10 τρόποι να φαίνονται Skinny σε εικόνες

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει καλύτερα στις φωτογραφίες της. Είναι κοινή γνώση ότι μια φωτογραφική μηχανή μπορεί να προσθέσει λίγα κιλά στη φωτογραφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ακόμη και αν είμαστε ικανοποιημένοι από το σώμα μας, είμαστε ήδη σε μειονεκτική θέση μπροστά από την κάμερα και μια κακή φωτογραφία δεν μπορεί μόνο να καταστρέψει την ημέρα μας, μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοπεποίθησή μας. Ωστε να αποφύγετε ότι, αυτά τα απλά 10 κόλπα θα σας βοηθήσουν να φανείτε κοκαλιάρικο και όμορφο στις φωτογραφίες σας.

Beyonce

Beyonce


  1. Φορέστε τα σωστά ρούχα.

Το πρώτο βήμα για να ψάξετε κοκαλιάρικο στις φωτογραφίες είναι να φοράτε σωστά ρούχα που θα σας κάνουν οπτικά να φαίνονται λεπτότερες. Αν γνωρίζετε ότι θα πρέπει να θέσετε για μια φωτογραφία, φροντίστε να επιλέξετε πιο σκούρα χρώματα για τη στολή σας και να πάτε μονοχρωματικά. Θα επεκτείνει οπτικά το σώμα σας και θα δημιουργήσει μια ωραία κολακευτική εικόνα. Το κλειδί για πάντα καλή εμφάνιση σε οποιαδήποτε φωτογραφία είναι να γνωρίζετε τον τύπο του σώματός σας και να ντύσετε ανάλογα.

  1. Αποφύγετε τη χαμηλή γωνία (η κάμερα πρέπει να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο των ματιών σας).

Τοποθετήστε την κάμερα λίγο πάνω από το επίπεδο των ματιών σας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν είσαι supermodel, φωτογραφίζοντας από κάτω δεν θα σας συγχαρώ καθόλου. Θα κάνει τα πόδια σας μικρότερα και ο κορμός πιο ογκώδης. Η χαμηλή γωνία είναι η χειρότερη δυνατή γωνία, γι 'αυτό αποφύγετε με κάθε τρόπο.

  1. Γυρίστε το σώμα σας ελαφρώς πλαγίως.

Όταν βλέπετε έναν φωτογράφο που ετοιμάζεται να σας πυροβολήσει, γυρίστε γρήγορα το σώμα σας πλάγια για μια πιο κολακευτική γωνία. Η στροφή προς τα πλάγια σας κάνει να εμφανίζετε συνήθως skinnier, ενώ στέκεται σε ευθεία γωνία διευρύνει το σώμα σας, το οποίο σίγουρα δεν θέλετε να συμβεί.

  1. Σταθείτε ίσια.

Καίτη Upton

Kate Upton

Σταθείτε ίσια και πιείτε στο στομάχι σας. Τραβήξτε τον εαυτό σας μαζί και μην στρίβετε, λυγίζετε ή σταθείτε σε περίεργες θέσεις. Τραβήξτε τους ώμους σας πίσω και βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας είναι ίσιο και επιμηκυμένο για μια καλύτερη κοκαλιά εικόνα.

  1. Ποτέ μην λέτε τυρί.

Χριστίνα Hendricks

Χριστίνα Χέντρικς

Ποτέ, μην λέτε ποτέ τυρί στις φωτογραφίες, καλά, εκτός αν θέλετε να μοιάζετε με chipmunk με τα μεγάλα στρογγυλά μάγουλά του. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά σίγουρα δεν είναι κολακευτικό για την εικόνα σας και τον τρόπο που οι άνθρωποι θα σας δουν στις φωτογραφίες σας πάντα μετά. Ένα φυσικό μαλακό χαμόγελο θα κάνει το κόλπο και θα σας κάνει να φανείτε εντυπωσιακό.

  1. Ρυθμίστε τα μαλλιά σας, αφήστε το να κρεμάσει απαλά και να αποφύγετε τα σφιχτά κουλουράκια.

Μερικά χτενίσματα γίνονται για να επιμηκύνουν οπτικά το λαιμό σας, αλλά τα περισσότερα από τα περιστασιακά αυτά θα κάνουν το πρόσωπό σας πιο σκληρό και το σώμα σας μεγαλύτερο. Γι 'αυτό, χαλαρώστε το συνηθισμένο κουλούρι, πλεξούδα ή αλογοουρά και αφήστε κάποια τρίχα να κρεμαστούν χαλαρά γύρω από το πρόσωπό σας για μια πιο απαλή εικόνα.

  1. Κρατήστε το πηγούνι σας επάνω.

Αυτό το απλό τέχνασμα θα κάνει τον λαιμό σας να εμφανιστεί περισσότερο και θα δημιουργήσει ένα ωραίο πλαίσιο για το βλέμμα σας. Κρατώντας το πηγούνι προς τα κάτω δημιουργεί ένα διπλό πηγούνι ακόμη και με τα πιό skinniest κορίτσια και "θέλω να έχω ένα διπλό πηγούνι στις φωτογραφίες μου" είπε κανείς ποτέ.

  1. Μην στέκεστε στο πλάι (σε ​​περίπτωση που πρόκειται για ομαδική φωτογραφία) ή μπροστά σε όλους τους άλλους.

3

Ένας κοινός κανόνας με την κάμερα είναι ότι μετράει η απόσταση και όσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην κάμερα, τόσο μεγαλύτερες εμφανίζεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, όταν βρίσκεστε σε ομαδική φωτογραφία, αποφύγετε να στέκεστε μπροστά σε όλους τους άλλους ή στην πλευρά (η οποία έχει το ίδιο αποτέλεσμα διεύρυνσης). Μπορείτε να δείτε ότι, για παράδειγμα, σε αυτή τη φωτογραφία, ο Blake Lively φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ότι είναι στην πραγματική ζωή. Μπορεί ακόμα να το τραβήξει απλά επειδή είναι της, αλλά δεν είμαστε Blake Lively, οπότε ας μην επαναλάβουμε το λάθος της!

  1. Βάλτε το χέρι στο ισχίο σας.

Σκάρλετ Johansson

Σκάρλετ Γιόχανσον

Μην κρατάτε τα χέρια σας κοντά στο σώμα σας. διαφορετικά μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα από αυτά που είναι, δίνοντάς σας μια κοφτερή εμφάνιση. Για να κρατήσετε τον κορμό και τα χέρια σας κοκαλιάρικο, επαναλάβετε το παντοτινό κόκκινο χαλί που δημιουργούν και τοποθετήστε το ένα χέρι στο ισχίο σας, ενώ, βεβαίως, στρίβετε ελαφρώς προς τα πλάγια.

  1. Γνωρίστε τις καλύτερες γωνίες σας.

Κάθε άτομο είναι μοναδικό και όμορφο με τον δικό του τρόπο, και να τονίσει τα καλύτερα του ενεργητικού σας, να βρει τις καλύτερες γωνίες σας και να τα κολλήσει. Η πρακτική κάνει τέλεια, γι 'αυτό ασκείται μπροστά στον καθρέφτη η πιο κολακευτική σας εμφάνιση ή έχετε τις φίλες σας για μια διασκεδαστική φωτογράφηση όπου μπορείτε να μάθετε μαζί πώς να φαίνονται κοκαλιάρικες στις φωτογραφίες. Θυμηθείτε: για να φαίνεστε κοκαλιάρικα χωρίς να φανείτε σαν να κάνετε μια προσπάθεια, πρέπει να εξασκηθείτε και δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Αυτές οι απλές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δούμε κοκαλιάρικο σε όλες τις φωτογραφίες σας και θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας και την εμπιστοσύνη σας. Από δω και στο εξής θα φανείτε υπέροχα σε όλες τις φωτογραφίες!

Leave A Comment

− 3 = 2