10 Video Tutorials για τα καλοκαιρινά νύχια

Καλοκαίρι Τέχνη νυχιών Tutorial! Neon Sunburst Νερό μαρμάρινο νυχιών τέχνη εκμάθησης από URBANOGcom

Θέλετε καλά καλοκαιρινά καρφιά που δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε; Σε αυτό το σεμινάριο, είστε διδάσκονται να κάνουν αυτό το αρκετά εύκολο αλλά πολύπλοκο αναζητούν sunburst νερό μαρμάρινο σχεδιασμό νυχιών. Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ειδικό εξοπλισμό, όπως μπορείτε να κάνετε το σχεδιασμό με απλά πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι!

Ετοιμάζοντας το καλοκαίρι; Φυσικά είναι όλα σχετικά με τις παραλίες, τα πάρτι και απλά ψύχοντας έξω με την οικογένεια, τους φίλους ή τους αγαπημένους σας. Το καλοκαίρι είναι η μοναδική φορά που κάποιος μπορεί πραγματικά να απολαύσει τον καιρό. Αυτή είναι και η εποχή για την εμφάνιση της παραλίας σας ή ακόμα καλύτερα τα εκπληκτικά καλοκαιρινά σας νύχια!

Σε αυτή την ανάρτηση υπάρχουν κάποιες φοβερές καλοκαιρινές νυχτερινές βιντεοεργασίες από το Youtube που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω και να δοκιμάσετε τον εαυτό σας πριν ξεκινήσετε να συναντήσετε τον υπέροχο καιρό που σας περιμένει!

Μάρμαρο τα νύχια σας για το καλοκαίρι! (Bielen Mota)

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς αυτά τα νύχια Tie Dye έγιναν; Αν νομίζατε ότι όλοι πηγαίνουν στο σαλόνι καρφιών για να κάνουν τα νύχια τους, τότε είσαι για μια έκπληξη. Μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια Tie Dye Dye και αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς μπορείτε να κάνετε καρφιά μαρμάρου Καλοκαίρι απλά και αποτελεσματικά.

Neon Rainbow Ombre Νύχια για το καλοκαίρι - Νύχια φοίνικας - νυχιών Tutorial από όμορφα νύχια

Το καλοκαίρι είναι για τα φοίνικα! Κάντε τα νύχια σας να μιλάνε την καρδιά τους με βοήθεια από αυτό το σεμινάριο που σας διδάσκει όχι μόνο πώς να ζωγραφίζετε φοίνικες στα νύχια σας, αλλά και σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τα νύχια Ombre. Είναι ένα πολύ ελκυστικό νυχτερινό σχέδιο τέχνης που θα σας άρεσε να καυχηθείτε γύρω από την καλοκαιρινή περίοδο.

Απλό καλοκαίρι καρπούζι νυχιών τέχνη εκμάθησης από Julie Ventura

Ζωγραφίστε νόστιμα καρπούζια με καρυκεύματα στα νύχια σας με αυτό το διασκεδαστικό και δημιουργικό φροντιστήριο! Έχοντας χαριτωμένα και aye πιάνουν τα νύχια είναι κυριολεκτικά στην άκρη των δακτύλων σας! Αυτό το σεμινάριο σας δίνει μια ιδέα για το πώς μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας να μοιάζουν με αυτά ενός καρπούζι. Ο σχεδιασμός των νυχιών είναι αρκετά εύκολος και απλός για να επιτευχθεί ότι θα μπορείτε να το κάνετε σε χρόνο μηδέν.

Εύκολο καλοκαίρι Ανανά νύχια από elleandish // Janelle

Ένα άλλο χαριτωμένο φροντιστήριο καρφιών φρούτων που είναι εξαιρετικό για τον εορτασμό της καλοκαιρινής περιόδου. Μάθετε πώς να δημιουργείτε λαμπερά νύχια εμπνευσμένα από ανανά, τα οποία όχι μόνο θα απολάβατε να φοράτε στα νύχια σας, αλλά θα απολαύσετε επίσης τη διαδικασία της ζωγραφικής τους στα νύχια σας.

TUTORIAL: Ομορφιά και την παραλία καλοκαίρι νυχιών τέχνης από καρφιά νύχια

Βάλτε τα νερά της παραλίας στις άκρες των δακτύλων σας με αυτό το καλοκαίρι νυχτερινό καλλιτεχνικό φροντιστήριο. Μπορείτε να επιλέξετε από τις παραλίες πολύ νερό κύματα και ακόμη και σε ένα αστερίες που θα μπορούσατε να ζωγραφίσει στα νύχια σας! Αν σκέφτεστε τι "κάνει" τα νύχια σας πρέπει να ροκ τότε μην χάσετε αυτό το σπουδαίο φροντιστήριο.

Καλοκαιρινή Τέχνη Νυχιών !!! Ματ Μαύρο Floral Design! | MissJENFABULOUS από MissJENFABULOUS

Μια τέλεια τέχνη νυχιών για την άνοιξη και τις καλοκαιρινές εποχές. Παίζει πολύ με το μαύρο βερνίκι νυχιών που δίνει έμφαση στα λουλούδια και τα φύλλα που καλύπτουν τα νύχια. Είναι ένας πολύ διασκεδαστικός και πολύ δημιουργικός τρόπος να εκφράσεις τον εαυτό σου την καλοκαιρινή περίοδο. Το σεμινάριο είναι πολύ εύκολο και απλό να το ακολουθήσεις. Μετά από μερικές προσπάθειες θα μπορείτε να το κατεβάσετε μόνοι σας.

Sunset Ombre Νυφικό νυχιών Τέχνη από cutepolish

Τα δελφίνια είναι μόνο τα πιο χαριτωμένα πράγματα ποτέ! Αν θέλετε ένα εκπληκτικό σχέδιο δελφινιών που υποστηρίζεται από ένα πανέμορφο τροπικό ηλιοβασίλεμα. Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο στην αρχή, αλλά αυτό το σχέδιο είναι πραγματικά εύκολο και μπορεί να γίνει κάτω από 3 λεπτά. Είναι όλα σχετικά με το σωστό συνδυασμό χρωμάτων και λίγο υπομονή και φυσικά τόνους δημιουργικότητας. Μπορείτε να παίξετε μαζί με τις αποχρώσεις και το σχέδιο δελφινιών όταν απλά θέλετε να είστε διαφορετικοί.

Fun Cactus Nail Art Εύκολη καλοκαιρινά νύχια

Ένα σίγουρα αξιολάτρευτο σχέδιο τέχνης νυχιών τέλειο για τον καυτό καλοκαιρινό καιρό που πάντα περίμενε να έχετε! Αυτό είναι ένα πολύ γρήγορο και εύκολο φροντιστήριο που θα σας ζωγραφίσει όλα τα νύχια σας με έντονα πράσινες αποχρώσεις. Μερικά απλά εγκεφαλικά επεισόδια εδώ και εκεί μπορείτε να δείτε τα σχέδια κάκτων. Ίσως θελήσετε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια κάκτων αφού δοκιμάσετε το σεμινάριο μερικές φορές.

Εύκολο νευρικός χαριτωμένο φροντιστήριο τέχνης από το Megami Tsubasa

Θέλετε ένα νυχτερινό σχέδιο τέχνης το οποίο είναι απλό, αλλά νευρικό; Αυτό το φροντιστήριο τέχνης νυχιών σας δίνει μια ιδέα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λεπτό ντιζάιν σχεδιασμό νυχιών που είναι πολύ απλό και εύκολο να το κάνουμε. Δεν μπορείτε να φορέσετε μόνο αυτή την τέχνη νυχιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά το πολύ κάθε άλλη σεζόν όλο το χρόνο. Αυτό που είναι υπέροχο γι 'αυτό είναι το σχεδόν φυσικό σχεδιασμό ισχίου που μπορείτε να φορέσετε, ανεξάρτητα από τα ρούχα που φοράτε.

Leave A Comment

60 − = 52