3 συμβουλές eyeliner για αμυγδαλωτά μάτια

Οι άνθρωποι έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Το ίδιο ισχύει και για τα μάτια μας! Τα μάτια είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στο σώμα μας και ο τόπος που οι άνθρωποι κοιτάζουν περισσότερο. Αμυγδαλωτά μάτια είναι επιθυμητό από πολλά κορίτσια και είναι πραγματικά ένα όμορφο σχήμα για να έχουν, αλλά η εφαρμογή eyeliner για να τονίσει την ομορφιά τους μπορεί να είναι δύσκολο. Έτσι, εδώ είναι 3 συμβουλές για να φέρει πραγματικά το πανέμορφο σχήμα και να φέρει έξω τα όμορφα αμυγδαλωτά μάτια σας!

Συνιστώ να χρησιμοποιείτε υγρό για όλα τα κορυφαία εμφάνιση του καπακιού ή ένα στυλό με eyeliner. Για να πάρετε την πλήρη εμφάνιση, επίσης, χρησιμοποιήστε το σκοτεινό eyeliner και προσθέστε μερικές μαύρες μάσκαρα.

1. Κάντε τα μάτια σας μεγαλύτερα!

eyelin

 Ξεκινήστε προσεκτικά εφαρμόζοντας μια γραμμή σκέψης σκοτεινού eyeliner στο άνω βλέφαρο από την εσωτερική γωνία έως την εξωτερική γωνία. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τη γραμμή αρκετά λεπτή ώστε να αγκαλιάζει το σχήμα του άνω καλύμματος σας, ακριβώς εκεί που συναντά το κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε τη γραμμή από την εξωτερική γωνία και τραβήξτε έξω έξω μόνο ένα μικρό κομμάτι πέρα ​​από την εξωτερική γωνία για να δημιουργήσετε μια όμορφη πτέρυγα (όπως φαίνεται παραπάνω.) Αφήστε το κατώτατο πλαίσιο ελεύθερο, βάλτε μάσκαρα επάνω και είστε έτοιμοι να ροκ! Ένα πρόβλημα με τα μάτια του αμυγδάλου μπορεί να είναι το πόσο μικρός φαίνεται ότι το άνοιγμα τους μπορεί πραγματικά να τα ωραιοποιήσει!

2. Επιμηκύνετε αυτά τα μάτια!

Εντάξει

Γραμμή του άνω καλύμματος με μια μεσαίου πάχους γραμμή. Ξεκινήστε βάζοντας ένα μικρό κομμάτι πριν ξεκινήσει η εσωτερική γωνία του ματιού σας. Πηγαίνετε επάνω και γύρω από το πάνω καπάκι στην εξωτερική γωνία και σύρετε τη γραμμή σε καμπύλη προς τα πάνω πέρα ​​από την εξωτερική γωνία. Πάρτε το στο μέσο μέχρι το φρύδι σας. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια παχύτερη γραμμή καθώς κατεβαίνετε στην εξωτερική γωνία. Τώρα πάρτε το eyeliner πίσω στην εσωτερική γωνία όπου αρχίσατε να το εφαρμόζετε και να συναντήσετε ξανά εκεί, αλλά παρατάξτε το κάτω καπάκι τώρα και φέρετε τη γραμμή γύρω για να συναντήσετε την εξωτερική γωνιακή επένδυση. Μερικές φορές τα μάτια αμυγδάλου μπορεί να φαίνονται μικρότερα από ό, τι οι περισσότεροι θα ήθελαν και αυτό το βλέμμα φέρνει περισσότερο μακρά, ομαλή εμφάνιση στα μικρότερα μάτια.

3. Αποδείξτε το σχήμα σας!

y

Πάρτε το eyeliner και ξεκινήστε 3/4 του τρόπου από την εσωτερική γωνία σας και σύρετε την επένδυση στο επάνω καπάκι σας σε μια μεσαία γραμμή στην εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια σύρετε έξω για μια ελαφρά και μυτερή πτέρυγα. Στη συνέχεια, από την πτέρυγα πάρτε την επένδυση σας κάτω από το κάτω καπάκι και σταματήστε 3/4 της διαδρομής από την εσωτερική γωνία του κατώτατου καπακιού. Αυτό πραγματικά πραγματικά τονίζει το σχήμα αμυγδάλου σας αφήνοντας ένα κομμάτι του ματιού σας γυμνό και στη συνέχεια η μαύρη επένδυση το δίνει μια όμορφη φλόγα.

Leave A Comment

29 − = 22