια σας. Δεν θα θέλατε να βάζετε κάτι τοξικό και μπορεί να βλάψετε τα νύχια σας. Προσπαθήστε να παρακολουθήσετε μαθήματα ή να διαβάσετε blogs σχετικά με το πώς να αναμίξετε ή να κάνετε τη δική σας λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών αν δεν είστε ακόμη σίγουροι. Εάν έχετε φίλους που το έχουν κάνει πριν, μπορείτε επίσης να τους ρωτήσετε για τη διαδικασία που χρησιμοποίησαν και για πόσο καιρό το εφέ λάμψης διαρκεί στα νύχια.

Μόλις το καταφέρετε, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε τα χρώματα και να απολαύσετε τη ζωγραφική στο δικό σας προϋπολογισμό και εντελώς δροσερό βλέμμα λάμψη στο σκοτάδι βερνίκι νυχιών!

νέο watercolor nails under a black light

Νέο χρωματιστό σχέδιο σχήματος "x" με λάμψη. Κάντε τα νύχια σας να λάμπουν φωτεινά κάτω από το σκοτεινό φως και ταυτόχρονα να φαίνονται χαλασμένα και κακόβουλα.

λάμψη nails-3

Hibiscus λάμψη σχεδιασμό βερνίκι νυχιών. Τα πέταλα του ιβίσκου είναι ζωγραφισμένα με λαμπερό βερνίκι νυχιών, ενώ τα στελέχη διατηρούν το μαύρο χρώμα τους κάτω από το σκοτεινό φως. Τα λουλούδια έχουν κάπως σιλουέτα.

Λάμψη in the Dark Evil Clown Nails

Ενσταλάξτε το φόβο και την τρομοκρατία με αυτό το λαμπερό κακό κλόουν εμπνευσμένο βερνίκι νυχιών. Εκτός από το λαμπερό πρόσωπο του κλόουν, προστίθενται επίσης διάφοροι κύκλοι διαφορετικών μεγεθών.

Λάμψη in the Dark Gradient Striping Tape Manicure

Κοιτάξτε δροσερό με βαθμίδες νέον λάμψης στα νύχια σας. Οι λωρίδες έχουν επίσης προστεθεί στην κορυφή της διαβάθμισης για να κάνουν το σχέδιο να μοιάζει πιο εξελιγμένο και αριστοκρατικό.

Λάμψη in the Dark Paint Drip Nails

Δώστε μια πιο σκούρα αίσθηση στα νύχια σας με αυτό το χρώμα που στάζει εμπνευσμένο σχεδιασμό λάμψης νυχιών. Η λάμψη μοιάζει σαν να τρέχει σιγά-σιγά από τα νύχια σας σε μια σκοτεινή βάση στην άκρη του νυχιού που απλά φαίνεται καταπληκτική.

λάμψη nails-9

Tribal εμπνευσμένη λάμψη στο σκούρο σχεδιασμό βερνίκι νυχιών. Κάντε το ιβίσκο φυλετικό σχέδιο άλμα έξω από τα νύχια σας με την προσθήκη ενός neon έγχρωμο φόντο.

λάμψη nails-10

Τα τολμηρά χρώματα και οι γραμμές συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αυτό το εκπληκτικό σχέδιο φυλών νυχιών. Παίξτε με διαγώνιες και λωρίδες πάνω από ένα σύνολο ματ και κλίσης νέον βάσης βάσης.

λάμψη in the dark polish stamping designs

Γυρίστε με αυτό το στροβιλιζόμενο πράσινο σχεδιασμό τέχνης νυχιών. Το πράσινο λαμπερό βερνίκι νυχιών φαίνεται τέλειο ενάντια στα μαύρα στροβιλισμένα περιγράμματα που καλύπτουν το σύνολο των νυχιών.

Λάμψη Nail Polish Swatches

Ανακαλύψτε το πράσινο λάμψη των νεόνων στο σκοτάδι των αστεριών και ένα εντυπωσιακό φόντο και σιλουέτες μαύρου χρώματος.

λάμψη nails-2

Περισσότερα φυλετικό νέον χρώμα λάμψη σχεδιασμό βερνίκι νυχιών. Οι ευθείες και τολμηρές γραμμές καθώς και η ποικιλία χρωμάτων δίνουν στα νύχια μια ισχυρή και ζωντανή επαφή.

λάμψη nails-20

Αξιολάτρευτο σχεδιασμό γυαλιστερό βερνίκι νυχιών. Χρωματίστε με λάμψη στο σκούρο βερνίκι νυχιών σε διάφορα χρώματα και σχεδιάστε τα για να μοιάζουν με γραμμές στρέβλωσης χρωμάτων που περνούν μέσα από τα νύχια. Τα πέταλα λουλουδιών πάνω από το βερνίκι νυχιών προσθέτουν στη συνολική λεπτότητα του σχεδίου.

λεοπάρδαλη neon gradient glitter glow in the dark nails

Κλίση και λεοπάρδαλη εκτύπωση σχεδίου τέχνης λάμψη νυχιών. Τα νύχια είναι επικαλυμμένα με βερνίκι νυχιών με κλίση κλίσης και επικαλύπτονται με ασημένια λάμψη σε τρύπες εκτύπωσης λεοπάρδαλης επιδεικνύοντας την κλίση κάτω από το στρώμα.

Πολύχρωμο

Αφηρημένο και έντονο σχεδιασμό τέχνης νυχιών. Οι ευθείες και τολμηρές γραμμές χωρίζουν κατά διαστήματα τα διάφορα χρώματα βερνικιών βερνικιών νυχιών. κεντράροντας έναν μόνο κύκλο σε ένα από τα νύχια.

λάμψη nails-4

Βάλτε τον γαλαξία στα νύχια σας. Με τη βοήθεια της λάμψης στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας να φαίνονται κοσμικά και αιθέρια κάτω από το σκοτεινό φως.

λάμψη nails-5

Λαμπερό ροζ φλαμίνγκο και πόλκα κουκίδες σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα. Ζωγραφίστε τα νύχια σας με αυτό το μοναδικό και διασκεδαστικό σχεδιασμό νυχιών.

λάμψη nails-6

Ζωγραφίστε τα καρφιά σας με αυτό το φανταχτερό ηλεκτρικό μπλε λαμπερό βερνίκι νυχιών. Απλό όμως φαίνεται εκπληκτικό, ειδικά όταν βρίσκεται κάτω από το σκοτεινό φως.

Βαθμίδα glow nail art design

Σχεδίαση τέχνης νυχιών με κλίση κλίσης.

Κάντε τα νύχια σας να φαίνονται μοναδικά με αυτή τη θεαματική μεμβράνη στο σκοτεινό νυχτερινό σχέδιο. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας χρώματα και μετατρέψτε τα σε μια κλίση στα νύχια σας, ενώ λάμπει έντονα.

λάμψη nails-8

Διασκεδάστε με αυτή τη λάμψη στα σκοτεινά αστέρια και τα polka κουκκίδες στα νύχια σας. Ξεκινήστε με ένα καθαρό ματ λευκό ως βασικό χρώμα και προσθέστε λίγο θόρυβο στον καμβά σας n ail προσθέτοντας χαριτωμένο καρδιά και σχήματα αστεριών όλο το.

λάμψη nails-11

Λωρίδες και σχήματα σε βαθμίδα λάμψη στο σκοτάδι βερνίκι νυχιών. Επαλείψτε τα νύχια σας με εντυπωσιακή ριγωτή κλίση μαζί με μια οβάλ σχήματος κλίση για να συγκρίνετε το πλήρες βερνίκι κλίσης στα υπόλοιπα νύχια.

λάμψη nails-12

Ελέγξτε αυτά τα λαμπερά καρφιά των γαλλικών άκρων. Δώστε μια άκρη στα νύχια σας επικαλύπτοντας την άκρη με λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι προσθέτοντας χαριτωμένες και δυνατές καρικατούρες πάνω.

λάμψη nails-13

Γεμίστε τη λάμψη σας στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών με λαμπερές χάντρες και καρδιές. Χρησιμοποιήστε μια εντυπωσιακή επίστρωση βάσης με λάμψη για αυτή την ιδέα, ενώ γεμίζετε τα υπόλοιπα καρφιά με χάντρες και ματ βερνίκι νυχιών για να ξεχωρίσετε το καρφί λάμψης.

λάμψη nails-15

Βράστε τον κόσμο σας με αυτή τη ζεστή ροζ νέον λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών. Φαίνεται καταπληκτικό και μπορεί να είναι ένας πραγματικός μηχανισμός περιστροφής κεφαλής και προσοχής όταν το φοράτε σε ένα μέρος με χαμηλό φωτισμό.

λάμψη nails-16

Ένα πολύχρωμο φυλετικό εμπνευσμένο σχεδιασμό λαμπερό νυχιών. Ο σχεδιασμός μοιάζει να μιμείται παράθυρα παρεκκλήσι που πιο συχνά από ό, τι έχουν τα γυάλινα παράθυρα τοιχογραφίας που αντιπροσωπεύονται τέλεια σε αυτό το είδος σχεδιασμού νυχιών.

λάμψη nails-17

Φανταστείτε να έχετε τα νύχια που απλά λάμπουν! Προσθέστε μεγαλύτερη γοητεία στο νύχι σας με αυτή τη λαμπερή λάμψη στα σκοτεινά λάμψη στην κορυφή της επιλεγμένης βάσης σας.

glam-polish-black-light-nail-art-feat

Παίξτε μαζί με τα σχήματα και με λάμψη στα σκοτεινά τετράγωνα και τις γραμμές με το κανονικό ματ στιλβωτικό βάσης. Ζωγραφίστε ένα λαβύρινθο στα νύχια σας και απολαύστε τα δημιουργικά αποτελέσματα που έχετε.

λάμψη nails-24

Χρωματίστε το βερνίκι νυχιών σας με καμπύλες μαρμάρου νερού που λάμπουν στο σκοτάδι. Ένας συνδυασμός μπλε και μωβ δημιουργεί ένα αιθέριο σκηνικό.

λάμψη nails-21

Να είστε δημιουργικοί και funky συνδυάζοντας διαφορετική λάμψη στα σκούρα σχήματα και λάμψη για τα νύχια σας. Κάντε τους να φαίνονται εντυπωσιακές και μοναχικές ο ένας από τον άλλο, έτσι ώστε κάθε καρφί να είναι απλά μοντέρνο.

λάμψη nails-22

Πείτε μια ιστορία χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών. Ρίξτε μια λάμψη στο σκοτεινό φόντο για να κάνετε τα πάντα να ξεχωρίζουν με μια αίσθηση σιλουέτας.

λάμψη nails-23

Δώστε ένα ορισμένο άκρο στα νύχια σας ζωγραφίζοντας επικαλυπτόμενα αφηρημένα σχήματα με λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μια μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους δίνοντας ένα νέο χρώμα κάθε φορά που ένα στρώμα επικαλύπτεται με ένα άλλο.

λάμψη nails-19

Δοκιμάστε κάτι νέο με τις γαλλικές συμβουλές σας χρησιμοποιώντας λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών. Αυτές οι γαλλικές άκρες νυχιών χαρακτηρίζουν το Leopard print με τη μαλακή βαθμωτή κλίση στην άκρη των νυχιών.

λάμψη nails-18

Κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν σαν να είναι φωτιά αλλά σε πυρκαγιά χρώματος ουράνιου τόξου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό συνδυάζοντας διάφορα βερνίκια νυχιών με λάμψη στο σκοτάδι στα νύχια σας για να επιτύχετε την επιθυμητή ισχυρή και φλογερή επίδραση σε κάθε καρφί.

Λάμψη in the dark nail polish

Βάλτε λάμψη στο σκοτεινό βερνίκι νυχιών

Leave A Comment

1 + 9 =